четвъртък, 30 май 2024   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  1850 прочитания

  Мая Калчева е новият Управител на Нетера Комюникейшънс

  Мая поема управлението на Neterra.TV и Neterra.TV+
  04 май 2023, 10:54 a+ a- a

  Мая Калчева - Управител на Нетера Комюникейшънс ООД. Снимка Нетера

  Мая Калчева - Оперативният Ръководител „Маркетинг и комуникации“ на Нетера и компаниите от нейната група, стана Управител на Нетера Комюникейшънс ООД.

  В тази роля тя продължава да отговаря за развитието на платформите Neterra.TV и Neterra.TV+. Първата от тях е за линейно разпространение на български телевизии в чужбина, а втората – за достъп до първокласно авторско съдържание.

  В Neterra.TV+ зрителите в България и по света могат да гледат онлайн с високо качество най-новите български филми, фестивали, лайфстайл събития и други видеоформати на живо и на запис.

  „Светът на видеопотреблението много динамично се променя. Като технологична компания ние следваме тези тенденции отблизо и развиваме нашите услуги съобразно най-новите технологични решения. Целта ни е да предоставим на нашите потребители по-добър избор и по-качествено преживяване, така че те да могат да подбират съдържание, което да е подходящо за техния вкус и възможности за гледане“, коментира Мая Калчева.

  През последните години Мая активно развива Нетера Комюникейшънс и е лидер на екипа, който предлага и реализира най-значимите проекти на компанията. Тя привлече към екипа доказани професионалисти и създаде ценни партньорства с редица български продуцентски къщи, компании, режисьори, актьори, кино дейци, институции.

  В резултат платформата Neterra.TV+ стана домакин на значими кинофестивали като Master Of Art, CineLibri, Киномания, Sofia MENAR, Златен кукер, Ранно пиле и много други.

  Neterra.TV+ има и собствен кино фестивал под формата на месечно предложение към зрителите да гледат над 20 избрани филма от европейското и световното кино.

  Neterra.TV е другата платформа на Нетера Комюникейшънс. Тя е предназначена за българите в чужбина, като вече над 15 години им предоставя достъп до най-гледаните български телевизионни канали, филми, предавания и музикални клипове във високо качество за целия свят.

  Вижте по какви проекти работи Нетера

  Вижте профила и актуалните позиции за работа на Neterra Ltd. в JOBS.bg

   
  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 6 часа
  Ще обменяме автоматично данъчна информация със САЩ
  Вицепремиерът и министър на финансите Людмила Петкова и Н. Пр. Кенет Мертен, посланик на САЩ в България, подписаха споразумение
  преди 13 часа
  В АЕЦ „Козлодуй“ са заредени първите 43 касети с алтернативен тип гориво
  Те са произведено от американската „Уестингхаус“
  преди 14 часа
  Бианор, Прайм и Диджитал Лайтс обединяват сили под името Wiser Technology
  Приходите на трите компании за 2023 година са 54 млн. лв.
  преди 1 ден
  Висшият мениджмънт в компаниите не е подгодтвен за изкуствения интелект
  Проучване на Adecco Group изследва промените в пазара на труда от гледна точка на топ мениджмънта в компаниите
  преди 1 ден
  SeedBlink пусна цялостна платформа за управление на собствен капитал и инвестиции
  Тя предоставя единен достъп до всички традиционни и нововъведени продукти за управление на собствен капитал и инвестиции