четвъртък, 30 ноември 2023   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  2648 прочитания

  Иван Георгиев е новият Регионален Оперативен Директор на Starbucks за Румъния и България

  Той ръководи Starbucks България от 2017
  08 юни 2022, 14:54 a+ a- a

  Иван Георгиев, който ръководи Starbucks България от 2017, поема мениджмънта на веригата и в Румъния. Иван Георгиев работи в продължение на повече от 14 години за AmRest – най-голямата независима компания, оперираща с ресторанти в Централна и Източна Европа, още с навлизането й на българския пазар. Това му дава възможност да се развива и трупа опит в едни от най-големите вериги за бързо хранене в света - KFC и BURGER KING. Професионалната му кариера започва от касата на KFC и се развива до мениджърски позиции.

  От 2017 Иван Георгиев приема поста регионален мениджър на Starbucks България, като брандът отново е представен от AmRest в страната. Под ръководството на Иван Starbucks България се превръща в печеливш пазар, портфолиото от кафенета се утроява за 4 години.

  Неговата основна роля на новата позиция в Румъния, където Starbucks има 54 кафенета, ще бъде да развива единния бизнес модел на работа в Балканския регион по ефективен начин, така че инвестициите в развитие на човешкия ресурс и в технологични подобрения, да доведат до още по-високо ниво на обслужване на клиентите и качество на крайния продукт, както и за преодоляване на предизвикателствата свързани с пандемията от COVID-19. Същевременно Иван ще продължава да отговаря за 14-те заведения Starbucks в България.

  „За мен е професионално предизвикателство да допринеса за развитието в Балканския регион на един от най-известните брандове в света, така че да покажем неговия истински потенциал. Нашите обекти ще стават все повече и все по-привлекателни за ценителите на доброто кафе и неповторимата атмосфера на заведенията ни, която създава приятелства и насърчава общуването между хората.”, коментира Иван Георгиев.

  Иван Георгиев е роден през 1987. Притежава бакалавърска степен по „Бизнес администрация“ и е магистър по „Маркетинг мениджмънт“ от УНСС.

  Американската верига за кафе Starbucks стартира през 1971 в Сиатъл с продажба на кафе, чай и подправки. Днес компанията притежава над 33 хиляди локации в повече от 80 държави. В България тя е представена от AmRest, най-голямата независима компания, оперираща с ресторанти в Централна и Източна Европа. В България първото заведение Starbucks отвори врати през 2008 на ул. „Гурко“ 62. Днес обектите вече са 14 – осем в София, два в Бургас, два в Пловдив и два във Варна.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 38 минути
  Законът за насърчаване на електромобилността ще бъде обявен за обществено обсъждане до края на годината
  Една от основните му цели е до 2026 г. у нас да има поне 30 000 електромобила и поне 10 000 зарядни точки
  преди 1 час
  Българската Телелинк Инфра Сървисис ще участва в изграждането на широколентов достъп във Великобритания
  Компанията е част от „Проекта Гигабит“, който има за цел да достигне 85% интернет покритие в отдалечените райони на страната до края на 2025 г.
  преди 2 часа
  България се присъедини към Декларацията за тройно увеличаване дела на ядрената енергия
  Тя е в съответствие с енергийната политика България и действията на правителството за изграждане на блок 7 и 8 на АЕЦ „Козлодуй“
  преди 18 часа
  От 1 декември: Без стари коли в центъра на София
  Нискоемисионната зона ще е валидна до 29 февруари 2024
  преди 19 часа
  80% от страната ще има 5G свързаност до края на 2025
  Всички 265 общини ще бъдат свързани с високоскоростни връзки в единна мрежа на държавната администрация