събота, 15 юни 2024   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  3020 прочитания

  Иван Шербанов е новият изпълнителен директор на Manpower България

  Той поема новата функция след 15 години и 6 различни оперативни и мениджмънт позиции в България и на регионално ниво
  29 март 2023, 13:23 a+ a- a

  Какво означават 15 години в Manpower България може да сподели новият изпълнителен директор на компанията – Иван Шербанов. Неговото устойчиво развитие в годините е съпътствано от научени уроци, редица предизвикателства, силно любопитство и огромно желание за получаване на нови компетенции и усъвършенстване на умения. Компанията открива таланта му още в самото начало и в годините му дава множество възможности като му гласува доверие за най-новаторските и комплексни инициативи като съвместно с екипа развиват цялото портфолио от услуги на пазара, превръщайки Менпауър в компания лидер в областта на услугите за ЧР.

  През февруари 2023 очакваната промяна на функцията на Шербанов се случи като естествено продължение на устойчивото развитие на компанията в последните години. Стратегическият му фокус са дигитализацията, tailor-made решения, успешна интеграция между работа и личен живот за всички в екипа.

  ”След въвеждане на 4-дневната работна седмица през 2022 Manpower България представи нова организационна култура и разви портфолиото си от услуги, за да отговори на новите нужди на бизнеса. Отворихме новия си офис в София, където да посрещнем по-високите очаквания, както на клиентите си, така и на растящия ни екип. Същото предстои да се случи в останалите ни офиси из страната.“ обобщи той изминалата година при встъпването си в новата роля.

  Движен от стремежа към системно подобряване на услугите на компанията, адаптирането им към новите пазарни и технологични реалности и персонализирането им към конкретните нужди на всеки клиент, Шербанов добави: “Новата реалност в управлението на една компания включва и нов тип организационна култура. Партньорите ни при нас винаги са били на върха, а там заедно с тях са и колегите ни. Затова като фокус в работата на преките ръководители и управленския състав в Manpower България виждаме насърчаването, подкрепянето и ускоряване реализацията на идеите, идващи от взаимодействие между партньорите и консултантите ни, прегръщайки бъдещето и непознатото.“

  За целенасочено персонализирания подход на компанията и ролята на tailor-made услугите в портфолиото в бъдеще, Шербанов подчерта: „Ценностите и смисълът в работата ни намират израз във все по-персонализирани и по-гъвкави услуги, които да отразяват индивидуалността и характера на различните ни партньори. Примери в тази посока са индивидуални програми за развитие на таланти, дигитализиране на процеси по придобиване на нови компетенции, въвеждане на специфични дигитални инструменти за оценка на персонал, развитие на мениджърски умения от нов тип, аутсорсинг на процеси, внос на кадри от специфични географски локации, съвместно управление на работодателска марка и др. Дигиталната трансформация е в пълен ход при почти всички от нашите партньори и ние заедно търсим и намираме индивидуални решения, които да подпомогнат оптимизацията на вътрешните им процеси.“

  „Тези нови по-креативни подходи носят на партньорите ни пазарни предимства, които им помагат да бъдат по-успешни и удовлетворени от дейността си. Именно възможността да учим и преживяваме различните промени заедно с тях прави консултантската ни работа изключително интересна и пълна със смисъл. Годината за нас стартира динамично и очакваме тези тенденции да се задълбочат и развият.“ допълни в заключение Шербанов.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 10 часа
  България постигна пълна дигитална трансформация в здравеопазването за 3 години
  За по-малко от 3 години общият брой на издадените електронни рецепти надхвърля 54 млн.
  преди 10 часа
  ЕБВР инвестира 15 млн. евро в Eldrive
  Компанията ще добави 7400 станции за зареждане
  преди 11 часа
  преди 13 часа
  Дори получено на грешен имейл искането за изтриване на лични данни е задължаващо
  Вижте повече за казуса, по който в Холандия наложиха глоба от 6 хил. евро на агенция за подбор
  преди 14 часа
  Унгарска комания ще стартира в Стара Загора производство на автомобилни платки
  Друг унгарски инвеститор ще произвежда слънчеви батерии до Силистра
  преди 15 часа
  dormakaba открива център за бизнес услуги и разширява завода си в България
  Местният екип ще нарасне спрямо сегашните 260 служители