понеделник, 17 юни 2024   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  1962 прочитания

  Корнелия Павлова е новият People and Culture Manager на DSS

  Корнелия има 15 години опит в различни сфери на управлението на човешки ресурси в големи и малки технологични компании
  07 юли 2023, 09:34 a+ a- a

  Корнелия Павлова - People and Culture Manager на DSS. Снимка: DSS

  Корнелия Павлова се присъединява към Digital and Software Solutions (DSS) като People and Culture Manager. На тази позиция тя ще отговаря за развитието и поддържането на организационната култура в DSS, както и за грижата за хората във всички професионални аспекти. Заедно с екипа Корнелия ще участва в създаването на ключови стратегии за привличане, ангажиране и растеж на служителите и изграждане на позитивна среда за постигане на най-добри резултати.

  Корнелия започва своя професионален път в областта на човешките ресурси още като студент, когато се присъединява към екипа на AIMS Human Capital - водеща компания за подбор на ръководни кадри и други консултантски услуги. След 3 динамични години в този бизнес Корнелия става част от отдела за подбор на HP в един от най-динамичните етапи на растеж на компанията. Там тя отговаря за ключови проекти и програми за подбор и в последствие поема регионални и глобални роли. Професионалният ѝ път преминава през телекомуникационната компания Теленор (впоследствие Yettel), в която ръководи екипа, който се занимава с подбора на кадри в България. Последната ѝ роля е като HR Manager в тукашния офис на българо-норвежката софтуерна компания Documaster, където Корнелия допринася за разширяването на специализираните ИТ екипи и успешното  управлението на човешките ресурси. 

  Digital and Software Solutions, създадена през 2017 г. в България, се занимава със софтуерно разработване, предоставяне на консултантски услуги за бизнеса в различни ИТ области, доставка и поддръжка на хардуер и ИТ аутсорсинг на екипи или отделни експерти. Компанията разработва уеб платформи и десктоп приложения, предоставя готови системи за дигитализация и автоматизация в големи организации, доставя решения за KYC с оптично разпознаване (OCR) на лични документи и внедрява и поддържа ServiceNow платформата и модули към нея. От създаването си досега DSS е предпочитано място за работа и професионално развитие на над 55 професионалисти. 

  „С присъединяването на Корнелия бихме искали да продължим усилията си за създаване на благоприятна работна среда, в която хората работят с удоволствие, чувстват се удовлетворени от постигнатите резултати и, не на последно място, се забавляват. Вярваме, че съвместната ни работа с Корнелия  ще внесе свеж фокус и нови приоритети във всички аспекти на служителското изживяване, като подпомогне растежа ни като организация и професионалисти!“- сподели Пламен Наков - Управляващ Директор на DSS.  

   Вижте профила и актуалните позиции за работа на DIGITAL & SOFTWARE SOLUTIONS LTD в JOBS.bg

   

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 8 часа
  Стокообменът между България и Китай през 2023 г. е над $4 млрд.
  Българският износ отбелязва ръст от близо 33% спрямо 2022 г.
  преди 8 часа
  Стартира изграждане на център за високи технологии в ПГ „Хенри Форд“, София
  С 3,4 млн. лв. ще бъдат изградени 5 нови лаборатории и закупено оборудване за обучение с модерни технологии
  преди 10 часа
  Политическата несигурност в ЕС се засилва със 100 независими евродепутати и силни крайнодесни влияния
  Индексът на Кофас за политическа нестабилност отбелязва влошаване с 1,5% през 2023 г.
  преди 14 часа
  БФБ с нова платформа за заеми
  Тя отваря врати към късите продажби на българския капиталов пазар
  преди 15 часа