вторник, 05 март 2024   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  4933 прочитания

  130 000 души спортуват с MultiSport, картата става дигитална

  Ще важи ли и пластика и какво друго се променя, разказва Алиция Любенов - Маркетинг Мениджър на Бенефит Системс
  10 февруари 2023, 10:54 a+ a- a

  Алиция Любенов - Маркетинг Мениджър на Бенефит Системс. Снимка: Личен архив

  Потребителите на карта MultiSport вече могат да трансформират физическата си карта в дигитална с приложението My MultiSport. Бенефит Системс България официално обявиха, че предстои пускането на мобилното приложение My MultiSport. Приложението ще е налично от другата седмица за сваляне в магазините App Store и Google Play. 

  Притежателите на карта MultiSport ще могат да изберат дали да преминат към дигитална карта, или да останат с пластиката си. Новото приложение няма да промени начина на управление на картите MultiSport от гледна точка на работодателя.  

  Повече за тези промени и плановете за развитие на Бенефит Системс в България пред Economy.bg разказва Алиция Любенов - Маркетинг Мениджър на компанията.

  Алиция, защо решихте да въведете дигитална карта и какво ще е различното?
  Решението да въведем дигитална карта е в резултат както на обратна връзка на пазара, така и в съответствие с целите ни за развитие на програмата MultiSport. В това отношение отправната ни точка винаги е била да подобряваме клиентското преживяване.  Различното може да се обобщи в 3 основни насоки – без пластика, без нужда от представяне на документ за самоличност всеки път при посещение на спортен обект, по-добра търсачка.  

  Ще важи ли и пластиката и ще се промени ли нещо?
  Да, пластиката остава. Всеки притежател на карта MultiSport може сам да избере дали да премине към дигитална карта или да продължи да ползва пластиката. Тук е важно да отбележа, че пластиката се деактивира веднъж след като преминеш към дигитална карта. 

  Дигиталната карта MultiSport. Визуализация: MultiSport

  Какви ще са удобствата и предимствата за притежателите?
  Както вече споменах, едно от основните предимства ще бъде отпадането на необходимостта да се представя документ за самоличност при всяко посещение на спортен обект. Това е улеснение както за притежателите на карта MultiSport, така и за спортните обекти. Ползвателят ще трябва само при първото посещение с дигитална карта да представи документ за самоличност, в който и да е спортен обект, за да може да бъде потвърдена идентичността му.

  От друга страна, търсачката на спортни обекти в мрежата на MultiSport e значително подобрена – много по-интуитивна от сегашното решение, което ще позволи на ползвателите по-бързо и лесно да намират близките спортни обекти.

  Търсачката на спортни обекти в мрежата на MultiSport. Визуализация: MultiSport

  Подготвяте ли нещо друго ново и интересно за тази година?
  Вече сме отправили поглед към инициативата „Ден на маратонката“, която ще се проведе за 5-а поредна година. По традиция отбелязваме „Ден на маратонката“ в първия пролетен петък и тази година на 24 март слагаме маратонките и спортуваме за добра кауза. Съвсем скоро ще споделим повече подробности. 

  Колко хора в момента имат MultiSport и можеш ли да направиш паралел с пандемичните и предпандемичните времена. Завърнаха ли се вече хората в залите?
  Към момента повече от 130 000 служители и техните близки спортуват с MultiSport. През изминалата година съумяхме не просто да се възстановим от пандемичните времена, но и да пораснем. Хората се завърнаха в залите и са по-активни от всякога. Виждаме го не само сред ползвателите на MultiSport, но и като позитивна тенденция в обществото ни. Според проучването MultiSport Index делът на българите, които са физически активни се е повишил спрямо преди пандемията. Въпреки на пръв поглед оптимистичните данни имаме още много да работим в тази посока и заедно да търсим решения, които ще раздвижат българите във всяка възраст.

   
  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 19 минути
  Български учени част от екип, разкрил нова функция на ключов белтък
  Изследователи от БАН участват в разрабтка, посветена на PАRP1 белтъка – мишена на мощна таргетна противоракова терапия
  преди 1 час
  Спадът в германския производствен сектор се задълбочава
  През февруари PMI в сектора отчита спад за първи път от 6 месеца
  преди 2 часа
  Бюджетът на плюс от 1 млрд. лева през февруари
  Принос за излишъка имат най-вече данъчните приходи
  преди 2 часа
  INSAIT стартира BgGPT
  Технологията вече се внедрява от бизнеса
  преди 3 часа
  Желязков пред Алиев: България може да увеличи възможностите за транзитни доставки на газ
  Азербайджан е ключов партньор за енергийната диверсификация на България, заяви председателят на Народното събрание
  преди 4 часа
  35 български туристически фирми и 9 общини ще представят България на ITB в Берлин
  Страната ни се връща в зала 3.2 на най-голямото туристическо изложение в света