събота, 13 април 2024   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  955 прочитания

  BILLA пусна собствено приложение за служители

  То ще улеснява навигацията в комуникацията и придобивките в компанията
  15 февруари 2024, 11:50 a+ a- a

  Изображение: BILLA България

  BILLA България има над 5000 служители и всеки от тях разполага с богат пакет от придобивки, включително ексклузивни отстъпки за пазаруване в магазините на веригата, месечни ваучери за храна и допълнително здравно осигуряване. В един толкова голям и многообразен екип, разпространението на информация понякога може да бъде предизвикателство. За да бъде по-близо до своите служители, BILLA въвежда иновативно решение – специално приложение, разработено от компанията, за управление на допълнителните придобивки и вътрешната комуникация, съобщиха от компанията.

  „Приложението за служители на BILLA е част от цялостната ни стратегия за подобряване на вътрешната комуникация в компанията. Нашите екипи са локализирани в над 50 града в страната, имаме служители на възраст от 18 до 80 години, ето защо потърсихме иновативен формат, който да ни позволи да достигаме до всички тях бързо и лесно, да автоматизираме някои процеси и да получаваме регулярна обратна връзка. Това приложение ще бъде не само платформа за новини и достъп до разнообразни социални придобивки, но и ще ни помогне да станем още по-сплотени и ангажирани към живота в компанията“, сподели Ивелина Евстатиева, ръководител „Човешки ресурси“ в BILLA България.

  BILLA България е третият най-голям частен работодател в страната, като в момента в компанията са наети над 5000 служители. Над 85% от тях работят в магазините, а останалите – в логистиката и в администрацията. До всички тях трябва да достига точна и навременна информация, както и да бъде осигурен лесен достъп до документи и процедури, отворени за кандидатстване позиции и богат пакет от фирмени придобивки. С новото вътрешно приложение, всичко това е достъпно по всяко време, само с няколко клика на телефона.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 16 часа
  Италия ще инвестира €1 млрд. в изкуствен интелект
  Средствата ще бъдат инвестирани в рамките на 5 години
  преди 17 часа
  Летище Бургас с нов директор
  Васил Атанасов поема поста от досегашния директор Георги Чипилски
  преди 17 часа
  Възможности за инвестиции от израелски компании у нас обсъди президентът
  Намерението им да се реализират проекти за модернизация на военнопромишления комплекс у нас
  преди 17 часа
  Westinghouse подписа меморандуми със 17 български доставчици
  Те ще предоставят услуги и доставки за проекта за изграждане на нова ядрена мощност в АЕЦ „Козлодуй“, както и за други международни проекти
  преди 18 часа
  Инфлацията в САЩ със слаб ръст през март
  Данните поставят под въпрос намаляването на лихвите
  преди 21 часа
  За първи път в историята: Български учени със статия на водеща конфенеция за AI
  Екип от INSAIT e разработил приложение, оценяващо риска за изтичане на лична информация и което допринася за по-сигурен AI