понеделник, 25 септември 2023   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  1586 прочитания

  Алтерко стартира академия за международни обучения

  Съвместно със СофтУни компанията пусна първия си международен онлайн курс
  30 май 2023, 14:12 a+ a- a

  Свързани новини

  Алтерко стартира своята академия Shelly за международни обучения. Първият онлайн курс – Shelly Scripting Basics, започна на 25 май, като той е насочен към основите на програмирането в сферата на „умните домове“. Съдържанието на курса е специално подбрано и структурирано, за да може да отговори на търсенията както на по-опитни, така и на начинаещи в тази сфера.

  Ентусиасти от цял свят се включиха в първата лекция. Инициативата на академията Shelly е поредното потвърждение в световен мащаб за интереса към бъдещето на smart home индустрията и нейното развитие.

  Алтерко е една от най-иновативните компании в сферата на IoT решенията. Целта на образователната инициатива е да обучи своите потребители, както и професионалните инсталатори, как чрез базови познания по скриптиране да отключат допълнителните функционалности на своите устройства Shelly.

  Инициативата е реализирана в партньорство със СофтУни Глобъл, които имат значителен опит в реализирането на подобни курсове. Shelly Scripting Basics се провежда изцяло на английски език и цели да предостави на курсистите умения и знания, необходими за усвояването на безкрайните възможности, които устройствата Shelly предлагат.

  Академията Shelly демонстрира отдадеността на Алтерко да предаде необходимия експертен опит на своите потребители, за да използват напълно потенциала на устройствата Shelly и да поемат контрола върху интелигентната си домашна автоматизация.

  „Очаровани сме от огромния интерес към новата ни инициатива – академията Shelly. В Алтерко ние винаги сме вярвали, че знанието е ключът да се разкрият безбройните възможности на IoT устройствата. Натрупахме значителен опит и ноу-хау през последните 5 години и се радваме да споделим наученото с хилядите ни потребители по света“, сподели Димитър Димитров, изпълнителен директор на Алтерко.

  Партньорството между Алтерко и СофтУни Глобъл подчертава съвместния ангажимент на двете компании за високи постижения и иновации в образованието. Чрез сътрудничеството си с една от водещите образователни платформи, Алтерко гарантира, че академията Shelly ще предложи ценни знания и висока добавена стойност. Доказаният опит на СофтУни в предоставянето на висококачествени образователни програми, подходящи за индустрията, допълнително засилва доверието и ефикасността на това общо начинание. Знанията, придобити чрез академията Shelly, могат да бъдат първата крачка към вълнуващата перспектива за кариера в бързо развиващата се област на IoT технологиите.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  21 септември 2023, 16:19
  Банката на Англия остави лихвите непроменени
  Намалена е прогнозата за икономически ръст за третото тримесечие
  21 септември 2023, 15:37
  Plan A привлече 27 млн. долара финансиране
  С набраните средства софтуерната компания планира да удвои броя на служителите си до над 240 и да разшири присъствието си на пазара в Европа
  21 септември 2023, 15:30
  Според Тегмарк технологията за AI не бива да е с отворен код
  Ученият, който стои зад писмото, призоваващо за пауза в разработването на мощни системи за AI, заяви, че писмото му е имало по-голям ефект от очаквания
  21 септември 2023, 14:51
  Започнаха реални действия за строителството на Дунав мост 3
  В началото на 2024 се очаква да стане ясно дали проектът за втори мост Русе-Гюргево е одобрен за финансиране
  21 септември 2023, 13:54
  България получи 80 640 дози от новата ваксина срещу COVID-19
  Прилагането им ще стартира от следващата седмица