вторник, 05 март 2024   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  3150 прочитания

  Теодора Бояджиева е новият HR and Recruitment Manager в StorPool Storage

  Теодора е дългогодишен специалист в сферата на подбор на персонал за IT компании
  05 септември 2022, 09:27 a+ a- a

  Теодора Бояджиева - HR and Recruitment Manager в StorPool Storage. Снимка: StorPool Storage

  Теодора Бояджиева поема HR and Recruitment Manager позицията в StorPool Storage, съобщават от компанията. По образование тя е бакалавър икономист с магистърска степен в телекомуникационния мениджмънт.

  Като HR and Recruitment manager в StorPool Storage, Теодора ще отговаря за подобряване на работните процеси, подбора на персонал и ще ръководи Еmployer Branding инициативите на компанията и представянето ѝ на пазара на труда. Като дългогодишен специалист в сферата на подбор на персонал за IT компании, тя става ценна част от екипа на StorPool Storage през 2021 г.

  Теодора започва своя професионален път в сферата като Recruitment Specialist в Talent Group през 2019 година, като през годините основно се занимава с подбор на персонал в IT сферата. Преди да се ориентира към Recruitment и HR, Теодора специализира в сферата на бързото кредитиране, където работи дълги години на ръководни позиции, като управлява екипи с над 60 човека. Именно работата с хора и лидерските умения, които придобива през този период, я насочват към подбора на персонал и човешки ресурси. 

  Теодора става част от екипа на компанията през 2021 година като Talent Acquisition Manager и от средата на 2022 година е повишена в позиция HR и Recruitment Manager в StorPool Storage.

  „Пазарът на труда за IT специалисти е изключително динамичен в последните години. Става все по-конкурентен и компаниите трябва да се справят с новите предизвикателства и в същото време да отговорят адекватно на променящите се очаквания на заетите в тази сфера. Тази динамика и възможността да се боря с тези предизвикателства ме мотивират още повече да продължа да се развивам и да постигам целите, които съм си поставила в StorPool Storage. Радвам се, че компанията ми гласува нужното доверие и ми даде възможност да работя по идеите си за развитието и позиционирането ни на пазара на труда.”

  StorPool Storage е световен лидер в предоставянето на софтуерни решения за съхранение на данни за големи доставчици на ИТ услуги. През 2022 StorPool се класира на първо място сред IT компаниите в България в престижната класация за най-бързо развиващи се компании в Европа FT 1000, организирана от Financial Times и Statista. 

  Вижте какъв продукт разработва StorPool Storage

  Вижте профила и актуалните позиции за работа на StorPool Storage в Jobs.bg

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  01 март 2024, 17:05
  5 български компании сред най-бързоразвиващите се в Европа
  В годишната класация на Financial Times FT1000 влязоха Ampeco, euShipments.com, Pontica Solutions, Storepool и Dreamix
  01 март 2024, 15:05
  01 март 2024, 14:46
  01 март 2024, 12:48
  Кофас: Предстоят трудни времена за строителния и жилищен сектор
  Завършеното строителство в България все още е под нивото, регистрирано през 2015
  01 март 2024, 11:18
  Соня Миклай е новият главен управител на „Германо-Българската индустриално-търговска камара
  Тя поема поста от д-р Митко Василев, който бе начело на организацията в последните над 30 години
  01 март 2024, 10:55