петък, 26 април 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    1909 прочитания

    Лизбет Макнаб се присъединява към борда на Acronis

    Лизбет има опит в дигиталния маркетинг, киберсигурността и анализите
    07 декември 2021, 11:00 a+ a- a

    Технологичната компания Acronis обяви назначаването на Лизбет Макнаб в борда на директорите на компанията. Тя ще помогне на компанията да разработи ефективна стратегия за максимизиране възвръщаемостта от скорошната инвестиция от CVC Capital Partners VII и други инвеститори, тъй като компанията преминава през период на бързо разширяване на пазара и интензивен растеж.

    По-рано тази година Acronis получи 250 милиона долара при оценка от 2,5 милиарда долара, назначи Патрик Пулвърмулър за нов главен изпълнителен директор на компанията и Пол Мариц, бивш старши вицепрезидент на Microsoft и главен изпълнителен директор на VMWare, за председател на борда. Acronis се ангажира да навлиза на нови стратегически пазари и да расте заедно с доставчиците на услуги, тъй като отговаря на всички изискванията за киберзащита на бързо променящия се дигитален свят.

    Лизбет Макнаб е експерт в управлението на финансите, стратегията, операциите, анализа на данните и стратегиите за приходи в компании с висок растеж. Нейният професионален опит включва над 25 години в иновациите на разрастващи се компании като Match, Linux Foundation, Illuminate Education, DigiWorksCorp, w2wlink, PepsiCo Frito-Lay, American Airlines, AT&T и Sodexo.

    „Лизбет носи богат опит на Acronis като иновативен лидер и експерт по финансите и операциите. Присъединяването й към нашия борда на директорите представлява още една стъпка напред за Acronis в затвърждаването на позицията на глобален лидер в киберзащитата и ще бъде ключът към стратегическите решения, взети през 2022 г. по отношение на сегментирането на пазара, разбирането на нашите клиенти, разнообразието, управлението и стимулирането на фирмената стойност,” коментира Патрик Пулвърмулър, главен изпълнителен директор на Acronis.

    „Acronis е лидер в киберзащитата и ясно показва на пазара, че киберзащитата е единствения правилен начин за прилагането на киберсигурност и защита на данните. За мен е чест да се присъединя към борда на директорите. Радвам се да работя с екипа на Acronis”, коментира Лизбет Макнаб.

     
    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 14 часа
    Най-мащабната германска инвестиция в България: „Аурубис“ разширява производството си у нас
    Компанията откри инвестиция за 800 млн. лв. в медодобивния завод край Пирдоп и Златица
    преди 15 часа
    Shelly Group е първата компания на най-новия сегмент за двойно листване на БФБ
    Дружествата могат да търсят капитал едновременно и на двете борси в България и Германия
    преди 20 часа
    ЕК стартира Алианса за критично важните лекарства
    Целта е да се предотврати недостига на лекарства от критично значение
    преди 21 часа
    ЕС ограничава плащанията в брой до €10 000
    ЕП прие нови правила за борба с прането на пари и финансирането на терористични организации
    преди 22 часа
    Мъск обеща по-евтини електромобили
    След като компанията отчете най-големия спад на приходи от 2012 г. насам