сряда, 24 юли 2024   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  4070 прочитания

  Милена Цанкарска поема поста на Директор Маркетинг и Продажби в Zetta Hosting Solutions

  Милена Цанкарска е утвърден професионалист с богат опит от над 27 години в областта на продажбите, управлението на събития и стратегическото маркетингово планиране
  07 май 2024, 11:00 a+ a- a

  Снимка: Милена Цанкарска - Директор Маркетинг и Продажби в Zetta Hosting Solutions

  Милена Цанкарска поема поста на Директор Маркетинг и Продажби в Zetta Hosting Solutions ltd, част от Zetta Group Limited UK, която е стратегически Fintech Service provider на множество регулирани институции във Великобритания, САЩ, Германия, Малта, Литва, Кипър, Турция и Южна Африка.

  Милена Цанкарска е утвърден професионалист с богат опит от над 27 години в областта на продажбите, управлението на събития и стратегическото маркетингово планиране, от които 16 години в игралната и развлекателната индустрия. През годините е заемала ръководни позиции като Мениджър Бизнес развитие, Маркетинг и продажби в редица водещи компании от различни сектори. Притежава магистърска степен по Маркетинг и Мениджмънт от Университета за Национално и Световно стопанство, както и сертификати по PR, управление на бранд и репутация.

  Тя е дългогодишен член на Българското дружество за връзки с обществеността. През 2023-та е номинирана за „Sales Idol“ на годината в престижните годишни награди „iGaming Idol 2023“, за изключителни постижения и реализация в областта на игралната индустрия.

  Като Директор Маркетинг и Продажби в Zetta Hosting Solutions, тя ще работи активно за изграждане и разширяване на дългосрочни партньорства с нови клиенти, изготвяне на политика и стратегии за пазарно развитие и разширяване на обхвата на дейността, утвърждаване на различните брандове на групата и подобряване на позиционирането им на пазара на Fintech и Игралната индустрия.

  Zetta Hosting Solutions Ltd. е част от Zetta Group Limited UK, група от технологични компании с над 25-годишна история и доказан опит в създаването на високотехнологични платформи за управление на онлайн плащания, масивни мрежи от потребители, данни и интернет трафик. Тя е лидер в предоставянето на услуги в областта на Software development, Technical Compliance and Managed IT services за регулирани институции, одитиране и сертифициране по PCI-DSS и ISO27001 и ISO/IEC20000-1 стандарти. Също така предлага Cloud и хостинг решения за корпоративни клиенти, както и Managed DevOps services за клиенти в Европа и Северна Америка.

  Zetta Hosting Solutions е сертифициран доставчик на PricewaterhouseCoopers (PwC) London за предоставяне на софтуерни, технологични и екипни решения. Компанията разполага с над 200 специалисти и офиси в: София – България, Кил – Германия, Лондон – Обединеното Кралство, Барселона – Испания, Вилнюс – Литва, Варшава – Полша, Братислава – Словакия и Тирана – Албания.

  Повече информация за компанията и свободните позиции в момента вижте в профила на Zetta Hosting Solutions LTD. в JOBS.bg тук

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 6 часа
  ЕК с 6 препоръки към България
  Брюксел отчете липса на напредък у нас при разследванията и присъдите за корупция
  преди 8 часа
  На първо четене: Парламентът прие актуализация на бюджета
  Депутатите одобриха над 4,5 млрд. лв. за общините за 2024
  преди 10 часа
  Hitachi Solutions Bulgaria стартира обучителната си програма SPACE
  IT компанията назначава нови 6 студенти в двете направления на програмата след значително увеличен интерес на кандидати спрямо пилотното издание от миналата година
  преди 11 часа
  Ипотечните кредити у нас вече с ръст от 25%
  Вижте колко пари държат българите на депозити в банките
  преди 11 часа
  Двустранната търговия между България и Китай възлиза на $4 млрд. орез 2023 г.
  Министър Петко Николов и посланикът на Китай у нас обсъдиха възможностите за развитие на двустранното икономическото сътрудничество