вторник, 05 юли 2022   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  558 прочитания

  Атос България стартира своята стажантска програма

  Стажът дава възможност за професионално развитие на младите хора
  16 май 2022, 13:17 a+ a- a

  През месец май стартира стажантската програма на Atos Bulgaria Competency Center, в която тази година участват 11 мотивирани младежи. Стажът е с продължителност от 12 месеца в ключовите за компанията бизнес направления – Advanced Technologies in Business (Big Data;Mobile Applications), SAP Application Support, Finance & Operations, HR.

  Повече от 250 кандидатури бяха изпратени за отворените стажантски позиции и само 11 кандидати успяха да преминат през т.нар „център за оценка“ (assessment center), чрез който кандидатите имаха възможност да демонстрират своите умения за работа в екип и решаване нa реални бизнес казуси.

  Всеки стажант ще има индивидуално изготвен план за развитие, както и менторска подкрепа от мениджърите на компанията. По време на своя стаж участниците ще имат възможност да придобият опит в реална бизнес среда и да работят върху ключови казуси, както и да се включат в различни инициативи и събития организирани от компанията. Успешно преминалите стажантската програма младежи, ще получат възможност да продължат своето развитие в компанията на постоянен трудов договор.

  Освен да се учат от опитните IT специалисти и SAP консултанти на компанията, стажантите също ще могат да се възползват от максимален пакет социални придобивки. Сред тях са карта за спорт с преференциални условия, допълнителни дни отпуска, ваучери за храна, допълнително здравно осигуряване, инициативи за здравето и други.

  „Стремим се да осигурим на младите хора възможност за обучение в реална среда и да натрупат ценен практически опит, който да им даде възможност за кариерно развитие в компанията“, сподели Наталия Йондова, HR Business Partner.

  Atos Bulgaria Competency Center е сред водещите IТ компании у нас и е част от френския технологичен гигант Atos, който оперира в 71 страни. В България компанията предоставя ERP и дигитални решения в сферата на бързооборотните стоки, хранително-вкусовата промишленост, фармацията, банкoвите услуги и други.

  Сред най-големите клиенти на фирмата са Кока-Кола Хеленик Ботлинг Къмпани, Агрополихим, Сваровски и други.

  Служителите в Atos Bulgaria Competency Center вече са над 500, а ролите, за които се търсят кадри са разнообразни - SAP консултанти, разработчици, програмисти, ръководители на проекти, ERP/CRM експерти, дейта инженери и други.

  Компанията е и сред най-добрите работодатели у нас – за трета поредна година тя е наградена с отличието Great Place to Work, което се присъжда след много обстойно вътрешно проучване на средата и практиките спрямо служителите във фирмата.

  Повече информация за компанията и свободните позиции в момента вижте в профила на АТОС БЪЛГАРИЯ КОМПЕТЪНСИ ЦЕНТЪР ЕООД в JOBS.bg тук

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 10 часа
  ЕС договори нови правила за контрол на "Дивия запад" на крипто индустрията
  Компаниите за криптовалути ще трябва да имат лиценз за упражняване на дейност в ЕС, въвеждат се и мерки за защита на потребителите
  преди 12 часа
  България се присъединява към инициатива, подкрепяща ядрената енергетика
  Становището е покрепено от 20 синдиката от Белгия, Чехия, Финландия, Франция, Унгария, Литва, Румъния, Словакия, Словения и Хърватия
  преди 15 часа
  iBanFirst придобива базирания в Лондон Cornhill
  Финтех компанията планира международни сделки на стойност €100 млн. през следващите 3 години
  преди 16 часа
  Българската Gtmhub придоби нова компания
  Това е втората сделка по придобиване за българския стартъп от началото на 2022
  преди 16 часа
  SeedBlink стартира вторичен пазар, където инвеститорите могат да продадат придобитите активи
  Компанията стартира и SeedBlink Circle, общност за активни членове, за да улесни взаимодействието и споделянето на идеи