вторник, 04 октомври 2022   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  1884 прочитания

  Beiersdorf открива офис в Sofia Tower II

  Германската компания планира да се премести в новия комплекс в началото на 2023
  30 август 2022, 13:12 a+ a- a

  Beiersdorf е първият наемател в най-новия проект на GTC - Sofia Tower II. Новопостроената офис сграда е в заключителен етап на строителство, като германската компания планира да се премести в чисто новия комплекс в началото на 2023.

  Sofia Tower II е офис сграда клас А на територията на Mall of Sofia, с идеално местоположение в центъра и лесен достъп до всички части на града. Сградата, която е с площ от 8 060 кв. м, очаква разрешение за ползване до края на тази година.

  "За нас тази сделка е нещо повече от отдаването на площ под наем на наемател. Истинската стойност за GTC се крие в доверието, което такава голяма компания ни оказва. Това е първият наемател на Sofia Tower II и съм щастлив да съобщя, че в момента подготвяме подписването на договори с още наематели за повече от половината от сградата", сподели Зив Гиги, генерален мениджър на GTC България.

  Beiersdorf е германска компания, която произвежда и продава продукти за грижа за кожата и е известна в цял свят с най-популярните си марки - Nivea, Eucerin, Hansaplast, La Prairie и много други. Компанията има над 160 филиала по целия свят. Beiersdorf е с повече от 130 години опит в грижата за кожата и е известна с иновативните си и висококачествени продукти.

  Групата GTC е водещ инвеститор в областта на недвижимите имоти и строителен предприемач, с фокус върху Полша и столиците в Централна и Източна Европа. През 25-те години на своята дейност GTC е изградила 77 модерни офис и търговски обекта с висок стандарт и обща площ от около 1,4 млн. кв. м в Централна и Източна Европа.

  Понастоящем GTC активно управлява портфейл от 45 търговски сгради, предоставящи около 763 хил. кв. м отдаваеми офис и търговски площи в Полша, Унгария, Букурещ, Белград, Загреб и София. Освен това GTC има готовност за развитие на около 460 хил. кв. м търговски и офис имоти в столиците на Централна и Източна Европа, като 51 хил. кв. м са в процес на изграждане. GTC S.A. е листвана на Варшавската фондова борса и е регистрирана на фондовата борса в Йоханесбург.

  В България GTC управлява четири проекта в експлоатация - Mall of Sofia, Sofia Tower I, Advance Business Center I и Advance Business Center e II. Компанията има и два офис проекта в процес на изграждане - Sofia Tower II и Advance Business Center III

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 12 часа
  Над 75% от заетите у нас работят в малки и средни предприятия
  МСП генерират 66% от добавената стойност в икономиката
  преди 13 часа
  Сливанията и придобиванията в световен мащаб със спад
  Тенденцията за понижаване продължава трети пореден месец
  преди 16 часа
  Индийската централна банка отново повиши лихвеният процент
  Увеличението от май насам е с общо 190 базисни пункта
  преди 17 часа
  Инфлацията в Еврозоната достигна 10% през септември
  Най-висок темп на ръст има енергията, чиято инфлация достига близо 41%, според данни на Евростат
  преди 18 часа
  Газпром прекрати доставките на газ за Италия
  Причините изглежда са регулаторни промени в Австрия, откъдето страната получава руско синьо гориво