петък, 07 октомври 2022   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  2695 прочитания

  Expert Allies планира да увеличи екипа си до 100 души до края на годината

  Компанията откри офиса си в София
  21 февруари 2022, 09:37 a+ a- a

  Expert Allies е българска компания за изнесени услуги, която предлага IT експертиза на своите клиенти. Компанията стартира дейността си в средата на 2021 г. В момента екипът е от 30 души, като целта е те да станат между 80 и 100 в края на 2022 г.

  Компанията е в постоянен процес на подбор на кадри като се търсят .NET разработчици, QA инженери (както manual, така и automation), Salesforce разработчици и др.

  Към момента основният клиент на Expert Allies е Landmark Information Group, която е лидер на Prop-tech пазара във Великобритания и част от групата на Daily Mail. 

  През януари Expert Allies откри и своя офис в София. Седалището се намира в Ellipse Center, намиращ се на булевард „Цариградско шосе” 96. Политиката на компанията за хибридна работа не се е променила. Служителите са напълно свободни да избират дали искат да посещават офиса или не.

  От компанията уточняват, че са изцяло ориентирани към нуждите на своите служители. Това, което ги отличава от повечето компании за изнесени услуги е изцяло премахнатото средно ниво мениджмънт (т.нар. middle management) с цел улесняване на работата и комуникацията между служители и клиенти.

  Идеологията на Expert Allies е, че всеки оценен служител, ще даде максимума от себе си. Това се поражда и от възгледите на двамата основатели на компанията – Илиан Маджаров и Мартин Дудинов. Те споделят, че емпатията, честността и уважението, са нещата, които спомагат за сплотеността на екипа. Без тези заложени ценности, „Експърт Алайс“, не би могла да бъде, това което е днес, а именно компания, изцяло ориентирана към нуждите на своите, казват нейните основатели.

  Илиан Маджаров е специалист в областта на програмирането с повече от 15 години опит в сферата. С много успешни проекти зад гърба си, работил в различни компании като „Драфт Кингс“, „Солар Уиндс“ и др. Страстта му за програмиране се появява, когато е 13-годишен и благодарение на усилията и идеите си, днес той е един от създателите на „Експърт Алайс“ ООД.

  Мартин Дудинов е юрист по образование, предприемач по душа и човек с разностранни интереси. Занимавал се е дълги години със застраховане и има няколко успешно развити бизнес начинания, в сферата на търговията. В света на информационните технологии, попада почти случайно. В следствие на дългогодишното му познанство с Илиан и визията, която и двамата споделят,а именно как би трябвало да изглежда една успешна компания, се ражда и идеята за създаването на „Експърт Алайс“.

  Повече информация за компанията и свободните позиции в момента вижте в профила на Expert Allies LTD в JOBS.bg тук

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 8 часа
  Удължават противоепидемичните мерки
  Вижте какво предвижда новата заповед на министъра на здравеопазването
  преди 10 часа
  Японската централна банка с умерен оптимизъм за икономиката
  Има възможност за повишаване на заплатите, смята финансовата институция
  преди 10 часа
  ЕС одобри осми пакет от санкции срещу Русия
  Налага се таван на цените на руския петрол, забранява се вноса на редица руски продукти, износа на ИТ услуги и на всички портфейли с крипто активи
  преди 11 часа
  Президентът обяви кога свиква Народното събрание
  Радев обеща да остави достатъчно време на партиите, за да сформират управленско мнозинство
  преди 11 часа
  Швейцарската Howag разширява производството си в Търговище
  Компанията получи сертификат клас „В“ за инвестиция от 1,5 млн. лв., с нея ще се разкрият 15 нови работни места
  преди 12 часа