петък, 19 юли 2024   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  1725 прочитания

  Людмила Романова е новият HR мениджър в CloudCart

  Тя има над 13 години опит в областта на човешките ресурси
  15 септември 2023, 11:41 a+ a- a

  Людмила Романова поема управлението на човешките ресурси на CloudCart - водеща компания в създаването на онлайн магазини. С богатия си опит и нестихващ ентусиазъм ще създава още по-добри условия за служителите и ще насърчава тяхното професионално израстване.

  Людмила притежава над 13 години опит в областта на човешките ресурси и е изградила впечатляваща кариера. Заемала е ключови позиции в международни компании, като Ingram Micro SSC EMEA, Tek Experts и българската холдингова група VM Finance Group. През последните години се е фокусирала върху опознаването и развитието на различни стартъпи - изграждане на процеси и стратегии, свързани с привличането, задържането и мотивацията на служители. Заслужено присъства в “Топ 100 HR професионалисти в България”, престижна класация, създадена през 2020 г. Тя е от онази порода професионалисти, които вдъхновяват и са пример за добри практики в своята сфера.

  “Заедно с Людмила сме си поставили високи цели за развитието на екипа в посока още по-голяма експертност в сферата на електронната търговия. Вярваме, че стабилната и постоянно мотивираща работна среда гарантира успехи не само за работодателя, но и за всеки един човек, търсещ професионално и личностно развитие. Способността на Людмила да изгражда и сплотява колегите около обща визия и мисия е гаранция за организационния напредък на CloudCart.”, сподели Николай Илиев, CEO на CloudCart.

  Фокусът й в компанията ще бъде върху изграждането на позитивна работна атмосфера, в която всеки надгражда своите умения и знания и израства заедно с компанията. Людмила ще работи активно по усъвършенстването на вътрешните процеси и предоставянето на обширна подкрепа, както за управлението, така и за служителите.

  “CloudCart е пример за това как една българска компания може да получи международно признание, благодарение на своята изобретателност и идеи, които изпреварват времето си и разбира се, упоритата работа. Щастлива съм, че съм част от такъв екип и че ще имам възможност да допринасям за неговото развитие. Служителите са двигателят на всяка една технологична компания и в този смисъл ще се старая да привличам и задържам специалисти, които освен необходимата квалификация, притежават и правилния “mindset”, необходимата инициативност и поглед към иновациите”, каза Людмила Романова, HR мениджър на CloudCart

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 2 часа
  Wizz Air празнува 20 млн. превозени пътници от летище София
  Авиокомпанията и стартира нов маршрут – до Лион
  преди 2 часа
  Онлайн продажбите в САЩ достигнаха $7,2 млрд. в първия ден на Amazon Prime Day
  Продажбите са с над 10% повече спрямо миналата година
  преди 6 часа
  Глобално кибер прекъсване приземи полети по целия свят
  Проблемът засегна и работата на банки и медии в различни точки на света
  преди 7 часа
  Президентът ще връчи втория мандат на 22 юли
  На кандидата за премиер, посочен от втората по численост парламентарна група в 50-ото Народно събрание
  преди 8 часа
  WordPress Engine придобива българската NitroPack
  Основателите Георги Петров и Михаил Стойчев ще работят върху нов проект