събота, 13 юли 2024   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  7724 прочитания

  Мариана Петкова е новият Мениджър „Бизнес Развитие и комуникации“ в Interpartners

  Мариана е ПР специалист с над 14 години опит в комуникациите
  01 март 2024, 15:15 a+ a- a

  Мариана Петкова - Мениджър „Бизнес Развитие и комуникации“ в Interpartners. Снимка: Личен архив

  От март месец тази година Мариана Петкова (досега старши ПР експерт в компанията) заема позиция Мениджър „Бизнес Развитие и комуникации“ в Interpartners group. Компанията отбелязва 32 години на пазара и през 2022 добави още един бранд в портфолиото си с придобиването на Key Experts Group.

  Днес Interpartners group обединява творческата агенция Interpartners, агенцията за ПР и корпоративни комуникации InterImage и новата придобивка KEG - бутикова агенция за събития и бранд архитектура. Групата е първата в България, която започва професионално да развива employer branding стратегии, а към днешна дата смело навлиза в полето на ESG и DEI комуникации, все още нови за бизнеса на агенциите.

  „В днешно време бизнесът се променя с невиждана скорост и е от съществено значение да имаме стратегическо насочване към бизнес развитието – както нашето, така и на нашите клиенти. Те очакват от нас не само експертност в комуникациите, но и партньор, който да им помага да постигат бизнес цели. Комуникационния бизнес е изключително динамичен, конкурентен и нестабилен, именно за това прилагането на нови и нови подходи е ключово в осигуряването на конкурентно предимство и устойчив растеж. Развитието на нови компетенции на екипа на агенцията, навлизането в полето на устойчивостта и прилагането на нови технологични инструменти ще бъдат на фокус в новата ми роля“, сподели Мариана Петкова.

  „С постоянното развитие на нашата компания и променящите се изисквания на пазара, тази нова позиция играе ключова роля в утвърждаването ни като иновативен лидер в сферата на публичните отношения. Амбициите ни са да постигаме по-добри и по-качествени услуги, да бъдем сред първите по постигнати резултати, да повишаваме нашата експертиза, да продължим да държим високото ниво на доверие сред нашите клиенти. За тази цел трябва да сме бързи и да успяваме да идентифицираме нови възможности за развитие.“, споделя Катя Димитрова, управляващ партньор на групата.

  Мариана Петкова е ПР специалист с над 14 години опит в комуникациите, с фокус върху изграждане и позициониране на корпоративния бранд и устойчивост. През годините придобива опит в изграждане на 360-градусова комуникация, ПР стратегии, ефективни връзки с медиите, СSR, връзки с институции, изграждане на общности и управление на кризи.

  Мариана е заемала различни мениджърски позиции в „Екопак България“ АД, била е член на Европейската асоциация на комуникационните директори, мениджър комуникации във фондация „За Нашите Деца“, а от лятото на 2022г. е част от екипа на комуникационна агенция ИнтерИмидж, част от Interpartners Group.

  Член е на БДВО от 2014 г., а през 2023 г. е избрана за член на Управителният съвет на организацията.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 1 ден
  ЕК заплаши с по-големи глоби социалната мрежа „X“ на Мъск
  Според Брюксел платформата нарушава дигиталното право на ЕС
  преди 1 ден
  ЕК одобри държавна помощ от 142 млн. евро за българската енергетика
  Помощта ще бъде под формата на директни безвъзмездни средства за доставчици на природен газ
  преди 1 ден
  Ключово постижение за България: INSAIT със 17 приети статии на знаков форум за компютърно зрение
  За първи път от 34 години българска институция се нарежда наравно с едни от най-добрите университети в света на ECCV
  преди 1 ден
  ЕП гласува следващата седмица дали Фон дер Лайен остава начело на ЕК
  Ако бъде избрана, тя ще се върне на поста председател на Европейската комисия за следващите 5 години
  преди 1 ден
  Радев ще връчи втория мандат следващата седмица
  Президентът очаква от ПП-ДБ да кажат дали ще останат опозиция или ще опитат да съставят правителство