петък, 26 април 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    1104 прочитания

    VMware пусна ново решение, което прави работния процес възможен отвяскъде

    VMware Anywhere Workspace позволява постигане на напълно дистанционен бизнес модел
    22 април 2021, 12:59 a+ a- a

    VMware обяви старта на VMware Anywhere Workspace - ново решение, което прави работния процес възможен отвяскъде. Решението подпомага отдалечената работна сила и оптимизира комуникацията между служителя и ИТ отдела.

    „В работата ни има значение какво правим, а не откъде изпълняваме своите професионални ангажименти. Когато компаниите преосмислят начина за взаимодействие и иновации, те преминават не само през трансформация - те променят възприятието си за digital-first културата, която поставя служителя на първо място”, коментира Санджай Пуунен, главен оперативен директор „Операции с клиенти“ във VMware. „Създадохме VMware Anywhere Workspace с мисълта за новия модел на работа. Вярваме, че ще помогнем за изграждането на по-силни, по-фокусирани и по-устойчиви бизнеси”.

    VMware Anywhere Workspace обединява ползите на три решения на компанията:

    -VMware Workspace ONE предоставя възможността за унифицирано управление на крайните устройства, виртуализация на десктоп и приложения, както и разнообразие от решения за по-добро преживяване на служителите, сигурност и продуктивност.

    -VMware Carbon Black Cloud предоставя защита на всички данни, приложения и системи.

    -VMware SASE комбинира SD-WAN възможности с подобрена защита на данните в облака, включително и мрежова сигурност в облака, zero trust мрежов достъп и файъруол. Всички тези възможности се предлагат в as-a-service модел през global network of points of presence (PoPs).

    Решението позволява управление на многокомпонентно работно преживяване, така че служителите могат да бъдат по-продуктивни. Те получават по-добър достъп от всяко устройство, на всяка локация, през всяка мрежа. Освен това се подобрява и качеството на ИТ услугите. Подобрение на сигурността на крайните потребители и достъп до всяко приложение от всяко устройство. Zero Trust подходът се прилага както към връзката с мрежата, така и към крайното устройство, уточняват от компанията. Решението осигурява и автоматизация на работното място. Това се допълва с умното управление на работни процеси, спазване на стандарти и по-висока продуктивност.

     „Не предвиждам сериозна промяна в актуалната ситуация с отдалечена работна сила, по-скоро корекция. Например, малко вероятно е служителите да се завърнат в офиса за 5-дневна работна седмица, потенциално – веднъж седмично или на всеки две седмици. Решения като VMware Anywhere Workspace позволяват на компаниите да дадат избор на своите служители, като същевременно запазят тяхната продуктивност и съхранят културата на взаимодействие”, коментира Флориан Мьош, старши изпълнителен ръководител проекти  в Deutsche Telekom.

    „Пандемията ни накара да преосмислим как работим и много от новосъздадените практики ще се запазят. Подборът на персонал и тяхната интеграция в екипа, например, са две сфери, където аз не виждам как ще се върнем да правим нещата по стария начин. Решението Anywhere Workspace ни дава възможност да се срещнем с кандидата виртуално, да подготвим предложение за работа, да предоставим достъп до приложения и ресурси - всичко без да се стъпва в офиса”, добавя Михаел Шьоберл, главен информационен директор на OSRAM Continental.

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 8 часа
    ОИСР: 15-годишните у нас с по-ниски очаквания за завършване на висше от връстниците си по света
    Социално-емоционалните умения са решаващи за академичния успех, професионалната реализация и качеството на живот на младежите, сочи проучване на ОИСР
    преди 8 часа
    Метрото ще се разшири с 2 станции в "Люлин"
    Прогнозната цена е 147 млн. лева, ще се търси финансиране и от ЕС
    преди 9 часа
    За първи път: Пускат 7 двуетажни влака у нас
    Полска фирма ще достави на България влаковете за над 300 милиона лева
    преди 9 часа
    Българските иновативни училища влизат в мрежата на ОИСР
    Създателят на изследването PISA е у нас, за да представи резултатите от социално-емоционалните умения на учениците по света
    преди 11 часа
    Делойт Централна Европа откри нов хъб в София
    Екипът в София в момента се състои от 50 професионалисти, амбицията е да се увеличи до 500 през следващите няколко години