петък, 26 април 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    1442 прочитания

    V+O Communication България отваря подразделение в Северна Македония

    Компанията разширява присъствието си в Югоизточна Европа
    15 септември 2021, 13:14 a+ a- a

    V+O Communication България откри свое подразделение в Скопие в началото на септември 2021, за да предоставя стратегически комуникационни услуги за своите български и международни клиенти в Северна Македония. V+O Северна Македония започва своята дейност с работа по комуникационни и маркетингови програми за Sony и Hellenic Petroleum и нейния местен бранд OKTA.

    "Откриването на офис в Северна Македония ни дава възможност да обслужваме нашите клиенти, които управляват от България пазари от региона. Въпреки големите културни и езикови прилики, всеки пазар има своите специфики. Задълбочените познавания на нашите колеги в Скопие за локалния пазар ще допринесат много при адекватно адаптирането на комуникационните стратегии на нашите клиенти “, каза Светлана Савова, генерален мениджър във V+O Communication България.

    V+O Северна Македония ще предоставя стратегически комуникационни и консултантски услуги за глобални и местни компании, марки и организации, опериращи на македонския пазар. Портфолиото от услуги ще включва стратегическо планиране, връзки с медиите, връзки с институциите, събитиен мениджмънт, управление на кризисни ситуации, дигитални комуникации и др.

    Офисът ще се ръководи от Адела Джорджьоска. Адела разполага със сериозен професионален опит от работата си в PR агенции в Лондон и Страсбург и в Министерството на външните работи наСеверна Македония като комуникационен консултант.

    Към момента, V+O Group присъства в 6 държави с близо 150 служители, които работят за повече от 190 клиенти и разработват комуникационни стратегии и програми за над 60 милиона потребители.

    „Откриването на офиса ни в Северна Македония идва в момент, наситен с предизвикателства и възможности. Комбинацията от сериозни местни таланти с доказан професионализъм и мащаба на нашата група в региона ще бъде сериозно предимство за настоящите ни и бъдещи клиенти. Истински сме обнадеждени и мотивирани от това, което предстои “, заяви съоснователят и главен изпълнителен директор на V+O Group, Янис Олимпиос.

    V+O е водеща агенция за стратегически комуникации в Югоизточна Европа с офиси в 8 държави. V+O Communication България е основана през 2004, като 60% от клиентите на компанията са й партньори от създаването й до днес. V+O Communication е първата агенция у нас, която създава стратегията и управлява комуникационен проект на Bayer на 17 пазара по целия свят. Клиентите на агенцията са от всички сектори на икономиката: AIBEST, Adecco, BOIRON, BULPROS, Coca-Cola, Experian, EY, GLAMI, JDE, SONY, SoftOne, Sanofi, Xiaomi, Yazaki, Черноморска банка за възстановяване и развитие и др.

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 2 часа
    ОИСР: 15-годишните у нас с по-ниски очаквания за завършване на висше от връстниците си по света
    Социално-емоционалните умения са решаващи за академичния успех, професионалната реализация и качеството на живот на младежите, сочи проучване на ОИСР
    преди 2 часа
    Метрото ще се разшири с 2 станции в "Люлин"
    Прогнозната цена е 147 млн. лева, ще се търси финансиране и от ЕС
    преди 2 часа
    За първи път: Пускат 7 двуетажни влака у нас
    Полска фирма ще достави на България влаковете за над 300 милиона лева
    преди 3 часа
    Българските иновативни училища влизат в мрежата на ОИСР
    Създателят на изследването PISA е у нас, за да представи резултатите от социално-емоционалните умения на учениците по света
    преди 5 часа
    Делойт Централна Европа откри нов хъб в София
    Екипът в София в момента се състои от 50 професионалисти, амбицията е да се увеличи до 500 през следващите няколко години