събота, 25 март 2023   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  931 прочитания

  Силвина Фурнаджиева е новият Еmployer Branding Специалист в StorPool Storage

  Силвина е специалист по продуктивност и оптимизация на работни процеси с дългогодишен опит в управлението на проекти и процеси
  13 февруари 2023, 15:03 a+ a- a

  Силвина Фурнаджиева - Еmployer Branding Специалистт в StorPool Storage. Снимка: StorPool Storage

  Силвина Фурнаджиева поема позицията Еmployer Branding Специалистт в StorPool Storage, съобщават от компанията. Силвина ще отговаря за всички активности на компанията, насочени към изграждането на нейната работодателска марка.

  Силвина е специалист по продуктивност и оптимизация на работни процеси с опит в управлението на проекти и процеси. През последните четири години се фокусира върху работата с човешки ресурси и оптимизацията на процесите по наемане и задържане на персонал, както и изграждане на привлекателна работодателска марка на компаниите, с които работи като консултант.

  „В съвременния динамичен пазар на труда конкуренцията между компаниите, които се стремят да се позиционират като привлекателни за кандидатите места, става все по-голяма - споделя Силвина. - Същевременно, да разкажем по подходящ начин за интересните предизвикателства, които бихте решавали, ако станете част от екипа на StorPool Storage, или за спецификите на нашата екипна култура, е особено вълнуващо и мотивиращо.”

  През последните над 15 години Силвина е управлявала няколко големи онлайн проекта, водила е обучения по компютърни умения и управление на проекти и е съдействала за разработването и оптимизирането на работните процеси и управлението на проекти в различни организации от частния и публичния сектор, сред които са общинско предприятие „Софияплан”, Институтът „Големи данни в полза на интелигентно общество” (GATE), Програма „Глоб@лни библиотеки – България“, неправителствени организации, корпорации и стартиращи компании.

  В свободното си време Силвина чете, пътува и работи активно като доброволец. От 2003 г. е активна част от българската open-source общност като организатор на събития и част от екипа на OpenFest - най-голямата конференция за свободен софтуер, свободна култура и обмен на знания на Балканите.

   
   
  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 17 часа
  Πpи зaмянaтa нa лeвa c eвpo заплатата ми, ако е 1500 лв., ще стане ли автоматично 1500 евро?
  От Българска народна банка обясняват след като се въведе еврото, как ще се превалутират заплатите
  преди 17 часа
  Представиха сайта за за наблюдение на цените на основни хранителни продукти
  Към момента са включени около 30 основни хранителни продукта
  преди 21 часа
  НСИ отчете спад на цените на жилищата в София
  Понижението е за последното тримесечие на 2022
  преди 22 часа
  2200 турски компании са създали над 4500 работни места у нас
  2 големи турски компании са инвестирали в Индустриален логистичен парк Бургас, а турски ИТ компании си сътрудничат с фирми в града
  преди 23 часа
  За първи път: Европа на едно ниво със САЩ по инвестиции в стартъпи в ранен етап на развитие
  Нова платформа за таланти в „дълбоките технологии“ ще насърчи новаторите да изберат да развиват бизнес в Европа, обяви Мария Габриел в САЩ