неделя, 28 април 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    445 прочитания

    United Partners и Vivactis Group обявяват стратегическо партньорство

    Двете компании ще предлагат иновативни ПР и маркетинг услуги в сферата на здравеопазването
    12 декември 2023, 15:05 a+ a- a

    United Partners и Vivactis Group

    Комуникационната агенция United Partners и специализираната в сферата на здравеопазването  в Европа и в САЩ компания  Vivactis Group обявиха, че са сключили договор за стратегическо партньорство. Целта е да обединят сили, ресурси и експертиза, за да предоставят по-добри, по-иновативни и в по-широк географски план комуникационни и маркетинг услуги в областта на здравеопазването и здравословния живот.

    Vivactis Group има дългогодишен опит в сферата на здравеопазването, партнирайки с големи компании от момента на проучване на пазара за един фармацевтичен продукт през планиране на бранд стратегията, продуктовата стратегия, стратегия за влизане на нов пазар до реализация на тези стратегии и поддържащи маркетинг и комуникационни дейности, за да бъде един продукт успешен на един пазар, един регион или в международен план. United Partners ще допълни и завърши пълния набор от услуги необходими за една компания в сферата на здравеопазването, като добави традиционните ПР услуги, анализи и инсайти, корпоративни комуникации, връзки със стейкхолдъри (включително лидери на мнение, инфлуенсъри и тн.), вътрешни комуникации, employer branding и т.н. 

    „Намирането на съмишленици в тази индустрия е безценно. Обединяването на усилията ни с Vivactis Group се гради на споделени ценности и стремежи за постигане на по-бързи и по-добри резултати за нашите клиенти в сферата на здравеопазването. Надявам се, че заедно ще постигнем помогнем на много повече компании да видят своите успешно реализирани продуктови и корпоративни стратегии.“ сподели Мария Гергова-Бенгтссон, CEO на United Partners.

    Двете компании силно вярват, че партньорството и обединените експертиза и опит ще допринесат за уникално позициониране, предоставяйки пълен комплект от маркетинг и ПР услуги в сферата на здравеопазването. Партньорството между United Partners и Vivactis Group отключва и по-широка мрежа от ресурси и инструменти за техните клиенти. 

    „Чрез това стратегическо споразумение с United Partners Vivactis Group разширява обхвата на експертизата, предлагана на своите клиенти по отношение на дейностите свързани с връзки с обществеността. Това сътрудничество развива нашата партньорска мрежа, укрепва международните ни дейности и осигурява водеща позиция в нашата здравна среда.” сподели Alain MAHAUX, CEO на Vivactis Group. 

     

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 1 ден
    ОИСР: 15-годишните у нас с по-ниски очаквания за завършване на висше от връстниците си по света
    Социално-емоционалните умения са решаващи за академичния успех, професионалната реализация и качеството на живот на младежите, сочи проучване на ОИСР
    преди 1 ден
    Метрото ще се разшири с 2 станции в "Люлин"
    Прогнозната цена е 147 млн. лева, ще се търси финансиране и от ЕС
    преди 2 дни
    За първи път: Пускат 7 двуетажни влака у нас
    Полска фирма ще достави на България влаковете за над 300 милиона лева
    преди 2 дни
    Българските иновативни училища влизат в мрежата на ОИСР
    Създателят на изследването PISA е у нас, за да представи резултатите от социално-емоционалните умения на учениците по света
    преди 2 дни
    Делойт Централна Европа откри нов хъб в София
    Екипът в София в момента се състои от 50 професионалисти, амбицията е да се увеличи до 500 през следващите няколко години