петък, 19 април 2024   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  618 прочитания

  Джоана Михайлова е новият изпълнителен директор на Interpartners

  В новата си роля тя поема стратегическото управление на бизнеса в направленията криейтив, медии и дигитални комуникации
  02 април 2024, 09:59 a+ a- a

  Снимка: Interpartners

  Interpartners, една от водещите независими комуникационни групи в България, обяви назначението на Джоана Михайлова начело на творческата и рекламна агенция на групата. Джоана поема щафетата от Елисавета Търпанова, която заемаше поста досега. 

  Джоана ще отговаря за стратегическото управление на бизнеса в направленията криейтив, медии, дигитални комуникации и BTL; за развитието и надграждането на портфолиото от услуги, както и за управлението на екипа на Interpartners. 

  След старт на своята кариера в комуникациите в Португалия тя се завръща в България и се присъединява към Interpartners като комуникационен експерт. За последните пет години поема цялостното управление на ключови проекти на агенцията като Lukoil, Lilly Drogerie, Американския университет в България, Nucrema, Astellas, TotalEnergies и много други. Джоана е завършила СУ „Климент Охридски“ със специалност „Връзки с обществеността“ и има следдипломна квалификация по творческо писане в Мадрид, Испания.

  „За мен е чест да поема ръководството на компанията, която ми помогна да разбера какво означава да обичаш работата си“, казва Джоана Михайлова. „Агенцията ни има страхотен екип, най-големият капитал за успеха ни са хората. Заедно ще се стремим към още по-нестандартни подходи в комуникациите с пряко отражение в резултатите на клиентите ни. За широтата на творческия ни поглед допринася и регионалната ни мрежа на 9 пазара в Югоизточна Европа, SEEnthesis, която е нашият мозъчен тръст за иновации в индустрията, и съм щастлива, че можем да разчитаме на свеж творчески полъх от пазари, различни от нашия“, допълва тя. 

  „В продължение на 32 години групата Interpartners се развива уверено напред“, споделя Катя Димитрова, управляващ партньор на групата. „Като независима агенция се стремим да бъдем винаги един ход преди другите, да надграждаме с нови услуги, да навлизаме в бизнес модела на клиента и освен творчески заряд, да допринасяме за устойчиви бизнес резултати. Вярвам, че свежите идеи, визията и разбирането на Джоана за иновациите в индустрията и емпатията, с която менажира екипа, ще водят агенцията ни към още по-сериозни успехи“, казва още тя. 

  Мениджмънтът на Interpartners изказа сърдечна благодарност на Елисавета Търпанова за нейния принос в разгръщането на творческия потенциал и стратегическите функции на агенцията и ѝ пожелава много успехи занапред!

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 10 часа
  JPMorgan: Не разчитайте на увеличаване на биткойна след разполовяването
  Банката прогнозира спад в стойността на най-голямата криптовалута в света
  преди 11 часа
  СЗО даде ново име на Covid и други респираторни вируси
  Международната агенция актуализира терминологията, която препоръчва за описание на респираторни инфекции
  преди 1 ден
  В София започна Serp Conf. 2024 International
  Вторият ден на конференцията, 19 април, е с акцент върху електронната търговия
  преди 1 ден
  Марк Рюте: Ще съдействаме и пред Австрия за пълноправното ви членство
  Неприемливо е да не сте членове на Шенген и по сухопътни граници, заяви министър-председателят на Нидерландия
  преди 1 ден
  BILLA България стартира своята лятна програма за ученици от цялата страна
  Всички желаещи могат да кандидатстват онлайн в новия кариерен сайт на компанията
  преди 1 ден
  Китайската икономика с по-висок от очакваното ръст
  Подпомогната от промишленото производство