петък, 19 април 2024   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  799 прочитания

  Стартира тазгодишната стажантска програма на Лидл България

  10 стажанти ще имат шанса да работят по конкретни проекти в компанията
  15 февруари 2024, 10:55 a+ a- a

  Снимка: Lidl България

  За пета година Лидл България дава възможност за платен стаж по конкретни проекти на студенти от различни специалности от страната и чужбина. Стажът ще се проведе за период от два месеца – от 1 юли до 30 август, а всички студенти могат да кандидатстват от 15 февруари до 15 май.

  Тази година отворени позиции за стажанти ще има в отделите „Корпоративни комуникации“, „Администрация“, „Продажби“, „Логистика“, „Управление на стоки“, „Право и нормативно съответствие“, „Човешки ресурси“ и „Lidl Plus“.

  Освен месечно възнаграждение от 1 000 лева, те ще получат ваучери за храна на стойност 200 лева, пет дни неплатен отпуск и един допълнителен ден отпуск за рожден ден, ако е в рамките на програмата, както и много специални подаръци.

  Младежите ще имат и възможността да усвоят ценни знания и умения под ръководството на персонален ментор, както и чрез различните обучения, предвидени по време на стажа им. Бизнес комуникация, изграждане на личен бранд в социалните мрежи и презентационни умения са само част от темите, в които одобрените студенти ще могат да се усъвършенстват.

  Още при попълването на кандидатурата си студентите трябва да изберат и проекта, по който искат да работят. В края на стажа те ще представят резултатите пред мениджмънта на компанията. Най-добре представилите се студенти ще имат шанс да продължат да се развиват в Лидл България.

  Всяка година интересът към стажантската програма на компанията става все по-голям. В миналото издание над 229 студенти от университети в България и Европа подадоха заявления за участие, като сред тях имаше и чужденци. Сред кандидатите бяха и хора, които са участвали в практикантската програма на компанията, ученици в дуална форма на обучение, провели своята практика в Lidl, а дори и настоящи служители, които виждат в работата по проект по време на стажа възможност да натрупат нови знания в различна област.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 10 часа
  В София започна Serp Conf. 2024 International
  Вторият ден на конференцията, 19 април, е с акцент върху електронната търговия
  преди 11 часа
  Марк Рюте: Ще съдействаме и пред Австрия за пълноправното ви членство
  Неприемливо е да не сте членове на Шенген и по сухопътни граници, заяви министър-председателят на Нидерландия
  преди 11 часа
  BILLA България стартира своята лятна програма за ученици от цялата страна
  Всички желаещи могат да кандидатстват онлайн в новия кариерен сайт на компанията
  преди 18 часа
  Китайската икономика с по-висок от очакваното ръст
  Подпомогната от промишленото производство
  преди 19 часа
  България и Италия имат потенциал за разширяване на икономическите връзки и увеличаване на стокообмена и инвестициите
  Президентът на Италианската република Серджо Матарела е на официално посещение в България по покана на българския държавен глава