събота, 27 април 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    9900 прочитания

    Най-полезните обучения: Милена Златева за Welcome to My Company в DHL ESS

    Това обучение е задължително за всички служители от нашето звено на DHL и се провежда винаги присъствено, казва Милена
    05 февруари 2024, 11:00 a+ a- a

    Милена Златева - Automation QA engineer в DHL ESS. Снимка: Личен архив

    В новата рубрика на Economy.bg „Най-полезните обучения“ професионалисти от различни области споделят своите лични впечатления от обучения, курсове, видео поредици, презентации и т.н., които са преминали или гледали наскоро. Как са ги избрали, с какво са им били полезни, как са протекли, какви са минусите и плюсовете според тях? 

    Вижте какво сподели Милена Златева - Automation QA engineer в DHL ESS.

    Най-полезното обучение, което преминах през последната година, беше вътрешното обучение за служителите на нашата компания, наречено Welcome to My Company. Това обучение е задължително за всички служители от нашето звено на DHL и се провежда винаги присъствено.

    На първо място, когато чухме за задължителното обучение, повечето от нас бяхме малко скептични относно това колко забавно може да бъде. Въпреки това много бързо променихме мнението си. Welcome to My Company е чудесна инициатива и сега разбирам защо е задължително.

    Това обучение ни води през историята на бизнеса на DHL Group, събирайки хора от различни държави и позиции. Съчетанието на ролеви игри, хумор и дори танци, провеждани от вдъхновяващи фасилитатори, направиха тези три дни изключително приятно и стимулиращо изживяване.

    То дава възможност на участниците не само да осъзнаят важността на своята роля в DHL Group, но и защо тя е толкова значима. В края на обучението всеки получава Passport to Success (изглежда точно като международен паспорт), което подчертава усещането за приетост и лично им напомня, че това е първа стъпка към техния успех.

    Този тип обучения според мен изключително много помагат за подобряване на колаборацията между членовете на различните екипи и допълнително засилва тяхната емпатия. Винаги е интересно предизвикателство да се върнеш към началото – към първия ти работен ден в DHL Group.

     
    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 1 ден
    ОИСР: 15-годишните у нас с по-ниски очаквания за завършване на висше от връстниците си по света
    Социално-емоционалните умения са решаващи за академичния успех, професионалната реализация и качеството на живот на младежите, сочи проучване на ОИСР
    преди 1 ден
    Метрото ще се разшири с 2 станции в "Люлин"
    Прогнозната цена е 147 млн. лева, ще се търси финансиране и от ЕС
    преди 1 ден
    За първи път: Пускат 7 двуетажни влака у нас
    Полска фирма ще достави на България влаковете за над 300 милиона лева
    преди 1 ден
    Българските иновативни училища влизат в мрежата на ОИСР
    Създателят на изследването PISA е у нас, за да представи резултатите от социално-емоционалните умения на учениците по света
    преди 1 ден
    Делойт Централна Европа откри нов хъб в София
    Екипът в София в момента се състои от 50 професионалисти, амбицията е да се увеличи до 500 през следващите няколко години