петък, 19 август 2022   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  1647 прочитания

  Тихомир Златев e новият творчески директор на рекламна агенция Red Lion

  Той е професионалист с богат опит от близо 13 години в областта на рекламата и графичния дизайн
  09 май 2022, 11:39 a+ a- a

  Снимка: Тихомир Златев - творчески директор на рекламна агенция Red Lion

  Рекламна агенция Red Lion, част от водещата група за маркетингови комуникации в страната Publicis Groupe България, обяви назначението на Тихомир Златев като творчески директор.

  Тихомир Златев е професионалист с богат опит от близо 13 години в областта на рекламата и графичния дизайн, като 8 от тези години прекарва в различни агенции и позиции, от арт директор до творчески лидер, именно в Publicis Groupe България.

  Започва професионалния си път през 2008 г. като графичен дизайнер в New Moment New Ideas, след което през 2012 г. се присъединява към Leo Burnett, също част от Publicis Groupe. Реализирал е десетки проекти за клиенти като Nestlé, Ferrero, Molson Coors, OMV, Econt, Coca-cola, Vivacom и много други. Притежава художествено образование по фотография, кино и телевизия.

  „В Red Lion залагаме на създаването на ефективни кампании и идеи, които помагат на нашите клиенти да имат позитивно въздействие върху крайните потребители. Правилното творческо решение създава силна връзка между брандовете и хората, и това търсим с нашите клиенти и партньори като краен резултат. Екипът на Red Lion и Тихомир начело на творческия продукт, ще затвърдим именно това в нашите услуги.“ – заявява Георги Пергелов, управляващ директор на Red Lion, част от Publicis Groupe България.

  Тихомир се развива професионално, работейки с някои от най-големите имена в българската реклама на нашето време. В работата си преплита познания, умения и идеи от областта на киното, фотографията и режисирането, които са и неговите лични интереси. С присъединяването си като творчески директор към Red Lion, той ще има за задача да развива творческия потенциал на агенцията и новосформирания екип от млади мислещи хора, със своя опит, широка експертиза, поглед към новите и смели творчески решения, и с прецизното си отношение към всяко ново предизвикателство.

  „Най-голямото предизвикателство пред мен е да мотивирам хората от екипа така, че да дават най-доброто от себе си, като в същото време се забавляват и не правят компромис с личните си ценности. Стремя се да разбирам и помагам на екипа, с който работим заедно. Да сме сплотени и да бъдем хора, преди всичко. В професионален аспект, предизвикателството пред нас, творческите специалисти, е да създаваме съвременна комуникация за хората чрез използването на дигитални канали, като не загърбваме човешкото, а напротив – извеждаме го на преден план. Стремежът ни е да даваме комуникационни и творчески решения във възможно най-пълен спектър, стъпили на силни и смислени прозрения за човешките нагласи и предпочитания.“ – споделя вижданията си Тихомир Златев.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 7 часа
  GSK сключи договор за $170 млн. с УНИЦЕФ
  Компанията трябва да достави до 18 млн. дози ваксина срещу малария в рамките на 3 години
  преди 8 часа
  Производствените цени в Германия с 37% ръст на годишна база
  Това е най-голямото повишение на показателя, откакто се води статистика
  преди 8 часа
  преди 8 часа
  България и Сърбия ще работят заедно за гарантирането на енергийните си ресурси
  Превозът на български въглища за Сърбия, удълбочаването на Дунав и нов интермодален терминал, обсъдиха министрите на транспорта на двете страни
  преди 10 часа
  Фонд на фондовете ще разполага с над 2 млрд. лв. за периода 2021-2027 г.
  Във фонда започва одит, съобщи министър Александър Пулев
  преди 12 часа
  Samsung инвестира $15 млрд. в развоен център за чипове
  Компанията иска да бъде сред лидерите в технологиите за производство на чипове