петък, 26 април 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    814 прочитания

    Българската ITCE отново домакин и съорганизатор на C3 Global Cloud Skills

    Събитието от международния календар на Асоциацията на водещите трейнинг организации ще се проведе на 20 април
    04 април 2022, 09:24 a+ a- a

    Българската консултантска компания ITCE, специализирана в предоставянето на иновативни решения за трансформация на технологиите и уменията на хората, за втора поредна година ще бъде домакин и съорганизатор на C3 Global Cloud Skills - най-голямото събитие в календара на международната Асоциация на водещите трейнинг организации (LLPA - The Leading Learning Partners Association).

    C3 Global Cloud Skills ще се проведе на 20 април и в него се очаква да се включат над 500 водещи бизнес лидери, партньори и експерти от цял свят. Събитието ще се излъчва онлайн от студиата на ITCE в SpaceAssembly.

    C3 Global Cloud Skills е подходящо за компании, лидери на екипи и мениджъри, които искат да бъдат винаги в крак с радикално променящата се дигитална ера.

    По време на конференцията участниците ще получат знания за най-новите обучения и сертификати, базирани на роли, инициативи и планове за умения (т.нар. skills plans) с цел предприемане на информирани действия. Ще разберат как могат да преминат от организация, която знае всичко, към организация, която се учи да знае всичко. Ще обогатят опита си за справяне с пропуските в уменията на хората, за да осигурят непрекъснат растеж на своя бизнес на местно или глобално ниво.

    Презентатори в събитието ще бъдат изпълнителни директори от водещи трейнинг организации в от ЕMEA (Europe, Middle East, Africa) топ мениджъри от Microsoft, представители на ING, IBM, SITA, Siemans, PwC, Fujitsu, EY, Nokia. Специален гост на конференцията ще e Питър Хинсен, предприемач, съветник и основен лектор по теми като радикалните иновации, лидерството и въздействието на цифровите технологии върху обществото и бизнеса. Той ще говори на тема “How corporates can reinvent themselves for the Never Normal world”. Освен Питър Хинсен, в конференцията ще се включат и редица изпълнителни директори на някои от най-големите и прогресивно развиващи се трейнинг компании от APAC (Asia, Pasific).

    Сред участниците в събитието ще бъде и един български представител – главният изпълнителен директор на KPMG IT Service Светослав Спасов. Той ще сподели своите идеи и опит за това как да създаваме и насърчаваме културата на активно учене през целия живот (Learning Culture), какви са нуждите и начините за развитие на младши, старши специалисти и мениджъри, как организациите да балансират между своите стратегически нужди за развитие на компетенции и индивидуалните потребности.

    По време на конференцията ще стане известен и носителят на Galileo Global Education Revolution Award, основана по инициатива на Асоциацията на водещите партньори в обучението (LLPA). Наградата отличава организации, които предоставят на хората си иновативни обучителни програми и насърчават културата на учене чрез съчетаване на т.нар. bottom-up и top-down подходи. Кандидастването за наградата е ценна възможност за всяка една компания да сравни с външния свят своите организационни инициативи в изграждането на умения и да сподели своите практики през вътрешни и външни комуникационни канали.

    C3 Global Cloud Skills Tour e събитието за април в Microsoft календара на ITCE. Компанията организира за първи път най-голямата последователност от Microsoft събития и обучения в България с цел запознаване с най-новата информация за сертификации и обучения, разработени за различните роли в една организация. Microsoft месеците се провеждат от април до юни, като всеки е посветен на един от Microsoft технологичните продуктови пакети. За целия период ITCE планира да проведе 5 уебинара, 6 Q&A сесии, както и 31 трейнинг програми. 10 високо квалифицирани професионални трейнери ще споделят своите знания с участниците в тази наситена програма.

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 13 часа
    Най-мащабната германска инвестиция в България: „Аурубис“ разширява производството си у нас
    Компанията откри инвестиция за 800 млн. лв. в медодобивния завод край Пирдоп и Златица
    преди 15 часа
    Shelly Group е първата компания на най-новия сегмент за двойно листване на БФБ
    Дружествата могат да търсят капитал едновременно и на двете борси в България и Германия
    преди 19 часа
    ЕК стартира Алианса за критично важните лекарства
    Целта е да се предотврати недостига на лекарства от критично значение
    преди 20 часа
    ЕС ограничава плащанията в брой до €10 000
    ЕП прие нови правила за борба с прането на пари и финансирането на терористични организации
    преди 21 часа
    Мъск обеща по-евтини електромобили
    След като компанията отчете най-големия спад на приходи от 2012 г. насам