сряда, 24 юли 2024   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  1279 прочитания

  Агнешка Пучиловска е новият управител на БНП Париба С.А. - клон София

  Тя има 25-годишна кариера в различни държави, структури и бизнес направления в Групата БНП Париба
  08 януари 2024, 09:16 a+ a- a

  Снимка: БНП Париба

  БНП Париба обяви назначаването на Агнешка Пучиловска за управител на БНП Париба С.А. - клон София. Агнешка наследява Кристоф Деру, който приключи успешно мандата си като управител за България. През последните 6 години Кристоф изигра важна роля за развитието на подразделението на банката в България.

  Агнешка Пучиловска влиза в новата си професионална роля с богат опит, натрупан през нейната 25-годишна кариера в различни държави, структури и бизнес направления в Групата БНП Париба. Той включва корпоративни финанси, търговско финансиране, корпоративно банкиране, структурирано финансиране, бизнес развитие. На последната си позиция преди да оглави клона на БНП Париба в България тя ръководи екип на банката, ангажиран с обслужването на мултинационални компании в Централна Европа.

  Госпожа Пучиловска притежава магистърска степен по европеистика от Колежа на Европа в Белгия, магистърска степен по международна търговия от Университета Париж XII във Франция и магистърска степен по икономика и финанси от Варшавското училище по икономика.

  В новата си роля Агнешка планира да развива международния франчайз на банката, както и да поддържа и укрепва отношенията с ключови български клиенти, като същевременно прилага най-високите професионални стандарти в работата на подразделението на Групата в България.

  От БНП Париба смятат, че богатият опит и стратегическата визия на Агнешка Пучиловска ще допринесат значително за по-нататъшния успех и растеж на клона в България.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 5 часа
  ЕК с 6 препоръки към България
  Брюксел отчете липса на напредък у нас при разследванията и присъдите за корупция
  преди 7 часа
  На първо четене: Парламентът прие актуализация на бюджета
  Депутатите одобриха над 4,5 млрд. лв. за общините за 2024
  преди 9 часа
  Hitachi Solutions Bulgaria стартира обучителната си програма SPACE
  IT компанията назначава нови 6 студенти в двете направления на програмата след значително увеличен интерес на кандидати спрямо пилотното издание от миналата година
  преди 10 часа
  Ипотечните кредити у нас вече с ръст от 25%
  Вижте колко пари държат българите на депозити в банките
  преди 10 часа
  Двустранната търговия между България и Китай възлиза на $4 млрд. орез 2023 г.
  Министър Петко Николов и посланикът на Китай у нас обсъдиха възможностите за развитие на двустранното икономическото сътрудничество