петък, 07 октомври 2022   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  1892 прочитания

  Теодора Бояджиева е новият HR and Recruitment Manager в StorPool Storage

  Теодора е дългогодишен специалист в сферата на подбор на персонал за IT компании
  05 септември 2022, 09:27 a+ a- a

  Теодора Бояджиева - HR and Recruitment Manager в StorPool Storage. Снимка: StorPool Storage

  Теодора Бояджиева поема HR and Recruitment Manager позицията в StorPool Storage, съобщават от компанията. По образование тя е бакалавър икономист с магистърска степен в телекомуникационния мениджмънт.

  Като HR and Recruitment manager в StorPool Storage, Теодора ще отговаря за подобряване на работните процеси, подбора на персонал и ще ръководи Еmployer Branding инициативите на компанията и представянето ѝ на пазара на труда. Като дългогодишен специалист в сферата на подбор на персонал за IT компании, тя става ценна част от екипа на StorPool Storage през 2021 г.

  Теодора започва своя професионален път в сферата като Recruitment Specialist в Talent Group през 2019 година, като през годините основно се занимава с подбор на персонал в IT сферата. Преди да се ориентира към Recruitment и HR, Теодора специализира в сферата на бързото кредитиране, където работи дълги години на ръководни позиции, като управлява екипи с над 60 човека. Именно работата с хора и лидерските умения, които придобива през този период, я насочват към подбора на персонал и човешки ресурси. 

  Теодора става част от екипа на компанията през 2021 година като Talent Acquisition Manager и от средата на 2022 година е повишена в позиция HR и Recruitment Manager в StorPool Storage.

  „Пазарът на труда за IT специалисти е изключително динамичен в последните години. Става все по-конкурентен и компаниите трябва да се справят с новите предизвикателства и в същото време да отговорят адекватно на променящите се очаквания на заетите в тази сфера. Тази динамика и възможността да се боря с тези предизвикателства ме мотивират още повече да продължа да се развивам и да постигам целите, които съм си поставила в StorPool Storage. Радвам се, че компанията ми гласува нужното доверие и ми даде възможност да работя по идеите си за развитието и позиционирането ни на пазара на труда.”

  StorPool Storage е световен лидер в предоставянето на софтуерни решения за съхранение на данни за големи доставчици на ИТ услуги. През 2022 StorPool се класира на първо място сред IT компаниите в България в престижната класация за най-бързо развиващи се компании в Европа FT 1000, организирана от Financial Times и Statista. 

  Вижте какъв продукт разработва StorPool Storage

  Вижте профила и актуалните позиции за работа на StorPool Storage в Jobs.bg

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 9 часа
  Удължават противоепидемичните мерки
  Вижте какво предвижда новата заповед на министъра на здравеопазването
  преди 10 часа
  Японската централна банка с умерен оптимизъм за икономиката
  Има възможност за повишаване на заплатите, смята финансовата институция
  преди 10 часа
  ЕС одобри осми пакет от санкции срещу Русия
  Налага се таван на цените на руския петрол, забранява се вноса на редица руски продукти, износа на ИТ услуги и на всички портфейли с крипто активи
  преди 11 часа
  Президентът обяви кога свиква Народното събрание
  Радев обеща да остави достатъчно време на партиите, за да сформират управленско мнозинство
  преди 12 часа
  Швейцарската Howag разширява производството си в Търговище
  Компанията получи сертификат клас „В“ за инвестиция от 1,5 млн. лв., с нея ще се разкрият 15 нови работни места
  преди 12 часа