петък, 19 април 2024   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  6479 прочитания

  Какви придобивки предлага DraftKings?

  Повече за пакета от придобивки и различните инициативи, научете от Галина Иванова – Senior Manager, People Operations EMEA
  03 април 2024, 09:34 a+ a- a

  Галина Иванова – Senior Manager, People Operations EMEA DraftKings. Снимка: DraftKings

  В рубриката на Economy.bg „Какви придобивки предлага...“ компаниите разказват за пакета от придобивки, който предлагат, както и за различните инициативи, насочени към подобряване на качеството на живот на служителите.

  Какви придобивки предлага DraftKings, научете от Галина Иванова – Senior Manager, People Operations EMEA.

  Какви социални придобивки включва пакетът, който предлага компанията?
  През годините DraftKings се превърна в глобален център за изключителен талант. Основната ни цел е да предоставим всички необходими инструменти за създаване на здравословна, устойчива и мотивираща работна среда, където нашите колеги се чувстват насърчени да разгърнат пълния си потенциал.

  Ето защо работим непрекъснато върху подобряване на нашия пакет със социални придобивки и през 2024 увеличихме дните отпуск, добавихме набор от инструменти за финансови консултации, психично здраве, увеличихме ваучерите за храна до данъчно необлагаемия максимум, включихме България в няколко Global Recognition програми и предоставихме изцяло платено бащинство.

  Към момента имаме 25 дни отпуск годишно, ваучери за храна на стойност 200 лв., допълнително здравно осигуряване за служители и 50% покритие от страна на компанията за допълнителни членове на семейството, помощ на стойност до 20 хил. долара за семейно планиране, 14 седмици напълно платено бащинство/майчинство, инструменти за психично здраве като консултации с терапевт през Lyra и достъп до приложението Calm, програма за подпомагане на служителите с правни и финансови консултации, обучения, покриване на разходи за паркинг в офиса и градски транспорт, безплатна храна в офиса, парични подаръци за сватба, новородено и рожден ден, Multisport карти, езикови обучения, програми за социализиране и тиймбилдинги.

  Снимка: DraftKings

  Колко дни отпуск имат служителите във Вашата компания?
  25 дни годишно, като предлагаме и 5 допълнителни дни за служители с нестандартно работно време, както и допълнителни почивни дни за специфични празници в компанията, като Super Bowl и Световния ден на жената.

  Име: DraftKings
  Сектор: IT
  Създадена: 2012
  В България е от: 2020
  Брой служители глобално: 4300
  Брой служители в България: 911
  Офиси в България: European Trader Center – София, Kamenitza Office Park – Пловдив
  Основна дейност на компанията: iGaming Tech

  Имате ли политика за гъвкаво работно време?
  Ние в DraftKings имаме самочувствието, че наемаме професионалисти от най-високо ниво, затова гласуваме доверие и предоставяме гъвкавост в работната среда, така че те да работят максимално пълноценно. 

  Официалното работно време е от 9 до 6, но всеки има свободата да започне и приключи работния ден в комфортно за него време, съобразно графика и срещите си за деня.

  Как се подпомага балансът работа – личен живот?
  Балансът между личния и професионалния начин на живот е от ключово значение за осигуряването на здравословна среда, в която служителите имат възможността да постигнат максимална ефективност, чувствайки се отпочинали и подготвени за работния ден.

  Всеки служителв координация със своя мениджър има възможност да избере работа от вкъщи, от офиса или хибридна. Така може да посещава свежите ни офис пространства и да се социализира със своите колеги или да избере да остане вкъщи, за да си спести пътуването в сутрешния трафик.

  Разбира се, има и изключения от правилото, имаме два отдела, които, поради причини, свързани със спецификата на тяхната работа, се налага да работят от офиса, но за тях полагаме допълнителни грижи да се чувстват възможно най-удобно и комфортно по време на работа.

  Снимка: DraftKings

  Имате ли практика да давате бонуси?
  Всеки един служител, който започва в компанията, има право на годишен бонус, който е определен процент от годишната му заплата и може да бъде допълнително увеличен в зависимост от годишните резултати на служителя и на компанията. Отделно, всеки мениджър може да даде spot bonus на човек от екипа си за специални постижения. 

  Имаме и други видове бонуси в зависимост от спецификата на работата и отдела. Освен годишния бонус, служителите имат възможност да получават и акции от компанията, които са допълнителен финансов стимул и целят да създадат съпричастност към успеха и развитието на DraftKings като публична компания.

  Какви са възможностите за обучение и професионално развитие, които предоставяте на Вашите служители?
  Имаме вътрешен Learning and Development екип, който предлага множество обучения за служителите ни  както за меки умения, така и продуктови обучения. Работим с външни доставчици за някои от техническите обучения, а освен това всеки служител получава безплатен достъп до LinkedIn Learning, предоставен от компанията, както и отстъпка за обучения в SoftUni за служители и членовете на техните семейства.

  Организирате ли тиймбилдинги за Вашите служители?
  Организираме летен тиймбилдинг, коледно парти, събития в офиса по повод различни културни и традиционни празници, събития, обвързани със спорта и др.

  Участвате ли в различни обществени и корпоративни социални инициативи?
  Корпоративната социална отговорност е особено важна за нас и всяка година организираме различни инициативи със социално значение. 

  През месец март например организираме кампания, в рамките на която служителите ни подготвят лично приготвени от тях пакети за жени в нужда.

  Също така организираме инициативи за засаждане на дървета, имаме и charity match политика, в която компанията допълнително финансира даренията на нашите служители за важни за тях благотворителни каузи. Два пъти годишно организираме и кръводарителски акции за служителите, които искат да помогнат на хора в нужда, а покрай коледните празници винаги се включваме в разнообразни социални каузи.

  Снимка: DraftKings

  Какви други допълнителни придобивки и социални инициативи предлага Вашата компания, за да подобри качеството на живот на служителите?
  Имаме много инициативи в офисите ни, които да помогнат на служителите ни да се чувстват комфортно в приветлива и социално ориентирана работна атмосфера. Например организираме събития за  Super Bowl, за старта на спортните първенства, празници и обичаи, свързани с местната култура. Имаме бариста във всеки от офисите ни, голям набор от напитки, плодове и снаксове, тематични обяди, игри, книги, часове за масаж, предстои съвсем скоро да назначим и барбър/фризьор, а за специфичните екипи, които работят на смени, осигуряваме топла вечеря.

  Вижте профила и актуалните позиции за работа на DraftKings Inc в JOBS.bg

   

  Вижте още от рубриката ПРИДОБИВКИТЕ В БЪЛГАРИЯ:

  Какви придобивки предлага Hitachi Solutions Bulgaria?
  Какви придобивки предлага United Partners?
  Какви придобивки предлага M3 Communications Group?
  Какви придобивки предлага Coherent Solutions?
  Какви придобивки предлага VSG Bulgaria?
  Какви придобивки предлага SiteGround?
  Какви придобивки предлага Proxiad SEE?
  Какви придобивки предлага BILLA България?
  Какви придобивки предлага Anthill?
  Какви придобивки предлага All Channels Communication Group?
  Какви придобивки предлага Amusnet?
  Какви придобивки предлага A1 България?
  Какви придобивки предлага CluneTech?
  Какви придобивки предлага Progress?
  Какви придобивки предлага Sofia Stars?
  Какви придобивки предлагат Технополис и Практикер?
  Какви придобивки предлага Anakatech?
  Какви придобивки предлага Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт?
  Какви придобивки предлага Фантастико Груп?
  Какви придобивки предлага StorPool?
  Какви придобивки предлага Blankfactor?

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 10 часа
  JPMorgan: Не разчитайте на увеличаване на биткойна след разполовяването
  Банката прогнозира спад в стойността на най-голямата криптовалута в света
  преди 11 часа
  СЗО даде ново име на Covid и други респираторни вируси
  Международната агенция актуализира терминологията, която препоръчва за описание на респираторни инфекции
  преди 1 ден
  В София започна Serp Conf. 2024 International
  Вторият ден на конференцията, 19 април, е с акцент върху електронната търговия
  преди 1 ден
  Марк Рюте: Ще съдействаме и пред Австрия за пълноправното ви членство
  Неприемливо е да не сте членове на Шенген и по сухопътни граници, заяви министър-председателят на Нидерландия
  преди 1 ден
  BILLA България стартира своята лятна програма за ученици от цялата страна
  Всички желаещи могат да кандидатстват онлайн в новия кариерен сайт на компанията
  преди 1 ден
  Китайската икономика с по-висок от очакваното ръст
  Подпомогната от промишленото производство