четвъртък, 30 май 2024   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  2044 прочитания

  BILLA с международна стажантска програма за бъдещи мениджъри

  Тя е подходяща за млади хора на възраст до 30 години
  08 април 2024, 11:45 a+ a- a

  Снимка: BILLA България

  BILLA България дава шанс на млади хора на възраст до 30 години от цялата страна да кандидатстват за международна програма за мениджъри, организирана от REWE International. Шестима младежи, избрани от 9 страни, сред които и България, ще получат уникална възможност – да започнат своята кариера с 16-месечна програма, в която да натрупат опит в международна среда и да работят рамо до рамо с топ професионалисти в ритейл сектора. В рамките на стажа, младежите ще могат да придобият знания и умения както в България, така и в няколко от 9-те държави, в които оперира REWE Group. В последната фаза на програмата всеки участник ще се профилира в избрана от него сфера и ще може да започне работа у нас или в чужбина в структурите на компанията.

  Първият етап от програмата включва 6 месеца обучение в родната страна на участниците, като за това време стажантът или стажантите от България ще се запознаят отблизо с процесите в работата на магазините, както и в централния офис на BILLA България. Кандидатите ще преминат през различни позиции в компанията, за да опознаят основите на бизнеса и да придобият опит в сферата на търговията, преди да заминат в чужбина. След това участниците могат да изберат да продължат обучението си в една от останалите държави, в които оперира REWE Group – Австрия, Германия, Италия, Унгария, Чехия, Словакия, Литва и Хърватия.

  Програмата е платена, като освен месечни възнаграждения, избраните кандидати ще разполагат и с богат пакет социални придобивки. Разходите за настаняване и битовите сметки по време на пътуването също ще бъдат покрити от организаторите.

  Периодът за кандидатстване е от 19 април до 17 май. Всеки желаещ да участва трябва да изпрати онлайн кандидатура към BILLA България, след което ще бъде проведена поредица от виртуални интервюта. Кандидатите трябва да имат завършена бакалавърска или магистърска степен, препоръчително с бизнес насоченост, да владеят английски език и да имат силно желание за развитие в търговията с бързооборотни стоки.

  След като бъде завършен подборът на стажанти на местно и международно ниво, ще бъдат избрани общо 6 кандидати от 9-те държави, в които REWE Group оперира. Официалният старт на програмата е на 1 септември 2024 г. 

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 5 часа
  Ще обменяме автоматично данъчна информация със САЩ
  Вицепремиерът и министър на финансите Людмила Петкова и Н. Пр. Кенет Мертен, посланик на САЩ в България, подписаха споразумение
  преди 12 часа
  В АЕЦ „Козлодуй“ са заредени първите 43 касети с алтернативен тип гориво
  Те са произведено от американската „Уестингхаус“
  преди 13 часа
  Бианор, Прайм и Диджитал Лайтс обединяват сили под името Wiser Technology
  Приходите на трите компании за 2023 година са 54 млн. лв.
  преди 1 ден
  Висшият мениджмънт в компаниите не е подгодтвен за изкуствения интелект
  Проучване на Adecco Group изследва промените в пазара на труда от гледна точка на топ мениджмънта в компаниите
  преди 1 ден
  SeedBlink пусна цялостна платформа за управление на собствен капитал и инвестиции
  Тя предоставя единен достъп до всички традиционни и нововъведени продукти за управление на собствен капитал и инвестиции