събота, 13 април 2024   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  461 прочитания

  Раду Оприс е новият генерален международен мениджър на SoftOne Group

  Той притежава лидерски опит на пазара на ИТ, телекомуникациите и бизнес софтуера в Югоизточна Европа
  20 февруари 2024, 11:43 a+ a- a

  Снимка: SoftOne Group

  SOFTONE Group, доставчик на бизнес софтуер в Гърция и Югоизточна Европа, обявява назначаването на г-н Раду Оприс за нов генерален международен мениджър. Това назначение е израз на ангажимента на SOFTONE Group да разшири присъствието си в Румъния, България и региона на Югоизточна Европа.

  Раду Оприс притежава уникален лидерски опит на пазара в Югоизточна Европа на ИТ, телекомуникациите и бизнес софтуера. Преди да се присъедини към SOFTONE Group, той е бил управляващ директор на HP Enterprise Romania. Преди това е заемал ръководни длъжности във водещи компании, включително Microsoft и Motorola. През цялата си кариера Раду Оприс последователно постига успешното разширяване на неизползваните географски и индустриални пазари, развиването на стабилни партньорски мрежи и създаването на силни управленски екипи чрез стратегически инициативи за набиране на персонал.

  В новата си роля Раду Оприс ще работи в тясно сътрудничество с генералните мениджъри на национално ниво, съответно за България – Радослав Вангелов и Румъния – Александра Луческу, за да изпълни и ускори стратегическия план за развитие на българския и румънския пазар. Освен това той ще проучи и ще стреми да разработи по-нататъшни възможности за разширяване на пазарите в Югоизточна Европа.

  Главният изпълнителен директор на SOFTONE Group, г-н Панос Мартинис, заяви: „Ние сме развълнувани да приветстваме Раду Оприс в нашия ръководен екип. Неговият значителен опит и задълбочено разбиране на регионалните пазари ще бъдат от водещо значение за реализирането на нашите стратегически планове за Югоизточна Европа, насочени към утвърждаването на SOFTONE Group като лидер в разработването на бизнес софтуер в Румъния, България и по-широкия регион на Югоизточна Европа“.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 18 часа
  Италия ще инвестира €1 млрд. в изкуствен интелект
  Средствата ще бъдат инвестирани в рамките на 5 години
  преди 19 часа
  Летище Бургас с нов директор
  Васил Атанасов поема поста от досегашния директор Георги Чипилски
  преди 19 часа
  Възможности за инвестиции от израелски компании у нас обсъди президентът
  Намерението им да се реализират проекти за модернизация на военнопромишления комплекс у нас
  преди 19 часа
  Westinghouse подписа меморандуми със 17 български доставчици
  Те ще предоставят услуги и доставки за проекта за изграждане на нова ядрена мощност в АЕЦ „Козлодуй“, както и за други международни проекти
  преди 20 часа
  Инфлацията в САЩ със слаб ръст през март
  Данните поставят под въпрос намаляването на лихвите
  преди 23 часа
  За първи път в историята: Български учени със статия на водеща конфенеция за AI
  Екип от INSAIT e разработил приложение, оценяващо риска за изтичане на лична информация и което допринася за по-сигурен AI