петък, 19 април 2024   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  1936 прочитания

  IWG открива 3 нови споделени офиса в Пловдив

  Така общият брой на локациите на IWG в града става 4
  25 март 2024, 09:31 a+ a- a

  IWG, световен доставчик на хибридни решения за работно пространство, известен под марките Regus и HQ, обяви откриването на 3 нови локации в гр. Пловдив. Това разширяване бележи значителен етап, с който общият брой на локациите на IWG в града става 4, подчертавайки отдадеността на компанията да посреща развиващите се нужди на бизнеса и служителите в региона.

  Разширяването на присъствието на IWG в Пловдив предлага многобройни предимства както за бизнеса, така и за служителите, като осигурява достъп до най-съвременни работни пространства, оборудвани с най-съвременни удобства и технологии.

  За бизнеса, достъпът до хибридните решения за работни пространства на IWG позволява по-голяма гъвкавост при управлението на офис пространството, намаляване на режийните разходи и повишаване на производителността. Партньорството с IWG осигурява на компаниите гъвкавост за безпроблемно мащабиране на дейността им, независимо дали се нуждаят от временно офис пространство за екип по проект или от хибриден офис за отдалечени служители.

  Растежът на IWG в Пловдив е в съответствие с икономическото развитие на града и тенденциите в развитието на работната сила. Пловдив, известен с богатата си история и жизнена култура, бележи стабилен ръст на икономиката си, привличайки предприятия от различни сектори. Тъй като градът продължава да процъфтява, търсенето на гъвкави решения за работно пространство рязко нарасна, стимулирано от динамичната работна сила, която търси гъвкавост и удобство в работната си среда.

  Венцислав Тенев, мениджър "Партньорски продажби" на IWG, коментира: "През 2023 г. IWG отбеляза експоненциален растеж, като добави 867 нови локации в световен мащаб, в следствие на рязкото нарастване на търсенето на решения за хибридна работа. Постигнахме нов рекорд в разрастването на мрежата, като Групата достигна най-високите приходи в 35-годишната си история, удвоявайки подписаните локации през 2023 г. С приблизително 4000 локации в 120 държави, нашата компания продължава да разраства партньорствата за трансформиране на конвенционални пространства в динамична работна среда. Това разрастване се дължи на преминаването към хибридни модели на работа и желанието за гъвкави работни пространства по-близо до дома, за което свидетелства стратегическият фокус на IWG върху предградията и по-малките градове. Особено горд съм да обявя откриването на три нови обекта в гр. Пловдив, България, тъй като продължаваме усилията си за разширяване на дейността в региона. Ангажиментът ни да предоставяме гъвкави работни пространства трансформира начина, по който работят предприятията, и аз се вълнувам да видя въздействието, което нашите решения ще окажат, за да дадат възможност на компаниите да процъфтяват в ерата на хибридните решения в България.“

  Освен това, за служителите удобството от наличието на няколко локации на IWG в Пловдив позволява по-добър баланс между професионалния и личния живот, тъй като намалява времето за пътуване и осигурява достъп до висококачествени възможности за работно пространство по-близо до дома. Желанието на служителите да избегнат дългите и скъпи ежедневни пътувания също оказва голямо влияние, като много от тях се стремят да подобрят баланса между професионалния и личния живот и да намалят ненужните разходи. Според проучването на IWG само един от всеки петима работници би пътувал повече от 30 минути дневно, а 60% изразяват желание за работно място на 15 минути от дома си. За компаниите, възприемането на хибридната работна среда не само повишава оперативната гъвкавост, но и намалява режийните разходи, свързани с традиционните офис структури. Освен това, като дават възможност на служителите да работят по-близо до дома си, те могат да привлекат и задържат най-добрите таланти, като същевременно насърчават здравословния баланс между професионалния и личния живот.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 9 часа
  JPMorgan: Не разчитайте на увеличаване на биткойна след разполовяването
  Банката прогнозира спад в стойността на най-голямата криптовалута в света
  преди 11 часа
  СЗО даде ново име на Covid и други респираторни вируси
  Международната агенция актуализира терминологията, която препоръчва за описание на респираторни инфекции
  преди 1 ден
  В София започна Serp Conf. 2024 International
  Вторият ден на конференцията, 19 април, е с акцент върху електронната търговия
  преди 1 ден
  Марк Рюте: Ще съдействаме и пред Австрия за пълноправното ви членство
  Неприемливо е да не сте членове на Шенген и по сухопътни граници, заяви министър-председателят на Нидерландия
  преди 1 ден
  BILLA България стартира своята лятна програма за ученици от цялата страна
  Всички желаещи могат да кандидатстват онлайн в новия кариерен сайт на компанията
  преди 1 ден
  Китайската икономика с по-висок от очакваното ръст
  Подпомогната от промишленото производство