неделя, 02 октомври 2022   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  2785 прочитания

  Антония Йорданова e новият главен инвестиционен директор на Everty в България

  Антония ще управлява експанзията на компанията в България в офисния, логистичния и ритейл сегмент
  05 юли 2021, 13:28 a+ a- a

  Антония Йорданова, главен инвестиционен директор на Everty в България

  Антония Йорданова e новият главен инвестиционен директор на Everty в България, съобщиха от специализираната в управленето на бизнес имоти глобална компания.

  У нас Everty притежава и управлява офис центъра Perform Business Center и е ангажирана да придобива, развива и ръководи ексклузивно портфолио от имоти в цялата страна.

  Антония ще ръководи развитието на компанията и управлението на портфолиото ѝ от 100 милиона евро в страната, което е микс от клас-А офисни сгради и хотелски активи в София, както и в други големи градове на страната. В работата си Антония Йорданова ще получава съдействие от глобалните изпълнителни директори на Everty – Наама Саар и Харолд Чембърлейн.

  След като се присъединява към YNV Group през 2013 г., Антония Йорданова ръководи финансовия отдел на четирите глобални компании на групата: Tek Experts - доставчик на техническа поддръжка и IT решения; elev8 - професионална академия за информационни технологии и бизнес умения; Wize - разработчик на софтуерни решения; и Everty - компания за недвижими имоти, специализирана в офисни, логистични пространства и хотели, върху които ще се фокусира сега.

  Доказан финансов директор, тя играе важна роля в създаването и управлението на междуфункционални, интернационални проекти и партньорства, за да помогне на YNV Group да прерасне в многомилионна компания в Европа, Америка, Азия и Африка. Експерт по ръст на приходите, бизнес развитието и инвестициите, тя е запозната с България, тъй като е живяла, учила и работила в София през цялата си кариера.

  Пред годините Антония е придобила опит в областта на финансовото планиране, управлението и анализа, бюджетиране, сливания и придобивания, одиторски дейности и международни данъчни стратегии. Работила е в областта на търговията, недвижимите имоти и технологиите. Тя е магистър по счетоводство и финанси от УНСС и е сертифициран ERP финансов консултант.

  Perform Business Center се намира на площад „Позитано“ в центъра на София. Офис центърът е собственост на Everty от 2019.  По думите на Антония Йорданова няколко от наемателите на сградата е трябвало да се преместят или да прекратят операции през последните 12 месеца, но локацията и характеристиките на бизнес сградата от висок клас са спомогнали бързо да се намерят нови наематели и потенциални партньори, които да запълнят свободните пространства

  България е считана като ключов пазар в глобалната експанзия на Everty, която включва развитието и придобиването на широк спектър от имоти в Коста Рика, Гърция, Нигерия и САЩ.

  „Имаме амбициозна глобална стратегия за пазарно развитие и съм щастлива да кажа, че моята страна не е изключение. Нaмираме се във финалните етапи на няколко нови придобивания, планирани за втората половина на 2021 г. и първото полугодие на 2022 г. Това е вълнуващ период за развитието на компанията“, споделя Антония Йорданова.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 2 дни
  Invest Sofia даде зелена карта на 2 компании
  Зелените карти дават възможност за бърза писта при административно обслужване на компаниите
  преди 2 дни
  Радев и Алиев обсъдиха българския бизнес да получават газ директно от Азербайджан
  България, Румъния, Унгария и Словакия предлагат да транзитират още азерски газ за Европа
  30 септември 2022, 11:04
  Google обещава да създаде 20 хил. работни места в Гърция
  Технологичният гигант ще създаде два центъра за върхови постижения в Солун и Патра
  30 септември 2022, 10:06
  ЕП ще обсъди отново влизането на България в Шенген
  Понастоящем всички държави членки на ЕС с изключение на България, Хърватия, Кипър, Ирландия и Румъния са част от Шенгенското пространство