петък, 03 май 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    974 прочитания

    Бош Инженеринг Център София с трето издание на програмата за обучение на софтуерни инженери

    До момента в рамките на академията са подготвени над 50 младежи, които създават разработки за бъдещето на мобилността
    15 септември 2023, 16:30 a+ a- a

    След изключително успешни две издания стартира записването за Bosch ECS Career Camp Vol.3 – третата безплатна инженерна академия на Бош Инженеринг Център София. Програмата й съчетава придобиването на знания и приложни технически умения за работа по проекти за цялостни решения, свързани с мобилността. Тя дава възможност за бързо натрупване на теоретичен и практически опит за работа с продукти като системи за автономно шофиране, инструментални клъстъри, интелигентни дисплеи, централни компютри за автомобили, електрически велосипеди, камери и Computer vision, системи за автоматизирано паркиране, проекти за дигитализация и други.

    Bosch ECS Career Camp е подходящ за младежи, които се стремят към успешен старт на своята кариера в разработването на най-съвременните софтуерни технологии за мобилността. Програмата е отворена и за любопитни и креативни хора, които искат да открият нови кариерни възможности и да придобият знания в сферата на автомобилните софтуерни технологии, както и за студенти, завършващи или изучаващи информатика, компютърни науки или софтуерно инженерство.

    Академията предлага на одобрените кандидати възможност да се потопят във вълнуващия свят на автоматизираното шофиране, свързаността, електрическата мобилност и изкуствения интелект. Тя превежда своите участници стъпка по стъпка и през фазите и процесите на разработването и тестването на софтуер за автомобили.

    Кандидатстването за третото издание на Bosch ECS Career Camp продължава до 17 ноември 2023, а обучителните програми за всички одобрени кандидати започват през януари 2024. Учебният процес включва занимания онлайн по 2 часа дневно. Част от практическите занятия и неформални срещи, които се организират за участниците, може да се проведат на живо в новия модерен офис на Центъра.

    Курсовете за обучение в Bosch ECS Career Camp Vol.3 са структурирани в четири направления: C++ Application Programming for Automotive; Embedded C Programming for Automotive; Testing for Automotive и Systems and Requirements Engineering.

    Успешно завършилите Bosch ECS Career Camp получават възможността да станат част от екипа на Бош Инженеринг Център София.

    За 2 години от откриването на инженерната академия в нея са получили знания и умения над 50 млади таланти, пред които се отвориха врати и за успешен старт и кариера в автомобилния софтуер. Над 15 доказани професионалисти от Центъра подготвят младите специалисти и им предават своите знания и опит.

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 1 ден
    Pfizer увеличи прогнозата за печалба
    Причината – съкращения в разходите и по-добро от очакваното търсене на продукти за Covid
    преди 1 ден
    ОИСР очаква стабилен икономически ръст през 2024 и 2025 г.
    Очаква се обаче растежът да остане под дългосрочната средна стойност
    преди 1 ден
    OpenAI се споразумя с Financial Times
    Компанията за изкуствен интелект ще може да използва данни на изданието, за да обучава езиковите си модели
    преди 1 ден
    Федералният резерв остави лихвите непроменени
    Не е ясно дали американската централна банка ще успее да направи 3 намаления на лихвените проценти тази година
    преди 2 дни
    Coca-Cola ще използва облачните AI услуги на Google
    Сделката е на стойност $1,1 милиарда
    30 април 2024, 16:30
    Изследователски институт по иновативна медицина ще бъде открит в МУ-София
    Ще се провеждат проучвания на злокачествени тумори и изследвания, свързани с усложненията от Ковид-19