събота, 04 май 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    4339 прочитания

    Какви придобивки предлага EGT-Digital?

    Повече за пакета от придобивки и различните инициативи научете от Иглика Капитанова, Talent Acquisition Team Lead в EGT-Digital
    23 април 2024, 09:14 a+ a- a

    Снимки: Economy.bg

    В рубриката на Economy.bg „Какви придобивки предлага...“ компаниите разказват за пакета от придобивки, който предлагат, както и за различните инициативи, насочени към подобряване качеството на живот на служителите.

    Какви придобивки предлага EGT-Digital, научете от Иглика Капитанова, Talent Acquisition Team Lead в компанията.

    Какви социални придобивки включва пакетът, който предлага компанията?
    В съвременния конкурентен пазар на труда привличането и задържането на най-добрите таланти отдавна надхвърля не само по-доброто финансово предложение. Като иновативна, бързоразвиваща се компания, ние в EGT Digital, осъзнаваме значението на богатия пакет придобивки. Добрите работни практики и поддържането на балансирана, позитивна култура също са в подкрепа на холистичното благосъстояние на нашите служители. Убедени сме, че кандидатите за работа и настоящите ни служители ценят не само възнаграждението, но и преживяванията, сигурността и възможностите за развитие.
    В основата на нашия пакет придобивки е пълното здравно осигуряване и грижата за здравето. Знаем важността на проактивното управление и профилактика на здравето, затова и предлагаме разнообразни wellness програми като безплатна карта за спорт, инициативи, подкрепящи психичното здраве, корпоративно участие в редица спортни турнири, състезания и инициативи.
    Уважаваме личния живот на всички в компанията ни, затова и даваме приоритет на инициативите за баланс между професионални и лични ангажименти – гъвкаво работно време, възможност за работа от вкъщи (смятаме, че хибридният модел на работа е най-успешен за нашите екипи), родителски отпуск, 25 дни в годината платен отпуск, семейно ориентирани събития през цялата година. Всичко това ни позволява да управляваме работните и личните си ангажименти и да трупаме преживявания.

    Колко дни отпуск имат служителите във Вашата компания?
    На всеки наш служител предоставяме годишен отпуск в размер на 25 дни. Това е част от политиката ни за грижа към хората и е инвестиция в благополучието и мотивацията на нашите екипи. Отпускът играе ключова роля в процеса на възстановяване и поддържане на добро физическо и психично здраве, както и подпомага ефективността и креативността в работата.

    Имате ли политика за гъвкаво работно време?
    Да, гъвкавото управление на работния ден осигурява по-голяма мотивация, ангажираност и удовлетворение от работата като резултат. Служителите ни се чувстват по-свободни и отговорни за собствената си продуктивност и успех. А това при нас води и до подобрение на резултатите на работата и на общата работна атмосфера. 

    Как се подпомага балансът работа – личен живот?
    Стремим се да балансираме между работата и личния живот чрез редица инициативи и политики. Освен гъвкавото работно време, което вече споменахме, предоставяме и свобода колегите ни да работят и от вкъщи. Това със сигурност им позволява да организират работния ден по начин, който отговаря на техните индивидуални нужди и предпочитания. Гордеем се и с разнообразните социални събития и екипни активности извън работното място. Тези инициативи помагат на служителите да се свържат, да споделят идеи и опит, както и да се забавляват заедно.
    Грижим се и за менталното здраве и благополучие: започнахме една изключително успешна практика със сесии за медитация и други техники за релаксация и управление на стреса на работното място. 

    Имате ли практика да давате бонуси?
    Разбира се. Компенсационният ни пакет и бонусите са добра и работеща практика в компанията ни, която има ефект върху мотивацията и удовлетвореността от работата на хората ни. Те са обвързани както с постигането на стратегическите ни цели, така и с процеса на оценка на представянето и декларирането на признание за отличната работа и постигнатите успехи на екипите ни. 

    Какви са възможностите за обучение и професионално развитие, които предоставяте на Вашите служители?
    Развитието на служителите ни е ключово за успеха на компанията. Чрез програми за обучение и възможности за кариерно развитие даваме шанс на хората ни да разгърнат своя потенциал и да следват професионалните си цели. Подкрепяме участието им и в редица конференции и събития, а опитът споделяме и надграждаме.

    Организирате ли тиймбилдинги за Вашите служители?
    Тиймбилдингът е едно от най-очакваните събития за всички нас. След изключително успешния първи такъв, който организирахме в Боровец, това се превърна в традиция и чакан момент, за да се съберем и да се позабавляваме заедно.
    Тази година успяхме да осъществим две мащабни летни партита на емблематичните морски локации – къмпинг „Градина“ и Caché Yacht Bar. Приятната морска атмосфера ни сближи още повече и доказа, че освен да работим неуморно, можем да се забавляваме още по-неуморно. 

    Освен това в EGT Digital имаме специално отношение към личните празници и се стараем да покажем внимание (раждане на дете, първокласник, рожден ден и още) чрез цветни и интересни корпоративни подаръци. Не забравяме никога и дамите, 1 юни и големите християнски празници, когато винаги имаме жест към колегите ни.
    И в двете ни компании EGT и EGT Digital имаме изключително запалени спортни фенове и активно трениращи. Освен любителски футболен отбор, имаме отбор по бягане, по тенис, тенис на маса и джага. Колегите ни имат целогодишно участие в турнири и спортни събития като най-често печелят и първите места.

    Вътрешно организираме и доста инициативи с голям интерес за участие като турнир по шах, настолни игри, покер с благотворителна кауза, рисуване и вино, тематични дни и почерпки в офиса, лятно кино на открито, театър и др. Тази година по случай 3 март подарихме на служителите си билети за представлението на ансамбъл „Българе“ – „Осмото чудо“. 

    Участвате ли в различни обществени и корпоративни социални инициативи?
    Като социално отговорна компания, ние се ангажираме да въздействаме на общността и извън работното място. Организираме редица доброволчески и благотворителни инициативи, предоставяме възможности служителите ни да участват в обществено полезни активности – осиновихме кошери, помагаме на домове за деца със специални нужди, подкрепихме хората от наводнените села в община Карлово, имаме кръводарителска кампания и много други дейности.

    Какви други допълнителни придобивки и социални инициативи предлага Вашата компания, за да подобри качеството на живот на служителите?
    Гордеем се с това, че само за четири години ние се превърнахме в един от най-предпочитаните работодатели.
    Офисът ни в близост до Витоша е изключително модерен, с различни пространства за работни срещи и уъркшопи, има тераси с невероятна панорамна гледка. В сградата ни има осигурени станции за зареждане на електрически автомобили, стойки за колела – много от нашите служители се придвижват до офиса с велосипеди.

    През изминалата година успяхме да направим едно важно за компанията ни вътрешно събитие, с което почетохме таланта на всичките ни артисти в двете ни компании. По повод Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост организирахме първата по рода си изложба и превърнахме офисното пространство в истинска галерия. Дадохме възможност на нашите талантливи колеги художници да покажат своята креативност в различни сфери на изкуството. За всички останали събитието беше едно обогатяващо преживяване и повод за гордост.
    Успяхме да развием и да направим изключително успешна нашата програма за препоръки. Добър и ефективен вътрешен инструмент за привличане на таланти. Препоръчаните кандидати обикновено са по-добре подготвени и по-добре пасват на културата на компанията.

    Вижте профила и актуалните позиции за работа на EGT-Digital Ltd. в JOBS.bg


    Вижте още от рубриката ПРИДОБИВКИТЕ В БЪЛГАРИЯ:

    Какви придобивки предлага Адастра?
    Какви придобивки предлага КBC Global Services N.V. – Branch Bulgaria?

    Какви придобивки предлага Schneider Electric?
    Какви придобивки предлага Фрамар Холдинг АД?
    Какви придобивки предлага DraftKings?
    Какви придобивки предлага Hitachi Solutions Bulgaria?
    Какви придобивки предлага United Partners?
    Какви придобивки предлага M3 Communications Group?
    Какви придобивки предлага Coherent Solutions?
    Какви придобивки предлага VSG Bulgaria?
    Какви придобивки предлага SiteGround?
    Какви придобивки предлага Proxiad SEE?
    Какви придобивки предлага BILLA България?
    Какви придобивки предлага Anthill?
    Какви придобивки предлага All Channels Communication Group?
    Какви придобивки предлага Amusnet?
    Какви придобивки предлага A1 България?
    Какви придобивки предлага CluneTech?
    Какви придобивки предлага Progress?
    Какви придобивки предлага Sofia Stars?
    Какви придобивки предлагат Технополис и Практикер?
    Какви придобивки предлага Anakatech?
    Какви придобивки предлага Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт?
    Какви придобивки предлага Фантастико Груп?
    Какви придобивки предлага StorPool?
    Какви придобивки предлага Blankfactor?

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 1 ден
    Pfizer увеличи прогнозата за печалба
    Причината – съкращения в разходите и по-добро от очакваното търсене на продукти за Covid
    преди 2 дни
    ОИСР очаква стабилен икономически ръст през 2024 и 2025 г.
    Очаква се обаче растежът да остане под дългосрочната средна стойност
    преди 2 дни
    OpenAI се споразумя с Financial Times
    Компанията за изкуствен интелект ще може да използва данни на изданието, за да обучава езиковите си модели
    преди 2 дни
    Федералният резерв остави лихвите непроменени
    Не е ясно дали американската централна банка ще успее да направи 3 намаления на лихвените проценти тази година
    преди 2 дни
    Coca-Cola ще използва облачните AI услуги на Google
    Сделката е на стойност $1,1 милиарда
    30 април 2024, 16:30
    Изследователски институт по иновативна медицина ще бъде открит в МУ-София
    Ще се провеждат проучвания на злокачествени тумори и изследвания, свързани с усложненията от Ковид-19