четвъртък, 23 май 2024   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  1125 прочитания

  Scalefocus спечели злато за „Най-голям напредък в процеса на привличане на таланти“

  Компанията беше отличена в класацията Brandon Hall Group HCM Excellence Awards, известна като „Оскарите на управлението на човешките ресурси“
  24 август 2023, 11:16 a+ a- a

  Илюстрация: Scalefocus

  Scalefocus беше отличена със златна награда в тазгодишното издание на Brandon Hall Group HCM Excellence Awards за създаване и прилагане на най-добрите практики при наемане на служители в категорията „Най-голям напредък в процеса на привличане на таланти“.

  „Изключително щастливи сме, че нашата организация е отличена със Златна награда в категория за привличане на таланти в класацията Brandon Hall Group HCM Excellence Awards. Това отличие е важен момент на признание на усилията на нашия екип през годините да създаде, развие и следва ефективна стратегия за привличане и развитие на таланти“, споделя Цветелина Еремиева, Chief People Officer в Scalefocus.

  „Носителите на награда Excellence Award са организации, които наистина ценят своите служители и инвестират в тях чрез своите програми за управление на човешките ресурси. Тези програми са потвърдени като най-добри в категорията си по отношение на стойността си за бизнеса и въздействието си върху самите служители“, споделя главният оперативен директор на Brandon Hall Group, Рейчъл Кук, ръководител на програмата HCM Excellence Awards.

  Обновеният процес за привличане на таланти в Scalefocus е по-гъвкав, ефективен, опростен и съобразен с целите на компанията. Приложените промени са довели до повишаване на доверието в компанията, до подобрен бранд като работодател и до по-продуктивен цикъл на набиране на персонал, отбелязват от компанията.

  Brandon Hall Group е единствената компания за професионално развитие, която предлага данни, изследвания, задълбочена информация и сертифициране на ръководители и организации в областта на обучението и талантите. В продължение на над 30 години компанията подпомага, отличава и сертифицира най-добрите практики в организациите по целия свят, повлиявайки развитието на над 10 милиона служители и ръководители. Програмата за наградите HCM Excellence Awards е първата, която признава постиженията на организациите в областта на обучението и развитието на таланти и е златният стандарт, известен като „Оскарите на управлението на човешките ресурси“. Наградите отличават най-добрите организации, които успешно са разработили и внедрили програми, стратегии, модалности, процеси, системи и инструменти, които са постигнали измерими резултати.

  Вижте по какви проекти работи Scalefocus в България

  Вижте профила и актуалните позиции за работа на Scalefocus в JOBS.bg

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 13 часа
  Пазарът на индустриални площи в София навлиза в нова фаза
  Пазарът на производствени и складови площи в София забавя темпото си в началото на годината, а наемните нива се стабилизират за първи път от края на 2021, сочи нов доклад на Cushman&Wakefield Forton
  преди 15 часа
  EY: България е сред малкото страни в ЕС с ръст на чуждите инвестиции през 2023
  У нас са реализирани 27 инвестиционни проекта, които са осигурили близо 2000 нови работни места миналата година, показва нов доклад
  преди 15 часа
  Ето кои са най-говоримите езици в Европа
  54% от българите говорят поне един чужд език, сочи ново проучване
  преди 17 часа
  БНБ: Не се наблюдава прегряване на ипотечния пазар в момента
  Централната банка обаче затяга правилата за отпускане на ипотечни заеми