сряда, 25 май 2022   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  551 прочитания

  МенторМейт включва Data Engineering и Cloud & DevOps в програмата на MentorMate DevCamp

  Кандидатстването за DevCamp е отворено до 17 юни 2022
  09 май 2022, 15:38 a+ a- a

  Снимка: MentorMate

  Американската компания за разработка на специализиран софтуер МенторМейт обяви, че организира шестото издание на обучителната си програма за млади софтуерни специалисти. Участниците ще могат да изберат едно от следните три направления: Data Engineering, Cloud & DevOps и Automation QA.

  MentorMate DevCamp е четиримесечно обучение с включена заплата, създадено за студенти и хора с интерес към сферата на софтуерните технологии. Програмата включва лекционна част, индивидуални задачи и работа по реални клиентски проекти. През целия период на MentorMate DevCamp участниците получават подкрепа и насоки от топ експертите на МенторМейт, които влизат и в ролята на техни индивидуални ментори.

  Докато развиват своите умения, участниците започват работа и по реални проекти на пълен работен ден, което им помага да трупат ценен практически опит. Това им дава възможност да се потопят в културата на компанията, която цени проактивността, гъвкавостта и високите резултати в работата. След успешно представяне в MentorMate DevCamp най-добрите от тях получават предложение за работа в компанията и имат възможност да продължат професионалното си развитие като Data Engineer, Automation QA или Cloud & DevOps Engineer.  

  „DevCamp е инвестиция в подготовката на следващото поколение IT таланти и да допринесем за индустрията. Програмата е начин да помогнем на млади таланти да станат отлични софтуерни специалисти, като това е нашият принос към IT общността като цяло. Стремим се да дадем шанс на най-добрите да се докоснат до работа по реален проект на клиент.”, споделя Красимир Николов, VP of Technology в МенторМейт.

  Препоръчително е кандидатите за програмата да имат известен опит в софтуерната разработка. От тях се очаква да имат както базови познания по поне един програмен език и добро разбиране на алгоритми, така и аналитични умения. Кандидатите следва също да имат добри комуникационни умения, способност за работа в екип и отлични познания по английски език.

  Кандидатстването за DevCamp е отворено до 17 юни 2022 година. Всички кандидатствали ще получат задача, която трябва да изпълнят в рамките на пет дни след кандидатстването. Тези, които решат успешно задачата, ще бъдат поканени на онлайн интервю, проведено на английски език. Най-добрите ще имат възможността да станат част от програмата, която стартира на 4 юли.

   
  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 8 часа
  ISLE Academy става отделно дружество на SofMedica Group
  Няколко от новите области на обучение за медицински специалисти обхващат предоперативната подготовка, наблюдението на случаи или дистанционното провеждане на обучения
  преди 8 часа
  Наблюдава се засилен поток обратно към мирните райони в Украйна
  Междувременно половината от хотелите ще оставят настанените при тях бежанци по новата правителствена програма
  преди 8 часа
  Телерик Академия обяви прием за обучение на продуктови мениджъри
  Това е единствената подобна програма за 2022 г., приемът продължава до 7 август
  преди 10 часа
  Асен Василев призова колегите си от ЕС за реални действия за борба с инфлацията
  Според вицепремиера и министър на финансите ЕК би следвало да разпредели финансовия ресурс според степента на зависимост от руски енергийни суровини, а не на база ефекта от Ковид-19
  преди 12 часа
  100 нови случая на Covid-19 у нас
  Общият брой потвърдени случаи на новия коронавирус у нас от началото на пандемията е 1 163 806