събота, 27 април 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    1410 прочитания

    МенторМейт включва Data Engineering и Cloud & DevOps в програмата на MentorMate DevCamp

    Кандидатстването за DevCamp е отворено до 17 юни 2022
    09 май 2022, 15:38 a+ a- a

    Снимка: MentorMate

    Американската компания за разработка на специализиран софтуер МенторМейт обяви, че организира шестото издание на обучителната си програма за млади софтуерни специалисти. Участниците ще могат да изберат едно от следните три направления: Data Engineering, Cloud & DevOps и Automation QA.

    MentorMate DevCamp е четиримесечно обучение с включена заплата, създадено за студенти и хора с интерес към сферата на софтуерните технологии. Програмата включва лекционна част, индивидуални задачи и работа по реални клиентски проекти. През целия период на MentorMate DevCamp участниците получават подкрепа и насоки от топ експертите на МенторМейт, които влизат и в ролята на техни индивидуални ментори.

    Докато развиват своите умения, участниците започват работа и по реални проекти на пълен работен ден, което им помага да трупат ценен практически опит. Това им дава възможност да се потопят в културата на компанията, която цени проактивността, гъвкавостта и високите резултати в работата. След успешно представяне в MentorMate DevCamp най-добрите от тях получават предложение за работа в компанията и имат възможност да продължат професионалното си развитие като Data Engineer, Automation QA или Cloud & DevOps Engineer.  

    „DevCamp е инвестиция в подготовката на следващото поколение IT таланти и да допринесем за индустрията. Програмата е начин да помогнем на млади таланти да станат отлични софтуерни специалисти, като това е нашият принос към IT общността като цяло. Стремим се да дадем шанс на най-добрите да се докоснат до работа по реален проект на клиент.”, споделя Красимир Николов, VP of Technology в МенторМейт.

    Препоръчително е кандидатите за програмата да имат известен опит в софтуерната разработка. От тях се очаква да имат както базови познания по поне един програмен език и добро разбиране на алгоритми, така и аналитични умения. Кандидатите следва също да имат добри комуникационни умения, способност за работа в екип и отлични познания по английски език.

    Кандидатстването за DevCamp е отворено до 17 юни 2022 година. Всички кандидатствали ще получат задача, която трябва да изпълнят в рамките на пет дни след кандидатстването. Тези, които решат успешно задачата, ще бъдат поканени на онлайн интервю, проведено на английски език. Най-добрите ще имат възможността да станат част от програмата, която стартира на 4 юли.

     
    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 15 часа
    ОИСР: 15-годишните у нас с по-ниски очаквания за завършване на висше от връстниците си по света
    Социално-емоционалните умения са решаващи за академичния успех, професионалната реализация и качеството на живот на младежите, сочи проучване на ОИСР
    преди 15 часа
    Метрото ще се разшири с 2 станции в "Люлин"
    Прогнозната цена е 147 млн. лева, ще се търси финансиране и от ЕС
    преди 16 часа
    За първи път: Пускат 7 двуетажни влака у нас
    Полска фирма ще достави на България влаковете за над 300 милиона лева
    преди 16 часа
    Българските иновативни училища влизат в мрежата на ОИСР
    Създателят на изследването PISA е у нас, за да представи резултатите от социално-емоционалните умения на учениците по света
    преди 18 часа
    Делойт Централна Европа откри нов хъб в София
    Екипът в София в момента се състои от 50 професионалисти, амбицията е да се увеличи до 500 през следващите няколко години