събота, 15 юни 2024   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  1708 прочитания

  Виктория Чучумишева e новият Глобален Директор Човешки Ресурси в МенторМейт

  Виктория ще ръководи глобалните политики и процеси в главните технологични центрове на компанията в България, САЩ и Парагвай
  18 август 2023, 09:41 a+ a- a

  Виктория Чучумишева - Глобален Директор Човешки Ресурси в МенторМейт. Снимка: Личен архив

  Виктория Чучумишева заема позицията Глобален Директор Човешки Ресурси (Global Director, HR) в МенторМейт, съобщиха от компанията. В новата си роля тя ще ръководи глобалните политики и процеси в главните технологични центрове на компанията в България, САЩ и Парагвай.

  Виктория започва своя професионален път в човешките ресурси в Bulwork, агенция за подбор, където в продължение на две години специализира в подбора на позиции за ИТ сектора. Желанието ѝ да опознае и други области, я води в XS Software - компания за разработка на онлайн игри. По време едната година, която прекарва там, полага основите на знанията си по различни процеси. 

  През 2014 г. се присъединява към HR екипа на МенторМейт. Екипът е в зародиша си и тепърва трябва да се изграждат и развиват много от процесите по въвеждане на нови хора, ангажиране на колегите и управление на представянето. В продължение на пет години Виктория е на експертна позиция, след което поема в посока управление на екип и мениджмънт. Малко след като заема позицията HR Manager, е обявена пандемията  - период, през който за кратко време трябва да се преосмислят добре познатите и установени начини на работа. Пандемията съвпада и с период на бърз растеж на компанията. “Когато встъпвах в мениджърска позиция, се чувствах много уверена, тъй като имах солиден опит с културата, хората и процесите. В МенторМейт динамиката винаги е била висока, но тогава буквално за няколко месеца това, което познавах, се преобърна на 180 градуса. Щастлива съм от предизвикателствата и бих минала отново през тях, тъй като натрупах безценен опит и умения”. 

  МенторМейт е компания, която предлага услуги за цялостна дигитална трансформация. В екипа работят над 1 000 човека в повече от 30 страни по света. Има офиси на три континента (в България, Швеция, САЩ и Парагвай) и покрива девет часови зони за максимално ефективно сътрудничество с клиентите. Дейността на компанията е разделена в три главни направления - стратегия, дизайн и софтуерно инженерство. Клиентите на МенторМейт оперират основно в сферата на здравеопазването, финансите, образованието, промишлеността и земеделието. 

  Вижте по какви проекти работи МенторМейт в България

  Вижте профила и актуалните позиции за работа на МенторМейт в JOBS.bg

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 10 часа
  България постигна пълна дигитална трансформация в здравеопазването за 3 години
  За по-малко от 3 години общият брой на издадените електронни рецепти надхвърля 54 млн.
  преди 11 часа
  ЕБВР инвестира 15 млн. евро в Eldrive
  Компанията ще добави 7400 станции за зареждане
  преди 12 часа
  преди 14 часа
  Дори получено на грешен имейл искането за изтриване на лични данни е задължаващо
  Вижте повече за казуса, по който в Холандия наложиха глоба от 6 хил. евро на агенция за подбор
  преди 15 часа
  Унгарска комания ще стартира в Стара Загора производство на автомобилни платки
  Друг унгарски инвеститор ще произвежда слънчеви батерии до Силистра
  преди 16 часа
  dormakaba открива център за бизнес услуги и разширява завода си в България
  Местният екип ще нарасне спрямо сегашните 260 служители