понеделник, 02 октомври 2023   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  967 прочитания

  Людмила Романова е новият HR мениджър в CloudCart

  Тя има над 13 години опит в областта на човешките ресурси
  15 септември 2023, 11:41 a+ a- a

  Людмила Романова поема управлението на човешките ресурси на CloudCart - водеща компания в създаването на онлайн магазини. С богатия си опит и нестихващ ентусиазъм ще създава още по-добри условия за служителите и ще насърчава тяхното професионално израстване.

  Людмила притежава над 13 години опит в областта на човешките ресурси и е изградила впечатляваща кариера. Заемала е ключови позиции в международни компании, като Ingram Micro SSC EMEA, Tek Experts и българската холдингова група VM Finance Group. През последните години се е фокусирала върху опознаването и развитието на различни стартъпи - изграждане на процеси и стратегии, свързани с привличането, задържането и мотивацията на служители. Заслужено присъства в “Топ 100 HR професионалисти в България”, престижна класация, създадена през 2020 г. Тя е от онази порода професионалисти, които вдъхновяват и са пример за добри практики в своята сфера.

  “Заедно с Людмила сме си поставили високи цели за развитието на екипа в посока още по-голяма експертност в сферата на електронната търговия. Вярваме, че стабилната и постоянно мотивираща работна среда гарантира успехи не само за работодателя, но и за всеки един човек, търсещ професионално и личностно развитие. Способността на Людмила да изгражда и сплотява колегите около обща визия и мисия е гаранция за организационния напредък на CloudCart.”, сподели Николай Илиев, CEO на CloudCart.

  Фокусът й в компанията ще бъде върху изграждането на позитивна работна атмосфера, в която всеки надгражда своите умения и знания и израства заедно с компанията. Людмила ще работи активно по усъвършенстването на вътрешните процеси и предоставянето на обширна подкрепа, както за управлението, така и за служителите.

  “CloudCart е пример за това как една българска компания може да получи международно признание, благодарение на своята изобретателност и идеи, които изпреварват времето си и разбира се, упоритата работа. Щастлива съм, че съм част от такъв екип и че ще имам възможност да допринасям за неговото развитие. Служителите са двигателят на всяка една технологична компания и в този смисъл ще се старая да привличам и задържам специалисти, които освен необходимата квалификация, притежават и правилния “mindset”, необходимата инициативност и поглед към иновациите”, каза Людмила Романова, HR мениджър на CloudCart

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 1 час
  Ди Си Ей Мениджмънт финализира придобиването на АСВ
  Сделката е една от най-значимите във финансовия сектор в България за последните години
  преди 2 часа
  ЕК е получила ревизирания ПВУ на България
  Комисията има 2 месеца, за да прецени дали измененият план все още отговаря на всички критерии
  преди 3 часа
  Трябва да имаме много постоянна и последователна политика за сектор енергетика
  Това заяви европейският депутат Цветелина Пенкова по време на форума BeRenewable 2023
  преди 4 часа
  Новата офис сграда на SAP в България официално отвори врати
  SAP Center Sofia е с капацитет от над 1000 работни места
  преди 4 часа
  УниКредит коригира нагоре прогнозата си за ръста на българската икономика
  Увеличение на лихвите по ипотечните кредити в лева в края на тази и през следващата година, очакват от банката
  преди 7 часа
  В тези 11 сектора расте рискът от забавени плащания у нас
  2/3 от секторите, които Allianz Trade следи в България, са в “оранжева” зона за чувствителен риск от забавени плащания