сряда, 15 май 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    1791 прочитания

    Теодора Ганчева ще оглави „Корпоративни връзки“ на Нестле България

    Тя има повече от 13 години професионален опит в Нестле
    21 декември 2022, 17:33 a+ a- a

    Теодора Ганчева, снимка: Нестле България

    Теодора Ганчева ще определя стратегическата посока на корпоративните връзки и комуникация на Нестле за България от 1 януари. Тя има повече от 13 години професионален опит в Нестле, а стартира кариерата си като ръководител на административни услуги, където отговаря за екип от над 20 души.

    С натрупания опит и едновременно завършено образование в областта на маркетинга, на Теодора е възложена нова роля – „Медия Мениджър“ на Нестле България. Тя определя стратегическата медийна посока на брандовете на компанията в началото за страната, а три години по-късно в целия Югоизточен пазар. Чрез успешно стратегическо планиране, което води, преговорите с медийни групи, разработването и реализирането на нестандартни медийни проекти, Теодора постига устойчиво изключителни медийни параметри за Нестле. Създава солиден медиен екип от млади професионалисти, като им предава своя опит и добре развити умения за управление, преговори и проактивния си подход за развитието на брандовете.

    От началото на тази година управлява „Бранд и Корпоративно съдържание“ и отговаря за изграждането на марките чрез правилни послания в комуникацията за деветте пазара България, Румъния, Сърбия, Хърватска, Словения, Босна и Херцеговина, Черна гора, Северна Македония. В нейната кариера работи за непрекъснато надграждане на ролята на съдържанието в комуникациите чрез тясно сътрудничество с маркетолозите на Нестле и конструктивен диалог с други партньори на компанията.

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 3 минути
    Wizz Air пуска полети от Варна до Лондон Гетуик
    Те стартират от 18 юни и ще бъдат изпълнявани 3 пъти седмично
    преди 2 часа
    преди 3 часа
    Стартират директни полети от София до Рига
    airBaltic ще изпълнява полети три пъти седмично
    преди 4 часа
    Инвестират 28 млн. лева в Национален STEM център в София Тех Парк
    Финансирането е осигурено от Националния план за възстановяване и устойчивост
    преди 20 часа
    Димитър Радев, БНБ: България губи милиарди заради забавянето на еврото
    БНБ и банковият сектор ще бъдат напълно готови тази година за въвеждането на еврото, БНБ ще отсече пробно 8 милиона евромонети