петък, 19 юли 2024   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  1788 прочитания

  Grafton отвори врати в България

  Grafton, една от най-големите компании за подбор на персонал, част от Gi Group Холдинг, ще се фокусира върху пазара на ИТ кадри у нас
  07 декември 2023, 13:30 a+ a- a

  Снимка: Grafton
  Grafton Recruitment е една от най-големите компании за подбор на персонал в Европа. От 2018 г. компанията е собственост на Gi Group Холдинг, една от водещите компании в света, предоставящи услуги за развитие на пазара на труда. Заедно с Wyser, Gi Group и Tack TMI предлага цялостни решения за човешки ресурси и набиране на персонал. Обединените сили на тези компании позволяват на групата да консултира при чуждестранни инвестиции, да планира HR процеси, да набира и обучава персонал дори за най-големите организации. Grafton Recruitment, част от Gi Group Холдинг заедно наемат над 600 специализирани експерти по набиране на персонал в 15 държави: България, Чехия, Унгария, Германия, Нидерландия, Полша, Румъния, Словакия, Великобритания, Литва, Франция, Турция, Бразилия, Испания и Швейцария.

  Grafton, една от най-големите компании за подбор на персонал и част от Gi Group Холдинг, представи екипа си в България и обяви, че фокусът на компанията в страната е ИТ индустрията.

  Плановете на Grafton за българския пазара са да следва успешния опит на Gi Group Холдинг у нас като заложат на синергията между екипите и уникалния подход при подбора на кадри.
  „Целта на Grafton е да предложи решения на компаниите, които са точно според техните нужди – споделя Иван Алексиев, мениджър ИТ практика в Grafton България. Благодарение на международния ни опит, ние като екип не просто следим тенденциите на пазара, но и прилагаме специализирани подходи на оценка при подбора, които помагат на компаниите и кандидатите да намерят най-подходящата среда и хора за растеж.“

  На специално събитие по случай навлизането на Grafton България, Иван Алексиев, представи трендовете в ИТ пазара, между които високата степен на удовлетвореност в професията и желанията за хибридна работна среда.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 21 минути
  Президентът ще връчи втория мандат на 22 юли
  На кандидата за премиер, посочен от втората по численост парламентарна група в 50-ото Народно събрание
  преди 36 минути
  преди 2 часа
  WordPress Engine придобива българската NitroPack
  Основателите Георги Петров и Михаил Стойчев ще работят върху нов проект
  преди 3 часа
  Инфлацията във Великобритания без промяна през юни
  Все по-малко вероятно е Банката на Англия да понижи лихвените проценти през август
  преди 20 часа
  Урсула фон дер Лайен остава начело на ЕК още 5 години
  Европейският парламент я преизбра с мнозинство
  преди 20 часа
  ЕЦБ запази лихвите непроменени
  Лихвената пауза идва, след като през юни банката за първи път от 2019 намали лихвите