петък, 26 април 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    1322 прочитания

    Коника Минолта бе обявена за „Топ работодател“

    Компанията получи сертификат за най-добър работодател в България за 2023 г. в класацията на Top Employers Institute
    18 януари 2023, 12:59 a+ a- a

    Изображение: Коника Минолта

    Коника Минолта България получи сертификат за най-добър работодател в България за 2023 г. в класацията на Top Employers Institute.  Сертификатът се връчва за въведени стратегии и политики на организацията за развитие на работното място и хората в компанията, както и доказани отлични резултати и добри практики по отношение на човешките ресурси.

    Програмата на Top Employers Institute сертифицира организациите след провеждане на комплексна оценка от независими одитори за най-добри практики в областта на човешките ресурси. Проучването обхваща шест области на HR, състоящи се от 20 теми, включително стратегията на компанията за управление на хора, работна среда, привличане на таланти, учене и развитие, разнообразие, равнопоставеност и приобщаване, благосъстояние и др.

    „Изключителните времена изваждат най-доброто от хората и организациите. За това свидетелства и тазгодишната ни програма за сертифициране на топ работодателите, които показаха изключителни резултати в своето представяне. Тези работодатели винаги са показвали, че се грижат за развитието и благосъстоянието на своите хора като по този начин колективно обогатяват света на труда. Горди сме да обявим и отпразнуваме тазгодишната група от водещи работодатели, ориентирани към хората: Най-добрите работодатели за 2023 година“ - сподели Дейвид Плинк, изпълнителен директор на Top Employers Institute.

    „Сертификацията Top Employer е признание за нашата компания от най-висок ранг. Ние в Коника Минолта България винаги сме работели за хората и в посока да бъдем един от най- добрите работодатели в България. Този сертификат не само го доказва, но и затвърждава позицията ни на изключителен работодател с високо ниво на ангажираност към служителите ни и топ стратегия за тях, които са в баланс с изпълнението на нашите бизнес цели.“ коментира Елена Дречева-Владимирова, Изпълнителен директор в Коника Минолта България

    „Да бъдем включени в клуба на най-добрите работодатели глобално е много голямо признание за нашата организация. За нас това е огромна чест и стимул да продължаваме да работим за създаването на работна среда, в която хората постоянно се развиват, ангажирани са и се чувстват свързани с бизнес целите на компанията. Хората винаги са били на фокус в Konica Minolta и ние вярваме, че този сертификат го отразява. Това е награда за усилията на целия екип в посока да създаваме все повече стойност за клиентите си чрез едни изключителни професионалисти, които постоянно надграждат себе си и компетенциите си.” каза Дарина Тодорова, HR Business Partner в Коника Минолта България.

    Коника Минолта България е сред дванадесетте компании, отличени като топ работодатели в България за 2023г. До момента програмата е сертифицирала 2053 топ работодатели в 121 държави на пет континента.

    Вижте профила и актуалните позиции за работа на Коника Минолта Бизнес Солюшънс България ЕООД в JOBS.bg

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 15 часа
    Най-мащабната германска инвестиция в България: „Аурубис“ разширява производството си у нас
    Компанията откри инвестиция за 800 млн. лв. в медодобивния завод край Пирдоп и Златица
    преди 16 часа
    Shelly Group е първата компания на най-новия сегмент за двойно листване на БФБ
    Дружествата могат да търсят капитал едновременно и на двете борси в България и Германия
    преди 21 часа
    ЕК стартира Алианса за критично важните лекарства
    Целта е да се предотврати недостига на лекарства от критично значение
    преди 22 часа
    ЕС ограничава плащанията в брой до €10 000
    ЕП прие нови правила за борба с прането на пари и финансирането на терористични организации
    преди 22 часа
    Мъск обеща по-евтини електромобили
    След като компанията отчете най-големия спад на приходи от 2012 г. насам