събота, 02 декември 2023   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  1273 прочитания

  Виктория Чучумишева e новият Глобален Директор Човешки Ресурси в МенторМейт

  Виктория ще ръководи глобалните политики и процеси в главните технологични центрове на компанията в България, САЩ и Парагвай
  18 август 2023, 09:41 a+ a- a

  Виктория Чучумишева - Глобален Директор Човешки Ресурси в МенторМейт. Снимка: Личен архив

  Виктория Чучумишева заема позицията Глобален Директор Човешки Ресурси (Global Director, HR) в МенторМейт, съобщиха от компанията. В новата си роля тя ще ръководи глобалните политики и процеси в главните технологични центрове на компанията в България, САЩ и Парагвай.

  Виктория започва своя професионален път в човешките ресурси в Bulwork, агенция за подбор, където в продължение на две години специализира в подбора на позиции за ИТ сектора. Желанието ѝ да опознае и други области, я води в XS Software - компания за разработка на онлайн игри. По време едната година, която прекарва там, полага основите на знанията си по различни процеси. 

  През 2014 г. се присъединява към HR екипа на МенторМейт. Екипът е в зародиша си и тепърва трябва да се изграждат и развиват много от процесите по въвеждане на нови хора, ангажиране на колегите и управление на представянето. В продължение на пет години Виктория е на експертна позиция, след което поема в посока управление на екип и мениджмънт. Малко след като заема позицията HR Manager, е обявена пандемията  - период, през който за кратко време трябва да се преосмислят добре познатите и установени начини на работа. Пандемията съвпада и с период на бърз растеж на компанията. “Когато встъпвах в мениджърска позиция, се чувствах много уверена, тъй като имах солиден опит с културата, хората и процесите. В МенторМейт динамиката винаги е била висока, но тогава буквално за няколко месеца това, което познавах, се преобърна на 180 градуса. Щастлива съм от предизвикателствата и бих минала отново през тях, тъй като натрупах безценен опит и умения”. 

  МенторМейт е компания, която предлага услуги за цялостна дигитална трансформация. В екипа работят над 1 000 човека в повече от 30 страни по света. Има офиси на три континента (в България, Швеция, САЩ и Парагвай) и покрива девет часови зони за максимално ефективно сътрудничество с клиентите. Дейността на компанията е разделена в три главни направления - стратегия, дизайн и софтуерно инженерство. Клиентите на МенторМейт оперират основно в сферата на здравеопазването, финансите, образованието, промишлеността и земеделието. 

  Вижте по какви проекти работи МенторМейт в България

  Вижте профила и актуалните позиции за работа на МенторМейт в JOBS.bg

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 15 часа
  От 1 януари: Максималният осигурителен доход се повишава на 3750 лв.
  Парламентът прие на първо четене бюджетите на НЗОК и ДОО за 2024
  преди 19 часа
  Висшистите в България се реализират все по-добре
  Под 1% безработица при медици и математици, показва тазгодишното издание на Рейтинговата система на висшите училища в България
  преди 20 часа
  AbbVie купува ImmunoGen
  Сделката е на стойност $10,1 милиарда
  преди 20 часа
  Ето колко години трябва да спестявате, за да си купите жилище в България
  Жилищата са достъпни за около една трета от домакинствата в страната, сочи анализ на УниКредит Булбанк
  преди 21 часа
  Безработицата в ЕС и еврозоната остава стабилна
  През октомври показателят остава непроменен спрямо предходния месец
  преди 22 часа
  Инфлацията в еврозоната намалява повече от очакваното
  Според експресните оценки на Евростат показателят през ноември е 2,4%