неделя, 05 май 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    3948 прочитания

    Региоком открива офиси в Стара Загора и Добрич

    Компанията търси специалисти с немски език, като предлага опцията за работа от вкъщи
    14 юли 2022, 11:52 a+ a- a

    Офисът на Региоком в Стара Загора в City Center Stara Zagora. Снимка: Региоком

    Немската компания Региоком, специализирана в обслужването на клиенти на немски език, обяви, че открива още два нови офиса в България – в Стара Загора и Добрич.

    Офисът в Стара Загора се намира в City Center Stara Zagora и се простира на над 400 кв.м площ. Към новите работни пространства има и специално обособени зони за релакс, конферентни и обучителни зали. Немският работодател ще открие над 50 работни места в града, като с опцията за работа от вкъщи ще даде възможност на много немскоговорящи хора от близките населени места да работят за утвърдена европейска компания. 

    „Ние виждаме потенциал в по-малките населени места. Тези градове имат много добри езикови гимназии, от които излизат хора с отлични компетенции по немски език. Вярваме, че ще можем да предоставим на хората от тези райони сигурна работа, възможности за развитие, отлични доходи и много добри условия на труд. Може би ще накараме и много млади хора да се завърнат по родните си места.“, коментира пред Economy.bg Росица Николова - Ръководител „Маркетинг и Рекрутинг“ в Региоком България. 

    Яна Людериц - Управител на Региоком България

    „Сигурна съм, че откриването на офиса в Стара Загора е наистина добро решение. Сега, малко преди старта, вече имаме контакти с много интересни хора. Със Стара Загора нашият екип от над 1300 служители във Варна, София, Велико Търново, Русе и Бургас, ще стане още по-силен. Тук има много добре образовани хора с отлично ниво на езика. Ние ще можем да им предложим сигурни работни места с прекрасни възможности за кариерно развитие. Много се радвам за това!“, заяви Яна Людериц - Управител на Региоком България.  

    „Радвам се, че заедно с бъдещите колеги от Стара Загора ще имаме възможността да допринесем за развитието и успеха на новия офис. Каня всички, които имат желание да се запознаят от близо с възможностите, които предлага Региоком България, да заповядат на 20 юли (сряда) от 14:00 ч до 18:00 ч на място в офиса на бул. „Княз Ал. Батенберг“ 28, ет.1“, сподели Ясен Куманов, Проект Мениджър за офиса в Стара Загора.

    „Плановете са да развиваме офиса в Стара Загора по примера на другите по-малки населени места, в които имаме отворени офиси, като например Русе и Велико Търново. Там имаме около 100 души екип, такива са амбициите ни и за Стара Загора“, коментира още Росица Николова.

    Офисът в Добрич ще е по-малък и той ще има функциите на сателит на варненския офис.

    „Проектите, по които ще работим там, са същите като проектите във Варна. Интересното е, че част от служителите, които ще работят в офиса в Добрич, вече са назначени при нас и в момента се обучават в офиса във Варна. Очакваме до месец-два и офисът в Добрич да отвори врати, като там планираме да открием около 30 нови работни места.“, каза Росица Николова.

    В Региоком работят повече от 6 000 служители на 23 локации в Германия, Австрия, България, Турция и Аржентина. Комапнията e един от водещите доставчици на услуги в Европа в сферата на Customer Service, BPO и IT. Основните ѝ клиенти са водещи концерни в телекомуникационния, енергийния и транспортния сектор.

    Вижте профила и актуалните позиции за работа на РЕГИОКОМ ЕВРОПЕЙСКО ДРУЖЕСТВО - КЛОН БЪЛГАРИЯ КЧТ в Jobs.bg

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    02 май 2024, 16:21
    Pfizer увеличи прогнозата за печалба
    Причината – съкращения в разходите и по-добро от очакваното търсене на продукти за Covid
    02 май 2024, 13:44
    ОИСР очаква стабилен икономически ръст през 2024 и 2025 г.
    Очаква се обаче растежът да остане под дългосрочната средна стойност
    02 май 2024, 11:25
    OpenAI се споразумя с Financial Times
    Компанията за изкуствен интелект ще може да използва данни на изданието, за да обучава езиковите си модели
    02 май 2024, 09:49
    Федералният резерв остави лихвите непроменени
    Не е ясно дали американската централна банка ще успее да направи 3 намаления на лихвените проценти тази година
    02 май 2024, 08:03
    Coca-Cola ще използва облачните AI услуги на Google
    Сделката е на стойност $1,1 милиарда
    30 април 2024, 16:30
    Изследователски институт по иновативна медицина ще бъде открит в МУ-София
    Ще се провеждат проучвания на злокачествени тумори и изследвания, свързани с усложненията от Ковид-19