сряда, 06 декември 2023   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  898 прочитания

  Effie® Awards Bulgaria обяви финалистите за 2023 година

  Победителите ще станат известни на 28 ноември
  13 ноември 2023, 16:51 a+ a- a

  Известни са финалистите в шестнадесетото издание на конкурса Effie България, отличаващ ефективността на маркетинговите комуникации. Това обявиха от Българската асоциация на комуникационните агенции (БАКА), организатор на конкурса.

  Претенденти за отличието Effie са кампании и комуникационни активности, доказали максимална ефективност по измерими критерии, реализирани в периода 1 януари 2022 – 31 август 2023 година.

  Изтъкнати професионалисти с богат опит от различни области на бизнеса оценяваха най-ефективните маркетингови комуникации в конкурса и определиха най-съвършено изпълнените кампании, които достигнаха до финалния кръг. Списъкът с финалистите в Effie България 2023 е публикуван тук

  Победителите в конкурса, които ще бъдат отличени с „тежката” награда Effie, ще станат известни по време на официална церемония на 28 ноември 2023 година. 

  Наградите Effie са глобален форум с мисия да водят, вдъхновяват и награждават маркетинговата ефективност и професионалистите зад най-ефективните практики. Наградите са отворени за всички агенции, рекламодатели и търговски марки, които искат да бъдат признати за най-ефективните си маркетингови усилия, които са се отличили и са постигнали реални, измерими резултати. Конкурсът обхваща всички комуникационни канали на българския пазар и цели да отличи най-изтъкнатите постижения и успешни комуникационни кампании и маркетингови практики. 

  Наградите Effie България отличават най-впечатляващите постижения в областта на маркетинговите комуникации – идеите, които работят. 

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 14 часа
  Какво да очакваме за банките и икономиката на България през 2024?
  Очакват се редица предизвикателства на различни фронтове, но и възможности за развитие на финансовия сектор, коментира Петър Чобанов, подуправител на БНБ
  преди 16 часа
  преди 16 часа
  преди 17 часа
  Какво е бъдещето на хибридната работа?
  Наред с многобройните предимства дистанционната работа има и редица недостатъци, отчита доклад на Colliers
  преди 17 часа
  Siemens и българската Nasekomo обявиха стратегическо партньорство по време на COP 28
  Двете компании ще си сътрудничат в дигитализацията на биопреобразуването чрез насекоми – новозараждаща се индустрия с потенциал за устойчиво развитие
  преди 18 часа
  АИКБ: Близо 80% от българската икономика вече е на светло
  Делът на сивата икономика у нас остава относително висок на фона на средните нива в ЕС