събота, 20 юли 2024   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  9141 прочитания

  Чарлз Дженингс идва в София за еднодневен семинар Closing the Gap between Learning and Performance

  Той е работил с клиенти като ABN Amro, Allianz, BP, Bank of America, Cisco, Citrix, Coca-Cola, Danone, EU Commission, GSK, Hilti, Holcim, Huawei, KPMG, L'Oréal, METRO Group, Novo Nordisk, Citibank, PwC, Shell, Thomson Reuters, Toyota и много други
  14 февруари 2024, 15:54 a+ a- a

  Снимка: Чарлз Дженингс

  Водещият експерт и лектор в сферата на Learning and Development Чарлз Дженингс ще изнесе еднодневен семинар на 11.04.2024 г. в София на тема: „Преодоляване на празнините между обучението и изпълнението в организациите“. Еднодневното събитие има за цел да събере лидери от Learning and Development общността в България и от региона. Чарлз Дженингс идва в България по покана на Learn Valley. Повече за събитието тук

  Чарлз Дженингс е водещ практик, консултант, дизайнер на решения и комуникатор с над 40-годишен опит в подпомагането на организациите да въвеждат иновации, да проектират и разработват съвременни подходи към ефективността в контекста на организационните обучения.

  Чарлз е консултирал клиенти от цял свят и е бил и водещ на десетки международни събития. Бил е лектор по въпросите на бъдещето на обучението, технологиите и новите работни практики на редица конференции на Икономическия форум в Персийския залив, където е споделял сцената с президенти, министър-председатели и други световни лидери. Чарлз е член на Кралското дружество по изкуствата (FRSA) и член на Института за обучение и ефективност (FLPI), той е и старши съветник в Европейската фондация за развитие на управлението (EFMD). Чарлз е работил с клиенти като ABN Amro, Allianz, BP, Bank of America, Cisco, Citrix, Coca-Cola, Danone, EU Commission, GSK, Hilti, Holcim, Huawei, KPMG, L'Oréal, METRO Group, Novo Nordisk, Citibank, PwC, Shell, Thomson Reuters, Toyota и много други.

  Свързани новини

  По време на лекцията си в София, Дженингс ще адресира тема, която е ежедневно предизвикателство за много L&D професионалисти и Learning and Development отдели, а именно как да бъде скъсена дистанцията между резултатите от провеждането на обучения и съществените, измерими подобрения в представянето/изпълнението на организациите. Въпреки че повечето организации непрекъснато подобряват и усъвършенстват своите предложения за обучения и развитие на служителите си, свързването на обучението с организационното представяне често се оказва истинско предизвикателство. По време на лекционната част участниците ще получат знания и умения, които ще им помогнат да подкрепят процеса на учене в своите организации. Участниците ще имат възможност да генерират нови идеи и планове за това как в ежедневната си работа да подкрепят процеса на продължаващото учене (continuous learning).

  В предстоящата сесия в София Чарлз Дженингс ще разгледа и развие редица теми и казуси, за да помогне на Learning and Development специалистите да открият нови начини за преодоляване на пропастта между обучението и ефективността и съответно как да приложат наученото в организациите си. Част от въпросите, на които Чарлз ще потърси отговори по време на семинара, са: „Как можем да разширим въздействието на обучението и развитието отвъд прякото усъвършенстване на отделните ползватели на обучителната услуга? Как можем да разработим решения, които да свържат обучението с подобряване на организационното представяне? Как можем да определим кои показатели са ключови за измерване на резултатите от обучението и как да свържем тяхното въздействие върху изпълнението на организациите?“.

  Форматът на събитието включва фасилитирана сесия по метода LEGO® SERIOUS PLAY®. Целта на сесията е да способства диалога и да катализира обмена на идеи и опит между участниците, да улесни новите запознанства и да спомогне за създаването на трайни партньорски взаимоотношения между участниците. Според Димитър Стоев, управител на Learn Valley, фасилитираната сесия LEGO® SERIOUS PLAY® ще предостави възможност за изява на всеки от участниците в събитието и ще създаде защитена среда за нетуъркинг и обмен на опит. Организаторите смятат, че лекцията на Чарлз в комбинация с фасилитираната сесия, ще предоставят уникална възможност за Learning and Development специалистите да се докоснат до опита на един от най-търсените гост-лектори по темата, но и да придобият богати преки впечатления от опита на колегите си с помощта на изключително елегантния и мощен метод за фасилитиране.

  Очаквайте интервю с Чарлз Дженингс в Economy.bg!

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 18 часа
  Wizz Air празнува 20 млн. превозени пътници от летище София
  Авиокомпанията и стартира нов маршрут – до Лион
  преди 19 часа
  Онлайн продажбите в САЩ достигнаха $7,2 млрд. в първия ден на Amazon Prime Day
  Продажбите са с над 10% повече спрямо миналата година
  преди 23 часа
  Глобално кибер прекъсване приземи полети по целия свят
  Проблемът засегна и работата на банки и медии в различни точки на света
  преди 23 часа
  Президентът ще връчи втория мандат на 22 юли
  На кандидата за премиер, посочен от втората по численост парламентарна група в 50-ото Народно събрание
  преди 1 ден
  WordPress Engine придобива българската NitroPack
  Основателите Георги Петров и Михаил Стойчев ще работят върху нов проект