събота, 03 юни 2023   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  3598 прочитания

  130 000 души спортуват с MultiSport, картата става дигитална

  Ще важи ли и пластика и какво друго се променя, разказва Алиция Любенов - Маркетинг Мениджър на Бенефит Системс
  10 февруари 2023, 10:54 a+ a- a

  Алиция Любенов - Маркетинг Мениджър на Бенефит Системс. Снимка: Личен архив

  Потребителите на карта MultiSport вече могат да трансформират физическата си карта в дигитална с приложението My MultiSport. Бенефит Системс България официално обявиха, че предстои пускането на мобилното приложение My MultiSport. Приложението ще е налично от другата седмица за сваляне в магазините App Store и Google Play. 

  Притежателите на карта MultiSport ще могат да изберат дали да преминат към дигитална карта, или да останат с пластиката си. Новото приложение няма да промени начина на управление на картите MultiSport от гледна точка на работодателя.  

  Повече за тези промени и плановете за развитие на Бенефит Системс в България пред Economy.bg разказва Алиция Любенов - Маркетинг Мениджър на компанията.

  Алиция, защо решихте да въведете дигитална карта и какво ще е различното?
  Решението да въведем дигитална карта е в резултат както на обратна връзка на пазара, така и в съответствие с целите ни за развитие на програмата MultiSport. В това отношение отправната ни точка винаги е била да подобряваме клиентското преживяване.  Различното може да се обобщи в 3 основни насоки – без пластика, без нужда от представяне на документ за самоличност всеки път при посещение на спортен обект, по-добра търсачка.  

  Ще важи ли и пластиката и ще се промени ли нещо?
  Да, пластиката остава. Всеки притежател на карта MultiSport може сам да избере дали да премине към дигитална карта или да продължи да ползва пластиката. Тук е важно да отбележа, че пластиката се деактивира веднъж след като преминеш към дигитална карта. 

  Дигиталната карта MultiSport. Визуализация: MultiSport

  Какви ще са удобствата и предимствата за притежателите?
  Както вече споменах, едно от основните предимства ще бъде отпадането на необходимостта да се представя документ за самоличност при всяко посещение на спортен обект. Това е улеснение както за притежателите на карта MultiSport, така и за спортните обекти. Ползвателят ще трябва само при първото посещение с дигитална карта да представи документ за самоличност, в който и да е спортен обект, за да може да бъде потвърдена идентичността му.

  От друга страна, търсачката на спортни обекти в мрежата на MultiSport e значително подобрена – много по-интуитивна от сегашното решение, което ще позволи на ползвателите по-бързо и лесно да намират близките спортни обекти.

  Търсачката на спортни обекти в мрежата на MultiSport. Визуализация: MultiSport

  Подготвяте ли нещо друго ново и интересно за тази година?
  Вече сме отправили поглед към инициативата „Ден на маратонката“, която ще се проведе за 5-а поредна година. По традиция отбелязваме „Ден на маратонката“ в първия пролетен петък и тази година на 24 март слагаме маратонките и спортуваме за добра кауза. Съвсем скоро ще споделим повече подробности. 

  Колко хора в момента имат MultiSport и можеш ли да направиш паралел с пандемичните и предпандемичните времена. Завърнаха ли се вече хората в залите?
  Към момента повече от 130 000 служители и техните близки спортуват с MultiSport. През изминалата година съумяхме не просто да се възстановим от пандемичните времена, но и да пораснем. Хората се завърнаха в залите и са по-активни от всякога. Виждаме го не само сред ползвателите на MultiSport, но и като позитивна тенденция в обществото ни. Според проучването MultiSport Index делът на българите, които са физически активни се е повишил спрямо преди пандемията. Въпреки на пръв поглед оптимистичните данни имаме още много да работим в тази посока и заедно да търсим решения, които ще раздвижат българите във всяка възраст.

   
  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 1 ден
  Близо 1000 са вече работещите в Центъра за споделени услуги на KBC във Варна
  Част от служителите са се завърнали от чужбина, за да работят във Варна
  преди 1 ден
  Работните места в САЩ продължават да се увеличават
  Пазарът на труда в страната показва силна устойчивост
  преди 1 ден
  Япония с предупреждение към OpenAI
  Органът за защита на поверителността в страната предупреди компанията да не събира данни без разрешението на потребителите
  преди 1 ден
  САЩ глоби Amazon $30 млн. за нарушаване на поверителността
  Служители на Amazon Ring и стотици изпълнители са имали пълен достъп до личните видеоклипове на клиентите, включително деца, години наред
  преди 1 ден
  Американският Сенат прие Закона за ограничаване на дълга
  Предстои президентът Байдън да подпише документа, за да влезе в сила