събота, 13 април 2024   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  2299 прочитания

  Алекс Гармаш поема управлението на „Търговска екосистема” в tbi bank

  Той има над 23 години професионален опит в компании от различни индустрии
  26 февруари 2024, 11:34 a+ a- a

  Алекс Гармаш - Лидер на „Търговска екосистема“ в tbi bank. Снимка: Личен архив

  От tbi bank обявиха, че Алекс Гармаш поема ролята на Лидер на „Търговска екосистема“. С обширни познания и експертен опит, той е решен да ръководи и оформя ключови бизнес дейности, насърчавайки сътрудничеството с търговски партньори на банката в стратегическите ѝ пазари България, Румъния и Гърция.

  Алекс има зад гърба си над 23 години професионален опит в компании от различни индустрии, сред които банки, телекомуникации, здравеопазване, минно дело, енергетика и автомобилостроене. Той е работил на повечето континенти и в различни икономически условия: от нововъзникващи пазари като Украйна, Бразилия, Тайланд и Индонезия до развити икономики като Австралия, Нова Зеландия и Швейцария. Преди да се присъедини към tbi, Алекс ръководи трансформации в международната консултантска фирма Alvarez & Marsal, като старши директор. Работил е още като главен оперативен и финансов директор в автомобилния бизнес, ръководил е и трансформации като старши вицепрезидент в McKinsey & Company в Австралия и Азия.

  Алекс притежава MBA диплома от Лондонското бизнес училище и магистърска степен по международна икономика от Киевския национален икономически университет. Наред с това е придобил следдипломна квалификация по стратегия, растеж и киберсигурност от Бизнес училището на Харвард, Бизнес училището на Уортън и Оксфордския университет. Той е сертифициран член на Австралийския институт на директорите на компании.

  „Много съм развълнуван да се присъединя към tbi и да ръководя екип „Търговска екосистема”. Виждам голям потенциал за развитие на бизнеса на нашите търговски партньори чрез предоставяне на достъпни и гъвкави разплащателни планове на техния бизнес и алтернативни методи за финансиране на техните клиенти. Вълнуващо е да работя с отдадения екип на tbi за осигуряване на най-доброто клиентско изживяване в онлайн и физическата търговията, както и при предлагането на алтернативни разплащателни методи в България, Румъния и Гърция. Заедно с екипа ще работим усилено върху дигитализирането на търговското и клиентското пътуване, предоставяйки най-доброто от продуктите и приложенията на tbi, като същевременно увеличаваме броя на търговците, с които работим.” – споделя Алекс Гармаш, лидер „Търговска екосистема”, tbi.

  Амбицията на банката, под ръководството на Алекс, е да превърне приложението tbi bank app в основна точка за контакт между потребители и търговци, където пазаруването и продажбите се случват лесно, гъвкаво и незабавно. В същото време предоставянето на бърз достъп до алтернативните разплащателни методи на банката в повече от 23 000 търговски обекта остава приоритет за екипа на „Търговска екосистема”.

  „Ние сме лидери в бизнеса с разплащателни планове в нашия регион и имаме много силни внедрени, дългосрочни отношения с всички видове търговци - от най-големите играчи в онлайн търговията до малките локални търговци. Вярваме, че бъдещето ще се определя от срещата на клиентите и търговците, базирана на потребителските интереси, нужди и навици за пазаруване. С изключително опитен лидер като Алекс в екипа ни това бъдеще е още по-близо.” – казва Питър Барон, CEO, tbi.

  Вижте профила и актуалните позиции за работа на TBI Bank в JOBS.bg

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 18 часа
  Италия ще инвестира €1 млрд. в изкуствен интелект
  Средствата ще бъдат инвестирани в рамките на 5 години
  преди 19 часа
  Летище Бургас с нов директор
  Васил Атанасов поема поста от досегашния директор Георги Чипилски
  преди 19 часа
  Възможности за инвестиции от израелски компании у нас обсъди президентът
  Намерението им да се реализират проекти за модернизация на военнопромишления комплекс у нас
  преди 19 часа
  Westinghouse подписа меморандуми със 17 български доставчици
  Те ще предоставят услуги и доставки за проекта за изграждане на нова ядрена мощност в АЕЦ „Козлодуй“, както и за други международни проекти
  преди 20 часа
  Инфлацията в САЩ със слаб ръст през март
  Данните поставят под въпрос намаляването на лихвите
  преди 23 часа
  За първи път в историята: Български учени със статия на водеща конфенеция за AI
  Екип от INSAIT e разработил приложение, оценяващо риска за изтичане на лична информация и което допринася за по-сигурен AI