четвъртък, 30 май 2024   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  1579 прочитания

  Стартира ново издание на практикантската програма на Лидл България

  Кандидатите могат да избират дали да работят през по-голяма част от ваканцията или само в един от месеците
  08 април 2024, 13:26 a+ a- a

  До 22 май младежите, навършили 18 години, които искат да оползотворят своята ваканция като трупат знания, опит и умения, могат да кандидатстват за участие в поредното издание на практикантската програма на Лидл България. „Твоето лято избра Lidl. Останалото избираш ти!“ – с това послание смарт дискаунтърът кани младите хора да изберат най-добрите възможности за своето лято.

  Практикантската програма ще се проведе от 1 юли до 31 август. За първи път кандидатите ще могат да избират дали да работят през пълния период на програмата от два месеца или само през един конкретен месец от лятната ваканция – юли или август. Компанията предлага още гъвкавост, като дава избор за продължителността на работния ден - 6 или 8-часов, от понеделник до петък. Целта е младежите да се включат по възможно най-удобния за тях начин и да успеят да балансират между придобиването на първи професионален опит и плановете си за отдих през ваканцията. Практикантите, избрали двумесечен трудов ангажимент, разполагат и с пет дни неплатен отпуск, които могат да използват за своята лятна почивка или при подготовката за важните кандидат-студентски изпити. Удобство е и фактът, че могат да изберат за работа най-близкия до тях магазин от търговската мрежа на Lidl.

  За работата си младежите ще получават мотивиращо възнаграждение, 200 лв. ваучери за храна месечно, специални отстъпки в Lidl Plus за периода на програмата и отпуск за рожден ден, ако се пада в периода на програмата. Участниците ще имат възможността да натрупат ценен опит в света на бързооборотната търговия - ще се запознаят с основните принципи на работа в ритейл сектора, ще се грижат за подредбата на хранителния и нехранителния асортимент, ще съдействат на клиентите в магазините на Lidl. Всичко това се случва с подкрепата на ментори, опитни професионалисти от екипа, които наред с въвеждащото обучение, осигуряват на младите хора комфорт при началните стъпки в работните ангажименти.

  Lidl даде възможност на практикантитеда спечелят и атрактивни награди. Предизвикателството „Стани посланик на лятото в Lidl” ще награди с iPhone 15 pro трима от младежите, които в реално време отразяват в социалните мрежи позитивите на лятната практика, а мотивираните и добре представили се участници в програмата ще могат да участват в томбола за три смарт часовника Apple Watch Series 9, две стипендии за първата година в университет в размер на 1500 лв. и две награди под формата на ваучери за пазаруване в Lidl на стойност 600 лв.

  Отлична възможност при добро представяне и желание, е практикантите да продължат да работят в търговската верига и след края на програмата, като се възползват от гъвкави форми на заетост на 4 и 6 работни часа, за да съчетават това с учебен процес или други важни планове за бъдещето.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 5 часа
  Ще обменяме автоматично данъчна информация със САЩ
  Вицепремиерът и министър на финансите Людмила Петкова и Н. Пр. Кенет Мертен, посланик на САЩ в България, подписаха споразумение
  преди 12 часа
  В АЕЦ „Козлодуй“ са заредени първите 43 касети с алтернативен тип гориво
  Те са произведено от американската „Уестингхаус“
  преди 13 часа
  Бианор, Прайм и Диджитал Лайтс обединяват сили под името Wiser Technology
  Приходите на трите компании за 2023 година са 54 млн. лв.
  преди 1 ден
  Висшият мениджмънт в компаниите не е подгодтвен за изкуствения интелект
  Проучване на Adecco Group изследва промените в пазара на труда от гледна точка на топ мениджмънта в компаниите
  преди 1 ден
  SeedBlink пусна цялостна платформа за управление на собствен капитал и инвестиции
  Тя предоставя единен достъп до всички традиционни и нововъведени продукти за управление на собствен капитал и инвестиции