понеделник, 04 юли 2022   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  978 прочитания

  Иван Георгиев е новият Регионален Оперативен Директор на Starbucks за Румъния и България

  Той ръководи Starbucks България от 2017
  08 юни 2022, 14:54 a+ a- a

  Иван Георгиев, който ръководи Starbucks България от 2017, поема мениджмънта на веригата и в Румъния. Иван Георгиев работи в продължение на повече от 14 години за AmRest – най-голямата независима компания, оперираща с ресторанти в Централна и Източна Европа, още с навлизането й на българския пазар. Това му дава възможност да се развива и трупа опит в едни от най-големите вериги за бързо хранене в света - KFC и BURGER KING. Професионалната му кариера започва от касата на KFC и се развива до мениджърски позиции.

  От 2017 Иван Георгиев приема поста регионален мениджър на Starbucks България, като брандът отново е представен от AmRest в страната. Под ръководството на Иван Starbucks България се превръща в печеливш пазар, портфолиото от кафенета се утроява за 4 години.

  Неговата основна роля на новата позиция в Румъния, където Starbucks има 54 кафенета, ще бъде да развива единния бизнес модел на работа в Балканския регион по ефективен начин, така че инвестициите в развитие на човешкия ресурс и в технологични подобрения, да доведат до още по-високо ниво на обслужване на клиентите и качество на крайния продукт, както и за преодоляване на предизвикателствата свързани с пандемията от COVID-19. Същевременно Иван ще продължава да отговаря за 14-те заведения Starbucks в България.

  „За мен е професионално предизвикателство да допринеса за развитието в Балканския регион на един от най-известните брандове в света, така че да покажем неговия истински потенциал. Нашите обекти ще стават все повече и все по-привлекателни за ценителите на доброто кафе и неповторимата атмосфера на заведенията ни, която създава приятелства и насърчава общуването между хората.”, коментира Иван Георгиев.

  Иван Георгиев е роден през 1987. Притежава бакалавърска степен по „Бизнес администрация“ и е магистър по „Маркетинг мениджмънт“ от УНСС.

  Американската верига за кафе Starbucks стартира през 1971 в Сиатъл с продажба на кафе, чай и подправки. Днес компанията притежава над 33 хиляди локации в повече от 80 държави. В България тя е представена от AmRest, най-голямата независима компания, оперираща с ресторанти в Централна и Източна Европа. В България първото заведение Starbucks отвори врати през 2008 на ул. „Гурко“ 62. Днес обектите вече са 14 – осем в София, два в Бургас, два в Пловдив и два във Варна.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  01 юли 2022, 17:07
  Президентът връчи мандат за съставяне на правителство на Асен Василев
  Започва да тече 7-дневен срок за формиране на състав на правителство
  01 юли 2022, 16:28
  Над 17 000 ученици и учители заминават на безплатна почивка
  Децата и ръководителите им ще могат да отдъхват в планински или морски курорт през юли и август
  01 юли 2022, 15:48
  Петков: България вече има алтернативно трасе за газ
  Другата седмица с гръцкия министър-председател ще дадем старт на газовата връзка с Гърция, обяви премиерът
  01 юли 2022, 15:18
  Е-адресна регистрация вече в цяла София
  Всички райони вече работят успешно със системата
  01 юли 2022, 13:31
  ЕС въвежда по-строги регулации за трансфер на криптовалути
  Целта е крипто платформите да проверяват самоличността на клиентите си, за да се ограничат рисковете от изпиране на пари и финансиране на тероризма
  01 юли 2022, 11:13
  Украйна започна да изнася ток за ЕС
  Това ще позволи на Украйна да генерира повече приходи, а ЕС ще получава допълнителна електроенергия на достъпни цени