петък, 26 април 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    5141 прочитания

    130 000 души спортуват с MultiSport, картата става дигитална

    Ще важи ли и пластика и какво друго се променя, разказва Алиция Любенов - Маркетинг Мениджър на Бенефит Системс
    10 февруари 2023, 10:54 a+ a- a

    Алиция Любенов - Маркетинг Мениджър на Бенефит Системс. Снимка: Личен архив

    Потребителите на карта MultiSport вече могат да трансформират физическата си карта в дигитална с приложението My MultiSport. Бенефит Системс България официално обявиха, че предстои пускането на мобилното приложение My MultiSport. Приложението ще е налично от другата седмица за сваляне в магазините App Store и Google Play. 

    Притежателите на карта MultiSport ще могат да изберат дали да преминат към дигитална карта, или да останат с пластиката си. Новото приложение няма да промени начина на управление на картите MultiSport от гледна точка на работодателя.  

    Повече за тези промени и плановете за развитие на Бенефит Системс в България пред Economy.bg разказва Алиция Любенов - Маркетинг Мениджър на компанията.

    Алиция, защо решихте да въведете дигитална карта и какво ще е различното?
    Решението да въведем дигитална карта е в резултат както на обратна връзка на пазара, така и в съответствие с целите ни за развитие на програмата MultiSport. В това отношение отправната ни точка винаги е била да подобряваме клиентското преживяване.  Различното може да се обобщи в 3 основни насоки – без пластика, без нужда от представяне на документ за самоличност всеки път при посещение на спортен обект, по-добра търсачка.  

    Ще важи ли и пластиката и ще се промени ли нещо?
    Да, пластиката остава. Всеки притежател на карта MultiSport може сам да избере дали да премине към дигитална карта или да продължи да ползва пластиката. Тук е важно да отбележа, че пластиката се деактивира веднъж след като преминеш към дигитална карта. 

    Дигиталната карта MultiSport. Визуализация: MultiSport

    Какви ще са удобствата и предимствата за притежателите?
    Както вече споменах, едно от основните предимства ще бъде отпадането на необходимостта да се представя документ за самоличност при всяко посещение на спортен обект. Това е улеснение както за притежателите на карта MultiSport, така и за спортните обекти. Ползвателят ще трябва само при първото посещение с дигитална карта да представи документ за самоличност, в който и да е спортен обект, за да може да бъде потвърдена идентичността му.

    От друга страна, търсачката на спортни обекти в мрежата на MultiSport e значително подобрена – много по-интуитивна от сегашното решение, което ще позволи на ползвателите по-бързо и лесно да намират близките спортни обекти.

    Търсачката на спортни обекти в мрежата на MultiSport. Визуализация: MultiSport

    Подготвяте ли нещо друго ново и интересно за тази година?
    Вече сме отправили поглед към инициативата „Ден на маратонката“, която ще се проведе за 5-а поредна година. По традиция отбелязваме „Ден на маратонката“ в първия пролетен петък и тази година на 24 март слагаме маратонките и спортуваме за добра кауза. Съвсем скоро ще споделим повече подробности. 

    Колко хора в момента имат MultiSport и можеш ли да направиш паралел с пандемичните и предпандемичните времена. Завърнаха ли се вече хората в залите?
    Към момента повече от 130 000 служители и техните близки спортуват с MultiSport. През изминалата година съумяхме не просто да се възстановим от пандемичните времена, но и да пораснем. Хората се завърнаха в залите и са по-активни от всякога. Виждаме го не само сред ползвателите на MultiSport, но и като позитивна тенденция в обществото ни. Според проучването MultiSport Index делът на българите, които са физически активни се е повишил спрямо преди пандемията. Въпреки на пръв поглед оптимистичните данни имаме още много да работим в тази посока и заедно да търсим решения, които ще раздвижат българите във всяка възраст.

     
    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 2 часа
    Делойт Централна Европа откри нов хъб в София
    Екипът в София в момента се състои от 50 професионалисти, амбицията е да се увеличи до 500 през следващите няколко години
    преди 2 часа
    45 преподаватели от България, Словения и Сърбия станаха част от първата международна мрежа от STEAM начални учители
    Издателство „Клет България“ е водещ координатор по проекта, чиято задача е въвеждането на STEM/STEAM обучението от 1. до 4. клас
    преди 3 часа
    Проучване: 77% от компаниите у нас предлагат хибриден модел на работа
    С 10% са нараснали възнагражденията през 2023, за тази година ръстът е от 7%, сочи проучване на Mercer Marsh Benefits
    преди 4 часа
    Окончателно: Либерализацията на пазара на ток за бита беше отложена с 1 година
    НС прие на второ четене промени в Закона за енергетиката
    преди 5 часа
    Спад в броя на сделките с имоти у нас
    Средните цени на жилищата задържат нивата си през първото тримесечие на 2024, отчитат от Arco Real Estate