петък, 26 април 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    2146 прочитания

    Милена Герова оглави новото звено за автоматизация на процеси със софтуерни роботи в Некст Консулт

    Некст Консулт обяви партньорство с UiPath и допълва портфолиото си от услуги
    26 февруари 2021, 09:30 a+ a- a

    Консултантската и ИТ компания Некст Консулт обяви партньорство с UiPath, софтуерна компания за автоматизация на процеси със софтуерни роботи (Robotic Process Automation/RPA). Ръководител на новото звено в компанията става Милена Герова. Заемайки позицията „Партньор, RPA решения“, тя поема управлението на дейностите не само по налагане на Некст Консулт като доставчик на решения за автоматизация на процеси със софтуерни роботи, но също и развитието на RPA експертизата в компанията.

    Милена има дългогодишен опит във внедряването на системи за управление на бизнеса, както и в ръководенето на проекти за разработка на специфични софтуерни решения. Изпълнявала е проекти за различни индустрии, сред които финансов сектор, здравеопазване, строителство, транспорт и др. Притежава завидна експертиза в управлението на проекти, а също и в управлението, обучението и развитието на хора, които освен професионално, вече 20 години практикува и като доброволец.

    UiPath платформата за автоматизация помага на организациите по света да станат по-гъвкави, да отговорят на повишеното търсене и бързо променящата се среда. Широкото приложение, бързината на софтуерните роботи, възможността за прилагане на изкуствен интелект и не на последно място, да се измери ефекта от автоматизацията, позволяват да се повиши продуктивността, качеството на процесите и обслужването на клиентите.

    „Много от нашите клиенти ежедневно се сблъскват с времеемки, ръчно изпълнявани дейности, които често пъти са в огромен обем. Това ни провокира да потърсим ефективно решение, което да помогне на нашите клиенти лесно и бързо да подобрят основните дейности и използваемостта на съществуващите системи. Софтуерните роботи могат да служат за интеграция между системи, да извличат информация от файлове, сканирани документи, бази данни, и-мейл, интернет, да извършват изчисления и още много неща. На UiPath се спряхме, защото са безспорен световен лидер с множество референции и успешни проекти в компании от различен мащаб и сфера на дейност. Пожелаваме си това да е едва началото на едно изключително успешно партньорство!“, споделя Орлин Дочев, управляващ партньор в Некст Консулт.

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 14 часа
    Най-мащабната германска инвестиция в България: „Аурубис“ разширява производството си у нас
    Компанията откри инвестиция за 800 млн. лв. в медодобивния завод край Пирдоп и Златица
    преди 16 часа
    Shelly Group е първата компания на най-новия сегмент за двойно листване на БФБ
    Дружествата могат да търсят капитал едновременно и на двете борси в България и Германия
    преди 20 часа
    ЕК стартира Алианса за критично важните лекарства
    Целта е да се предотврати недостига на лекарства от критично значение
    преди 21 часа
    ЕС ограничава плащанията в брой до €10 000
    ЕП прие нови правила за борба с прането на пари и финансирането на терористични организации
    преди 22 часа
    Мъск обеща по-евтини електромобили
    След като компанията отчете най-големия спад на приходи от 2012 г. насам