събота, 13 април 2024   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  3113 прочитания

  КBC Global Services стартира поредното издание на стажантската си програма

  KBC Future Talents е платена и е отворена за кандидатстване до 31 май 2024
  27 февруари 2024, 11:20 a+ a- a

  Източник: KBC Global Services

  KBC Global Services обяви, че стартира ежегодната си лятна стажантска програма KBC Future Talents, която дава възможност за платен стаж на студенти от различни специалности.

  Стажът ще се проведе в периода 17-ти юни – 31-ви август 2024 г. в офиса на компанията в гр. Варна. Открити са 16 стажантски позиции в различни отдели, които се занимават с информационни технологии (ИТ) и изкуствен интелект, риск и правни въпроси, застраховане и борба с прането на пари.  

  Стажът е подходящ за студенти, които се обучават в 3-ти или 4-ти курс в направления като „Информационни технологии”, „Финанси“, „Счетоводство“, както и други икономически специалности. В продължение на 2 месеца стажантите ще имат възможност да работят с експерти с дългогодишен опит в споменатите области и да усвоят ценни знания и умения по време на различни теоретически, практически обучения и работа по реални проекти. 

  Стажантската програма е платена, а след успешното й завършване за участниците съществува възможност да продължат своя кариерен път в КBC Global Services. 

  Ирена Ербаканова, Ръководител Програма KBC Enter, коментира: „Всяка година, ние в KBC Global Services очакваме стажантите си с нетърпение. Работата с млади хора като тях е изключително приятна, защото те са пълни с ентусиазъм и идеи. В замяна ние се стараем да им дадем както знания и практически опит, така и да ги насочим как, кога и накъде да развият своите таланти и да изберат своя кариерен път. Една част от стажантите ни остават да работят при нас веднага след стажа, а с други поддържаме връзка докато завършат своето образование. Във всички случаи обаче се радваме, че сме били заедно и че сме изиграли роля в тяхното развитие!”

  Стажантската програма „KBC Future Talents” е отворена за кандидатстване до 31-ви май 2024г., а повече информация и как да подадете своята кандидатура, можете да намерите тук за ИТ стажантски позиции и тук за други.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 17 часа
  Италия ще инвестира €1 млрд. в изкуствен интелект
  Средствата ще бъдат инвестирани в рамките на 5 години
  преди 17 часа
  Летище Бургас с нов директор
  Васил Атанасов поема поста от досегашния директор Георги Чипилски
  преди 17 часа
  Възможности за инвестиции от израелски компании у нас обсъди президентът
  Намерението им да се реализират проекти за модернизация на военнопромишления комплекс у нас
  преди 18 часа
  Westinghouse подписа меморандуми със 17 български доставчици
  Те ще предоставят услуги и доставки за проекта за изграждане на нова ядрена мощност в АЕЦ „Козлодуй“, както и за други международни проекти
  преди 19 часа
  Инфлацията в САЩ със слаб ръст през март
  Данните поставят под въпрос намаляването на лихвите
  преди 21 часа
  За първи път в историята: Български учени със статия на водеща конфенеция за AI
  Екип от INSAIT e разработил приложение, оценяващо риска за изтичане на лична информация и което допринася за по-сигурен AI