събота, 10 юни 2023   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  1021 прочитания

  Коника Минолта бе обявена за „Топ работодател“

  Компанията получи сертификат за най-добър работодател в България за 2023 г. в класацията на Top Employers Institute
  18 януари 2023, 12:59 a+ a- a

  Изображение: Коника Минолта

  Коника Минолта България получи сертификат за най-добър работодател в България за 2023 г. в класацията на Top Employers Institute.  Сертификатът се връчва за въведени стратегии и политики на организацията за развитие на работното място и хората в компанията, както и доказани отлични резултати и добри практики по отношение на човешките ресурси.

  Програмата на Top Employers Institute сертифицира организациите след провеждане на комплексна оценка от независими одитори за най-добри практики в областта на човешките ресурси. Проучването обхваща шест области на HR, състоящи се от 20 теми, включително стратегията на компанията за управление на хора, работна среда, привличане на таланти, учене и развитие, разнообразие, равнопоставеност и приобщаване, благосъстояние и др.

  „Изключителните времена изваждат най-доброто от хората и организациите. За това свидетелства и тазгодишната ни програма за сертифициране на топ работодателите, които показаха изключителни резултати в своето представяне. Тези работодатели винаги са показвали, че се грижат за развитието и благосъстоянието на своите хора като по този начин колективно обогатяват света на труда. Горди сме да обявим и отпразнуваме тазгодишната група от водещи работодатели, ориентирани към хората: Най-добрите работодатели за 2023 година“ - сподели Дейвид Плинк, изпълнителен директор на Top Employers Institute.

  „Сертификацията Top Employer е признание за нашата компания от най-висок ранг. Ние в Коника Минолта България винаги сме работели за хората и в посока да бъдем един от най- добрите работодатели в България. Този сертификат не само го доказва, но и затвърждава позицията ни на изключителен работодател с високо ниво на ангажираност към служителите ни и топ стратегия за тях, които са в баланс с изпълнението на нашите бизнес цели.“ коментира Елена Дречева-Владимирова, Изпълнителен директор в Коника Минолта България

  „Да бъдем включени в клуба на най-добрите работодатели глобално е много голямо признание за нашата организация. За нас това е огромна чест и стимул да продължаваме да работим за създаването на работна среда, в която хората постоянно се развиват, ангажирани са и се чувстват свързани с бизнес целите на компанията. Хората винаги са били на фокус в Konica Minolta и ние вярваме, че този сертификат го отразява. Това е награда за усилията на целия екип в посока да създаваме все повече стойност за клиентите си чрез едни изключителни професионалисти, които постоянно надграждат себе си и компетенциите си.” каза Дарина Тодорова, HR Business Partner в Коника Минолта България.

  Коника Минолта България е сред дванадесетте компании, отличени като топ работодатели в България за 2023г. До момента програмата е сертифицирала 2053 топ работодатели в 121 държави на пет континента.

  Вижте профила и актуалните позиции за работа на Коника Минолта Бизнес Солюшънс България ЕООД в JOBS.bg

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 1 ден
  Производствената дефлация в Китай се задълбочава
  През май тя се увеличава с най-бързия темп от 7 години насам
  преди 1 ден
  Ваксината срещу RSV на GSK бе одобрена в Европа
  Тя ще може да се прилага от есента преди да е настъпил сезонът на синцитиалния вирус
  преди 1 ден
  ITA Airways и Turkish Airlines стартират Codeshare партньорство
  То ще предложи повече гъвкавост по отношение на избора на полети между Италия и Турция
  преди 1 ден
  преди 1 ден
  HSBC временно прекрати предлагането на нови ипотечни продукти
  Мярката е предприета във Великобритания и ще продължи само няколко дни
  преди 1 ден
  Wizz Air стартира директен полет от София до Тирана
  Авикомпанията добавя още 9 маршрута към мрежата си в Албания