четвъртък, 30 май 2024   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  1415 прочитания

  Брандинг компанията „Ентусиазъм“ става част от групата на The Smarts

  Това ще бъде петата агенция в групата
  23 юли 2019, 16:00 a+ a- a

  Това ще бъде петата агенция в групата, в която вече са рекламната The Smarts, медийната IQ media, ПР агенцията Параграф 42 и студиото за видео продукция Shoot.

  Брандинг компанията „Ентусиазъм“ става част от групата The Smarts. Това ще бъде петата агенция в групата, в която вече са рекламната The Smarts, медийната IQ media, ПР агенцията Параграф 42 и студиото за видео продукция Shoot. 

  С „Ентусиазъм“, агенциите заедно вече ще могат да предлагат по-богат спектър от комуникационни услуги. Това означава възможност за още по-силно стратегическо изграждане и управление на брандове и техните кампании за настоящи и бъдещи клиенти. 

  „Ентусиазъм“ има история от над 15 години. Компанията е работила по проекти от секторите бързооборотни потребителски стоки, заведения, културни и социални инициативи, финансови институции, неправителствени организации и други.

  „С колегите от „Ентусиазъм“ споделяме общи високи професионални стандарти и затова вярвам, че това „добре дошли“ в групата на The Smarts ще даде енергия за развитието на агенциите. И не само това – смятам, че така ще допринесем за това целият комуникационен пазар да бъде по-съвършен. Идеята за стратегическото управление на брандовете излиза все повече на преден план и тази стъпка ще даде нови перспективи“, коментира Радослав Бимбалов, управляващ директор на The Smarts.

  „Има ясен световен тренд – компаниите и организациите се фокусират в преживяването с марки, а не конкуренция на ниво продукти, от там идва лоялността на потребителите. В днешно време, иновациите са двудневни новини или са много скъпо струващо удоволствие. А благодарение на дългогодишния ни опит и стратегическия подход, които имаме, българските компании ще имат по-добри възможности за развитие на международните и глобалните пазари“,  – отбеляза Велина Мавродинова, съосновател и творчески директор на „Ентусиазъм“. 

   

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 5 часа
  Ще обменяме автоматично данъчна информация със САЩ
  Вицепремиерът и министър на финансите Людмила Петкова и Н. Пр. Кенет Мертен, посланик на САЩ в България, подписаха споразумение
  преди 12 часа
  В АЕЦ „Козлодуй“ са заредени първите 43 касети с алтернативен тип гориво
  Те са произведено от американската „Уестингхаус“
  преди 13 часа
  Бианор, Прайм и Диджитал Лайтс обединяват сили под името Wiser Technology
  Приходите на трите компании за 2023 година са 54 млн. лв.
  преди 1 ден
  Висшият мениджмънт в компаниите не е подгодтвен за изкуствения интелект
  Проучване на Adecco Group изследва промените в пазара на труда от гледна точка на топ мениджмънта в компаниите
  преди 1 ден
  SeedBlink пусна цялостна платформа за управление на собствен капитал и инвестиции
  Тя предоставя единен достъп до всички традиционни и нововъведени продукти за управление на собствен капитал и инвестиции