петък, 26 април 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    1927 прочитания

    Содексо пуска Gift Pass - виртуална Mastercard карта

    Содексо България изпраща Gift Pass на служителите на своите клиенти с имейл с цялата информация за услугата, след това те я добавят в приложение за плащане (Google Pay или Apple Pay) и я използват директно от своите телефони
    13 май 2022, 16:05 a+ a- a

    Содексо България съобщи, че пуска нова дигитална социална придобивка - Gift Pass. Социалните придобивки са възнаграждения, които служителите на една компания получават в добавка към своята основна заплата. След ваучерите за храна, ваучерите за подарък са един от най-често срещаните у нас инструменти за мотивиране на персонала. Именно тях надгражда дигиталната социална придобивка Gift Pass, която дава възможност за безконтактни плащания директно през телефона на POS терминал или онлайн - нещо, което досега не беше възможно с ваучерите за подарък. Виртуалната карта е изцяло адаптирана към все по-динамичните нужди на служителите, свързани с работата от вкъщи, увеличения интерес към онлайн покупките и безконтактните услуги.

    “Gift Pass е най-новата услуга в семейството на Содексо. Тя идва под формата на дигитална разплащателна карта и - благодарение на партньорството ни с глобалния пионер в разплащателните иновации и технологии Mastercard - осигурява на своите картодържатели сигурност и надежност. Gift Pass отразява стремежа ни към по-качествен живот на служителите на нашите клиенти. С нея всекидневието им става по-лесно, а бонусът, който получават - по-сигурен, по-удобен, дигитален и екологичен.” - споделя Габор Олайош, изпълнителен директор на Содексо България.

    Освен в улеснение на своите ползватели, изцяло дигиталната Gift Pass се появява, за да спести време и разходи на компаниите, които я закупуват. Без хартията на ваучерите и без пластиката на картите за подарък, Gift Pass практически не изисква логистика. Содексо България изпраща Gift Pass на служителите на своите клиенти с един-единствен имейл с цялата информация за услугата, след това те я добавят в приложение за плащане (Google Pay или Apple Pay) и я използват директно от своите телефони.

    За търговците Gift Pass също означава оптимизиран режим на разплащане - без обработка на ваучери (сканиране и проверка на валидност) и без нужда от връщане на ресто, както при плащанията в брой. Търговците вече разполагат с парите си веднага, без да се налага да събират и изпращат ваучерите до офиса на Содексо.

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 28 минути
    Проучване: 77% от компаниите у нас предлагат хибриден модел на работа
    С 10% са нараснали възнагражденията през 2023, за тази година ръстът е от 7%, сочи проучване на Mercer Marsh Benefits
    преди 53 минути
    Окончателно: Либерализацията на пазара на ток за бита беше отложена с 1 година
    НС прие на второ четене промени в Закона за енергетиката
    преди 2 часа
    Спад в броя на сделките с имоти у нас
    Средните цени на жилищата задържат нивата си през първото тримесечие на 2024, отчитат от Arco Real Estate
    преди 19 часа
    Най-мащабната германска инвестиция в България: „Аурубис“ разширява производството си у нас
    Компанията откри инвестиция за 800 млн. лв. в медодобивния завод край Пирдоп и Златица
    преди 20 часа
    Shelly Group е първата компания на най-новия сегмент за двойно листване на БФБ
    Дружествата могат да търсят капитал едновременно и на двете борси в България и Германия