четвъртък, 29 февруари 2024   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  2437 прочитания

  AtScale е сред най-успешните компании през 2020 според Inc. 5000

  Част от глобалния успех на AtScale се дължи и на българския офис на компанията
  14 август 2020, 13:25 a+ a- a

  Списанието Inc. обяви ежегодната си класация на най-успешните частни компания в САЩ. Сред отличените и AtScale. Компанията, която предлага възможност за виртуализация на данни в облачното пространство, заема челно място в класацията.

  „За нас е изключително признание да сме част от тази елитна класация сред толкова много иновативни компании“, сподели изпълнителният директор на AtScale – Крис Линч. Той добави, че през последната година от AtScale  отчитат огромен ръст в търсенето на платформата им Intelligent Data Virtualization™.  

  Част от глобалния успех на AtScale се дължи и на българския офис на компанията. Той бе открит преди повече от година и е съставен от едни от най-добрите специалисти в сферата на облачните технологии. Екипът продължава да се разраства като плановете на мениджмънта са до края на годината да се увеличи с 50%.

  Американската технологична компания AtScale, чиято дейност е в сферата на управлението на големи информационни масиви (big data), откри първия си европейски офис в София през 2018 г. 

  „Признанието от Inc. е свидетелство за усилията, които полагаме, за да задоволим желанията на нашите потребители. Изключително горд съм с това, което постигна и продължава да постига екипa“, каза Момчил Михайлов, вицепрезидент и генерален мениджър на AtScale за Европа.

  Все повече организации преминават към облака (Cloud) като начин за съхранение и обработка на данни. Платформата на AtScale Universal Semantic Layer™ позволява на бизнес клиенти и специалисти, занимаващи се с обработката на данни да анализират структурирана информация без  да използват други методи. Autonomous Data Engineering™ пък дава възможност максимално да се увеличи възвращаемостта на всяка инвестиция на организациите, както и да се подобри максимално потребителския опит.

  Сред клиентите на компанията са Aetna, Cardinal Health, Home Depot, Rakuten, Tyson Foods и Toyota.

  Признанието от Inc. е поредното доказателство за огромния успех на AtScale. През 2020 г. от компанията пуснаха своя COVID-19 Cloud OLAP Model абсолютно безплатно, за да помогнат на организациите да се справят с новите предизвикателства, които предизвика пандемията от COVID-19.

   

   

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 7 часа
  Проучване: Лихвите за покупка на жилище у нас вероятно ще останат ниски, а тези за бизнес имоти - по-високи
  Приемането ни в Шенген и еврозоната са предпоставки за засилване на интереса на чуждестранни инвеститори към България, сочи анализ на Colliers
  преди 7 часа
  ЕП подкрепи плановете за европейски цифров портфейл
  Новата рамка за цифрова идентичност ще предостави на гражданите на ЕС трансграничен цифров достъп до ключови обществени услуги
  преди 13 часа
  ОББ и ЕИБ със споразумение за гаранции по нови кредити за предприятия с персонал до 3000 души
  ОББ има 3 активни споразумения с ЕИБ и ЕИФ, по които може да отпусне нови кредити на обща стойност до 2 млрд. лв.
  преди 1 ден
  Шотев: Рекордни са инвестициите у нас за 2023
  Те отчитат ръст от 28% спрямо 2022
  преди 1 ден
  Световната банка инвестира 150 млн. евро в AG Capital
  Средствата ще подкрепят проекти на Lion's Head в България и Румъния