петък, 26 април 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    1963 прочитания

    Силвина Фурнаджиева е новият Еmployer Branding Специалист в StorPool Storage

    Силвина е специалист по продуктивност и оптимизация на работни процеси с дългогодишен опит в управлението на проекти и процеси
    13 февруари 2023, 15:03 a+ a- a

    Силвина Фурнаджиева - Еmployer Branding Специалистт в StorPool Storage. Снимка: StorPool Storage

    Силвина Фурнаджиева поема позицията Еmployer Branding Специалистт в StorPool Storage, съобщават от компанията. Силвина ще отговаря за всички активности на компанията, насочени към изграждането на нейната работодателска марка.

    Силвина е специалист по продуктивност и оптимизация на работни процеси с опит в управлението на проекти и процеси. През последните четири години се фокусира върху работата с човешки ресурси и оптимизацията на процесите по наемане и задържане на персонал, както и изграждане на привлекателна работодателска марка на компаниите, с които работи като консултант.

    „В съвременния динамичен пазар на труда конкуренцията между компаниите, които се стремят да се позиционират като привлекателни за кандидатите места, става все по-голяма - споделя Силвина. - Същевременно, да разкажем по подходящ начин за интересните предизвикателства, които бихте решавали, ако станете част от екипа на StorPool Storage, или за спецификите на нашата екипна култура, е особено вълнуващо и мотивиращо.”

    През последните над 15 години Силвина е управлявала няколко големи онлайн проекта, водила е обучения по компютърни умения и управление на проекти и е съдействала за разработването и оптимизирането на работните процеси и управлението на проекти в различни организации от частния и публичния сектор, сред които са общинско предприятие „Софияплан”, Институтът „Големи данни в полза на интелигентно общество” (GATE), Програма „Глоб@лни библиотеки – България“, неправителствени организации, корпорации и стартиращи компании.

    В свободното си време Силвина чете, пътува и работи активно като доброволец. От 2003 г. е активна част от българската open-source общност като организатор на събития и част от екипа на OpenFest - най-голямата конференция за свободен софтуер, свободна култура и обмен на знания на Балканите.

     
     
    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 2 часа
    Делойт Централна Европа откри нов хъб в София
    Екипът в София в момента се състои от 50 професионалисти, амбицията е да се увеличи до 500 през следващите няколко години
    преди 2 часа
    45 преподаватели от България, Словения и Сърбия станаха част от първата международна мрежа от STEAM начални учители
    Издателство „Клет България“ е водещ координатор по проекта, чиято задача е въвеждането на STEM/STEAM обучението от 1. до 4. клас
    преди 3 часа
    Проучване: 77% от компаниите у нас предлагат хибриден модел на работа
    С 10% са нараснали възнагражденията през 2023, за тази година ръстът е от 7%, сочи проучване на Mercer Marsh Benefits
    преди 3 часа
    Окончателно: Либерализацията на пазара на ток за бита беше отложена с 1 година
    НС прие на второ четене промени в Закона за енергетиката
    преди 4 часа
    Спад в броя на сделките с имоти у нас
    Средните цени на жилищата задържат нивата си през първото тримесечие на 2024, отчитат от Arco Real Estate