четвъртък, 06 октомври 2022   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  6665 прочитания

  EY включи Ивайло Пенчев сред шестимата най-динамично развиващи се предприемачи в света

  Изпълнителният директор на Walltopia, заедно с още петима предприемачи от Обединените арабски емирства, САЩ, Индонезия, Турция и Нигерия, получи 90-минутна индивидуална сесия с ментор по растежа
  16 юни 2015, 10:16 a+ a- a

  Изпълнителният директор на Walltopia Ивайло Пенчев бе определен като един от шестимата най-динамично развиващи се предприемачи в света от консултантската компания Ernst & Young /EY/. Той е един от шестимата финалисти в програмата Accelerating Entreprenuers за тази година.

  Тя е част от годишният конкурс на EY Entrepreneur Of The Year™ и представлява усилията на EY да подпомогнат дейността на предприемачи с голям потенциал по цял свят и да развият своя бизнес. Консултантската компания свързва предприемачите с бизнес и правителствени лидери, инвеститори и съветници от целия свят.

  От EY обясняват, че програмата Accelerating Entreprenuers им позволява да подкрепят следващото поколение предприемачи с компании с висок ръст, които имат желание да навлязат на нови пазари.

  През 2015 в програмата се включват повече от 400 компании от 48 страни по света. От тях 45 са от региона на Централна и Източна Европа, като българските компании са две.

  Пенчев, заедно с още петима предприемачи от Обединените Арабски Емирства, САЩ, Индонезия, Турция и Нигерия получи 90-минутна индивидуална сесия с ментор по растежа (growth coach). Освен това в продължение на 6 седмици съветник от EY ще бъде част от Walltopiа, за да изследва и помага в развитието на компанията. Шестте най-динамично развиващи се предприемачи на EY също така имат възможността за създаване и поддържане на контакти с други предприемачи от цял свят.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 5 часа
  Удължават противоепидемичните мерки
  Вижте какво предвижда новата заповед на министъра на здравеопазването
  преди 7 часа
  Японската централна банка с умерен оптимизъм за икономиката
  Има възможност за повишаване на заплатите, смята финансовата институция
  преди 7 часа
  ЕС одобри осми пакет от санкции срещу Русия
  Налага се таван на цените на руския петрол, забранява се вноса на редица руски продукти, износа на ИТ услуги и на всички портфейли с крипто активи
  преди 7 часа
  Президентът обяви кога свиква Народното събрание
  Радев обеща да остави достатъчно време на партиите, за да сформират управленско мнозинство
  преди 8 часа
  Швейцарската Howag разширява производството си в Търговище
  Компанията получи сертификат клас „В“ за инвестиция от 1,5 млн. лв., с нея ще се разкрият 15 нови работни места
  преди 9 часа